Упс... Цитата з київського сайту www.ribaki.org.ua ВРОО «Громада Рибалок України»:
К сожалению, «Правила спортивного и любительского рыболовства» (Приказ
Государственного комитета рыбного хозяйства Украины от 15 февраля 1999 года
N19), регламентируют запрет на проведения любых спортивных соревнований в
нерестовый период.
Жорстко... Будєм нарушать, значіт?
Сезон 2009 року ⇒ ЧО Спиннинг берег 05.04.2009
Модератор: President
-
- Йоржик
Re: ЧО Спиннинг берег 05.04.2009
Змагання будуть проводитись на закритій водоймі, а не на відкритих водоймах масового користування - отже це не є порушенням «Правил спортивного и любительского рибальства»Deranger писав:Упс... Цитата з київського сайту http://www.ribaki.org.ua ВРОО «Громада Рибалок України»:
К сожалению, «Правила спортивного и любительского рыболовства» (Приказ
Государственного комитета рыбного хозяйства Украины от 15 февраля 1999 года
N19), регламентируют запрет на проведения любых спортивных соревнований в
нерестовый период.
Жорстко... Будєм нарушать, значіт?
Перепрошую, чому не було повідомлення, що у пятницю дозволено тренуватись...вже після потепління...
-
Автор цієї теми - Президент ФРСВО, МСУМК, Віце-Чемпіон світу (морм - 2012), Чемпіон України (морм – 2011, короп – 2013/14 ), Володар Кубку України (короп – 2013), Віце-Чемпіон України (короп – 2013/14, особ. залік), II місце КУ (короп - 2014), ІІІ місце КУ (морм – 2012).
- Справжнє ім'я: Дамир Шихотаров
-
Автор цієї теми - Президент ФРСВО, МСУМК, Віце-Чемпіон світу (морм - 2012), Чемпіон України (морм – 2011, короп – 2013/14 ), Володар Кубку України (короп – 2013), Віце-Чемпіон України (короп – 2013/14, особ. залік), II місце КУ (короп - 2014), ІІІ місце КУ (морм – 2012).
- Справжнє ім'я: Дамир Шихотаров
Будем надеяться,что скоро закончиться!...Львов наступает на пятки Ровно!!!
Всем огромное спасибо!!! :D Спортсменам -за чесную и бескомпромисную борьбу! :!:
Организаторам-за чудесный праздник!!! :!: ВСЕ-просто супер!!! :!:
Всем огромное спасибо!!! :D Спортсменам -за чесную и бескомпромисную борьбу! :!:
Организаторам-за чудесный праздник!!! :!: ВСЕ-просто супер!!! :!:
Хочу теж подякувати організаторам за проведення змагань - молодці, все було на вищому рівні!
Позмагалися, обловилися, відпочили на свіжому повітрі - просто клас!
Переможцям і всім учасникам - респект, кому не пощастило - пощастить наступного разу.
Також, якщо необхідно, хочу повернути організаторам пластмасовий бочоночок з номером 39, який я знайшов у кишені по приїзду в Луцьк - вибачайте, не здав одразу після 2 туру. Можу залишити його в одному з магазинів - "Кльово" чи "Фортуна Рибалки" чи передати через когось.
Позмагалися, обловилися, відпочили на свіжому повітрі - просто клас!
Переможцям і всім учасникам - респект, кому не пощастило - пощастить наступного разу.
Також, якщо необхідно, хочу повернути організаторам пластмасовий бочоночок з номером 39, який я знайшов у кишені по приїзду в Луцьк - вибачайте, не здав одразу після 2 туру. Можу залишити його в одному з магазинів - "Кльово" чи "Фортуна Рибалки" чи передати через когось.
Мої вітання переможцям та призерам, а також усім учасникам!
Хочу подякувати організаторам та спонсорам, все було чітко та з толком!
Звіт про хід змагань моїми очима виставлю пізніше, оскільки сьогодні на сутках...
Всім ні хвоста, ні луски!
Хочу подякувати організаторам та спонсорам, все було чітко та з толком!
Звіт про хід змагань моїми очима виставлю пізніше, оскільки сьогодні на сутках...
Всім ні хвоста, ні луски!
-
- Керівник спінінгового напрямку. Чемпіон України - 2014 р. (Береговий спінінг)
- Справжнє ім'я: Віталій
Чемпіони - молодці!
Ровно вкотре доказало, що лідирують у плані спорту - мої вітання.
Організатори - молодці однозначно, клас проведення змагання, як на мене, зріс істотно. Моє шанування!
Господарям водойми с. Шепель – подяка за водойму, чистоту берегу та можливість позмагатись!
Спонсорам – подяка!
Львів"яни - також молодці, дружні хлопці, істотні конкуренти не лише Рівному, але й Волині. Так тримати!
Тернопіль - також молодці. Хоч і було мало, але виступили і в десятку потрапили - вітаю!
Не можу не згадати про своїх колег. Багато пролетіло, власне, і я також (якщо в любительському лові все просто, то у спорті виявилось - не так просто). Мої вітання команді "Ракета" (Валера, Вітя, Андрій), а також команді "Фотуна рибалки" та персонально Deranger за найбільшу щуку у змаганнях. Вже стало символічним, що „колебалка” – приманка №1 щодо щуки на змаганнях у с. Шепель.
Ровно вкотре доказало, що лідирують у плані спорту - мої вітання.
Організатори - молодці однозначно, клас проведення змагання, як на мене, зріс істотно. Моє шанування!
Господарям водойми с. Шепель – подяка за водойму, чистоту берегу та можливість позмагатись!
Спонсорам – подяка!
Львів"яни - також молодці, дружні хлопці, істотні конкуренти не лише Рівному, але й Волині. Так тримати!
Тернопіль - також молодці. Хоч і було мало, але виступили і в десятку потрапили - вітаю!
Не можу не згадати про своїх колег. Багато пролетіло, власне, і я також (якщо в любительському лові все просто, то у спорті виявилось - не так просто). Мої вітання команді "Ракета" (Валера, Вітя, Андрій), а також команді "Фотуна рибалки" та персонально Deranger за найбільшу щуку у змаганнях. Вже стало символічним, що „колебалка” – приманка №1 щодо щуки на змаганнях у с. Шепель.
-
- Супермодератор
- Справжнє ім'я: Віталій
- Контактна інформація:
Ось він який - трофей року
У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.