ВІТАЛІЙ!
ПРИЄДНУЮСЬ ДО ПРИВІТАНЬ, БАЖАЮ НЕВПИННОГО РУХУ ВПЕРЕД, ЗАПОРУКОЮ ЯКОГО ХАЙ БУДЕ МІЦНЕ ЗДОРОВЯ, ЩИРІ ДРУЗІ, ГАРНА СІМЯ...
На привалі ⇒ День народження
Модератори: BOBR, DRAKULKA, President
Re: День народження
Общителен, характер нордический, лоялен к врагам фидера.
Віталій прийми і від нашої рибацької компанії щирі вітання з Днем Народження!
Натхнення, везіння, удачі у всьому, а особливо в риболовлі!
Всього найкращого! З Днем Народження!
Натхнення, везіння, удачі у всьому, а особливо в риболовлі!
Всього найкращого! З Днем Народження!
-
Автор цієї теми - Керівник спінінгового напрямку. Чемпіон України - 2014 р. (Береговий спінінг)
- Справжнє ім'я: Віталій
Шановні друзі, колеги:
Максим Млинів
Shanik
President
Grabovskyj
Андрей
Вітус
BOBR
Mak7
Gab
Павло
Sentkroy
Діма
Ttman
Щиро Дякую Вам за привітання!
Максим Млинів
Shanik
President
Grabovskyj
Андрей
Вітус
BOBR
Mak7
Gab
Павло
Sentkroy
Діма
Ttman
Щиро Дякую Вам за привітання!
-
Автор цієї теми - Керівник спінінгового напрямку. Чемпіон України - 2014 р. (Береговий спінінг)
сталкер (42), Dozvil (38) - Вітаю із днем народження! Всього найкращого!
-
staniss (23) - З днем народження! Хай щастить у всьому і нехай завжди буде КЛЬОВО!
-
- Марена
ВІТАЮ МАКСИМА З МЛИНОВА З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!!! БАЖАЮ САМЕ ГОЛОВНЕ ЦЕ ЗДОРОВ*Я, УСПІШНИХ РИБАЛОК І ВСЬОГО САМОГО НАЙКРАЩОГО!!!
P.S. In BASS We Trust!!! :mrgreen:
P.S. In BASS We Trust!!! :mrgreen:
<>< Раз сделавшись спиннингистом-не бросай этой охоты до конца дней своих, ибо нет выше наслаждения, как ловля рыбы верченьем ><>
Вітаємо: Максим Млинів (31), Юлия Киев (20)
У наших друзів форумчан сьогодні Св"ято. Вітаю Максима і Юлю з Днем Народження, прийміть найщиріші вітання в цей день. Нехай удача переслідує Вас по життю, щасття, здоров"я. Побільше захоплюючих рибалок, і щасливих моментів, перемог у такій нелегкій справі.
"Ні зацепа ні рибїнсектора, на вашому шляху..."
У наших друзів форумчан сьогодні Св"ято. Вітаю Максима і Юлю з Днем Народження, прийміть найщиріші вітання в цей день. Нехай удача переслідує Вас по життю, щасття, здоров"я. Побільше захоплюючих рибалок, і щасливих моментів, перемог у такій нелегкій справі.
"Ні зацепа ні рибїнсектора, на вашому шляху..."

-
- Щука
Вітаю Максиме.І в подарунок ця композиція http://www.youtube.com/watch?v=2u-NHOGiiUw
-
- Підуст
Вітаю Максиме!!! Великих тобі краснопер на водосховищі! А ще краще сомів на МДЖ! Ще раз вітаю!!!
В очередной раз убеждаюсь, что без труда и пруд то не найдешь.
-
- приєднуюсь до привітань! Хай збуваються мрії і нехай щастить у всьому. Найщиріші вітання, Максиме! За тебе, Друже!sentkroy писав:Вітаємо: Максим Млинів (31) з Днем Народження, прийміть найщиріші вітання в цей день. Нехай удача переслідує Вас по життю, щасття, здоров"я. Побільше захоплюючих рибалок, і щасливих моментів, перемог у такій нелегкій справі.
На добру згадку