З днем народження Андрій Давидович!!! Натхнення, терпіння і успіхів Вам.Николаєвич Андрій (36)
На привалі ⇒ День народження
Модератори: BOBR, DRAKULKA, President
-
- Щука
Re: День народження
Если Вы хотите получить то, чего у Вас никогда не было - Вы должны сделать то, чего никогда не делали (М. Шиффер) 

-
- Адміністратор
- Справжнє ім'я: Віталій
- Контактна інформація:
Поздравляю с Днём рождения Председателя рыболовного клуба Белой Церкви "Юрьевськая Рось" i.bogdanets (51).
Желаю Вам поймаймать на крючок золотую рыбку, которая исполнит три Ваших самых заветных желания!

Желаю Вам поймаймать на крючок золотую рыбку, которая исполнит три Ваших самых заветных желания!
Mak7 ! Вітаю з чудовою датою(15),всього самого найкращого,нехай успіх у всьому супроводжує тебе....Ти молодець!!!
-
- Керівник спінінгового напрямку, Чемпіон України (мормишка - 2011), Бронзовий призер Кубку України (мормишка - 2012)
- Справжнє ім'я: Юрій
Максим вітаю! Хай щастить!
-
- Керівник напрямку Мормишка, Чемпіон України (мормишка - 2011), Бронзовий призер Кубку України (мормишка - 2012)
- Справжнє ім'я: Віктор
Максим, з днем народження !Mak7 (15)
З Днем Народження Максим, хай щастить!
-
- Окунь
- Справжнє ім'я: Олександр
Також приєднуюсь до привітань.sentkroy писав:З Днем Народження Максим, хай щастить!
-
Автор цієї теми - Керівник спінінгового напрямку. Чемпіон України - 2014 р. (Береговий спінінг)
- Справжнє ім'я: Віталій
Вітаю із Днем народження потужного юного спінінгіста (Максима). Хай щастить тобі на цій ниві!