Вітаю, Андрію, із Днем народження!
Хай щастить!
На привалі ⇒ День народження
Модератори: BOBR, DRAKULKA, President
-
- Керівник спінінгового напрямку, Чемпіон України (мормишка - 2011), Бронзовий призер Кубку України (мормишка - 2012)
- Справжнє ім'я: Юрій
Re: День народження
Приєднуюсь !!!shanik писав:Андрій, з днем народження!
-
- Керівник напрямку Мормишка, Чемпіон України (мормишка - 2011), Бронзовий призер Кубку України (мормишка - 2012)
- Справжнє ім'я: Віктор
Паша, вітаю з "двацяткою"!Павло (20)
Павло приєднуюсь до привітань, нехай збудеться все ,що намріяно !shanik писав:Паша, вітаю з "двацяткою"!Павло (20)
В1таю.shanik писав:Павло (20)
Всього найкращого, вс1х благ !
-
- Керівник напрямку Мормишка, Чемпіон України (мормишка - 2011), Бронзовий призер Кубку України (мормишка - 2012)
- Справжнє ім'я: Віктор
Вітаю Валерія АМАТОРа з вчорашнім днем народження!
Приєднуюсь до привітань , Валерій бажаю піймати тобіshanik писав:Вітаю Валерія АМАТОРа з вчорашнім днем народження!

-
- Керівник спінінгового напрямку, Чемпіон України (мормишка - 2011), Бронзовий призер Кубку України (мормишка - 2012)
- Справжнє ім'я: Юрій
Валера, вітаю:)Гарних рибалок!!!
Вітаємо: diplomat (37)
Андрій, вітаю з ДН! Долучаюсь до всіх привітань, що сьогодні лунають і лунатимуть у честь іменинника! Бажаю доброго здоров'я, гарних подій і всього позитивного!
Андрій, вітаю з ДН! Долучаюсь до всіх привітань, що сьогодні лунають і лунатимуть у честь іменинника! Бажаю доброго здоров'я, гарних подій і всього позитивного!