Звіти ⇒ с. Шепель
Re: с. Шепель
А чим били??? Дуже цікаво...
-
Автор цієї теми - Керівник спінінгового напрямку. Чемпіон України - 2014 р. (Береговий спінінг)
- Справжнє ім'я: Віталій
Сувора заява! За таких обставин, слід, мабуть, вказати цих людей, щоб вони могли підтвердити даний факт! Не думаю, що адміністрації ставу у с. Шепель - така інфа є сприйнятною! Як не як там через кілька днів офіційні змагання, а тут якийсь "безпредел" - прошу вибачення, за прямоту!shanik писав:Інформація,правда ,з других рук- сьогодні люди що тренувались бачили як люди в формі(сторожів) били щуку на мілинах. ???.
-
- Керівник напрямку Мормишка, Чемпіон України (мормишка - 2011), Бронзовий призер Кубку України (мормишка - 2012)
- Справжнє ім'я: Віктор
Сьгодні говорив з одним з адміністраторів - він стверджує що це неможливо. Виникає підозра першоджерел на зумисну антиреклему ставка, а я виходить їй посприяв. Постараюсь вияснити ситуацію.
-
- Керівник напрямку Мормишка, Чемпіон України (мормишка - 2011), Бронзовий призер Кубку України (мормишка - 2012)
Свідки будуть на змаганнях. ти більше вияснилось що вони добре знайомі з адміністрацією ставка.Розберуться.
-
Автор цієї теми - Керівник спінінгового напрямку. Чемпіон України - 2014 р. (Береговий спінінг)
Як, до речі, проходять тренування? Можливо, хтось щось знає, які успіхи, як там хижак тощо?
-
Техніка володіння снастями покращується, але риби нема(у всякому разі за два відомих мені виїзди після неділі)
-
Сьгодні з Влерою вискочили на 3 годинки на Шепель,перевірити як там "спортивні" окуньки. Окуньки проявили всесторонній апетит.

В меню:МДЖ,"маньячки","харківське" колебло.
Всю дорогу сильно скакали коропи.

Всю дорогу сильно скакали коропи.
-
- Президент ФРСВО, МСУМК, Віце-Чемпіон світу (морм - 2012), Чемпіон України (морм – 2011, короп – 2013/14 ), Володар Кубку України (короп – 2013), Віце-Чемпіон України (короп – 2013/14, особ. залік), II місце КУ (короп - 2014), ІІІ місце КУ (морм – 2012).
- Справжнє ім'я: Дамир Шихотаров
-
21.09.09 мали нагоду тестувати водойму у с. Шепель разом із приятелем Валерієм.
Процес рибалки тривав близько 3-4 год. після 16 год.. Основні приманки – із розряду мікроджига. Об’єкт лову – окунь, якщо повезе – щука.
Отже, обираємо собі відповідну частину водойми.
Ось вони звідані простори ставу у селищі Шепель.
Дане фото зроблене на лівому березі від дамби на одному із пагорбів поблизу водойми.
Продовження краєвиду

Продовження краєвиду

Продовження краєвиду

Продовження краєвиду

І звісно, чи не основна ознака краси водойми – його острів. Ось як він виглядає із лівого берегу одного із пагорбів.

Ось як виглядає острів із пологого лівого берегу

А ось як виглядає цей же острів від дороги, поблизу дамби ставу.

І мабуть, чи не найкраще побачити острів вже при заході сонця – із західної частини берегу.

Таким чином, у процесі рибалки нам вдалось пройти істотну частину ставу, однак більше уваги приділили все таки лівому берегу. Тоді як частина дамби та правий берег (західна сторона) були лише частково відтестовані нами.
Отже, лівий берег Шепля таки порадував покльовками вередливого окуня. Результат – до десятка сходів і лише 5 пійманих полосатих. Був вихід дрібної щучки, однак лишились лише сліди на приманці. У Валерія також загальний результат склав 5 окунів.
Відзначу кілька фоток пійманих окунів.

Щодо приманок відзначу – на мій погляд, найкращий колір явно був фіолет. Зрештою, усі піймані мною окуні взяті саме на фіолет, тоді як увагу іншим кольорам також приділив. Також відзначу і те, що цього дня із кльовом було сутужно. За словами приятеля ще кілька днів тому, клювання полосатого було куди кращим, однак лише варіації із проводками дозволили виманити по кілька окунців. Проте такий результат цілком задовольняв, адже навіть при низькій активності вдалось винайти спосіб розшевелити „матроса”. Що цікаво, що у приятеля працював зовсім інший колір приманки, що ще раз говорить про альтернативність відтінок кольорів у мікроджигу на відміну від „лінивого” або „лоховського” кольору, як фіолет.
На цьому можна було б поставити крапку, якби не ось такий кадр

Що тут скажеш – природа у цих місцях гарна, на ставу помітно було ще кілька пар лебедів та достатньо зграй різних пташок. На вечір раз по раз виплигував короп, можливо й інша риба, та найбільше вражають не розміри, а те, що є місця, де ця ж риба та інша фауна почуває себе нормально і може радувати око простого рибалки.
P.S. Увесь пійманий окунь був відпущений у рідну стихію.
Процес рибалки тривав близько 3-4 год. після 16 год.. Основні приманки – із розряду мікроджига. Об’єкт лову – окунь, якщо повезе – щука.
Отже, обираємо собі відповідну частину водойми.
Ось вони звідані простори ставу у селищі Шепель.
Дане фото зроблене на лівому березі від дамби на одному із пагорбів поблизу водойми.

Продовження краєвиду

Продовження краєвиду

Продовження краєвиду

Продовження краєвиду

І звісно, чи не основна ознака краси водойми – його острів. Ось як він виглядає із лівого берегу одного із пагорбів.

Ось як виглядає острів із пологого лівого берегу

А ось як виглядає цей же острів від дороги, поблизу дамби ставу.

І мабуть, чи не найкраще побачити острів вже при заході сонця – із західної частини берегу.

Таким чином, у процесі рибалки нам вдалось пройти істотну частину ставу, однак більше уваги приділили все таки лівому берегу. Тоді як частина дамби та правий берег (західна сторона) були лише частково відтестовані нами.
Отже, лівий берег Шепля таки порадував покльовками вередливого окуня. Результат – до десятка сходів і лише 5 пійманих полосатих. Був вихід дрібної щучки, однак лишились лише сліди на приманці. У Валерія також загальний результат склав 5 окунів.
Відзначу кілька фоток пійманих окунів.

Щодо приманок відзначу – на мій погляд, найкращий колір явно був фіолет. Зрештою, усі піймані мною окуні взяті саме на фіолет, тоді як увагу іншим кольорам також приділив. Також відзначу і те, що цього дня із кльовом було сутужно. За словами приятеля ще кілька днів тому, клювання полосатого було куди кращим, однак лише варіації із проводками дозволили виманити по кілька окунців. Проте такий результат цілком задовольняв, адже навіть при низькій активності вдалось винайти спосіб розшевелити „матроса”. Що цікаво, що у приятеля працював зовсім інший колір приманки, що ще раз говорить про альтернативність відтінок кольорів у мікроджигу на відміну від „лінивого” або „лоховського” кольору, як фіолет.
На цьому можна було б поставити крапку, якби не ось такий кадр

Що тут скажеш – природа у цих місцях гарна, на ставу помітно було ще кілька пар лебедів та достатньо зграй різних пташок. На вечір раз по раз виплигував короп, можливо й інша риба, та найбільше вражають не розміри, а те, що є місця, де ця ж риба та інша фауна почуває себе нормально і може радувати око простого рибалки.
P.S. Увесь пійманий окунь був відпущений у рідну стихію.
Пару днів тому назад ми з Кумом проводили тестування ставка на наявність активізації кльову хижої риби.На водоймі були о 7-й на воді близько 8-ї.Відходимо недалеко від берега ,якір у воду блешні на воду.Другий закид;тичок,підсічка і о щастя(рибацьке) Є!Фото прилагається.
Хоча і невеличка але приємно!Зміщаємось далі,приблизно годину нуль покльовок,міняємо приманки на всякі різні результат як кажуть"на лицо"(відео прилагається , дякуючи Кумові ,зараз попробую завантажити).Загальний результат з десяток чудових щупаків які були відпущені на волю,окрім першого.Р.SХочу подякувати всім причетним до випуску першої рибацької газети Луцька!!!!!МОЛОДЦІ!!!!