Звіти ⇒ Риболовля на р.Стир (без меж та кордонів)
Re: РИБАЛКА НА р.СТИР (без меж та кордонів)
Вибіг покидати спінінг в районі жд. мосту. Ранішню зорьку успішно проспав. На річці в 11 годин. Погода щуча. Починається дощик. Підсилюється.... Мене хватило на 2 години. Промок до нитки Результат - 0 . Був вихід непоганого окунька грам 400 на копито №2 - стреманувся під берегом. Дрібними віброхвостами виманити потім не вдалося. Пішов додому сушитись ...
-
- Керівник спінінгового напрямку. Чемпіон України - 2014 р. (Береговий спінінг)
- Справжнє ім'я: Віталій
Vadich - вітаю. Як нині рівень води на річці. Кажуть, що Стир обмілів!
24.07 був в районі "тарзанки". Пробував в проводку.Результат 0.
Глибина на середині близько 1.8 м. Товариш купався - стояв на дні, а макушка була зверху :lol:
Глибина на середині близько 1.8 м. Товариш купався - стояв на дні, а макушка була зверху :lol:
Справді, рівень води досить низький. Давно на річці не був - аж здивувався, дощів здається хватає цього року.
Ніби, до ричага на Хрінниках хтось дорвався...
Ніби, до ричага на Хрінниках хтось дорвався...
-
- Адміністратор
- Контактна інформація:
В субботу утром взял щупак, на городском пляже в парке. Удалось довести почти до берега, но при первом же хорошем рывке в полуметре от берега не выдержала леска в узле на поводке (0,4мм). Щука ещё долго стояла упёршись боком в берег и глядя на торчащую изо рта снасть..
Нада бы придумать такой подсак, наподобие лазерного меча джедая. Чтоб не в напряг было с собой носить и в кармане умещался, нажал кнопку - и вжик така кловня получилась :)
Зато вдоволь наплавался на рассвете. Водичка была удивительно парная. Бодрячком пошёл домой...
Нада бы придумать такой подсак, наподобие лазерного меча джедая. Чтоб не в напряг было с собой носить и в кармане умещался, нажал кнопку - и вжик така кловня получилась :)
Зато вдоволь наплавался на рассвете. Водичка была удивительно парная. Бодрячком пошёл домой...
-
Ось яку цитату надибав у нашій обласній газеті „Волинь”:
„СОМ ЗАВАЖИВ 39 КІЛОГРАМІВ!
Довжина рибини - 195 сантиметрів. А виросла вона і нагуляла жирок у річці Стир”. Більш детальніше ось тут
http://www.volyn.com.ua/index.php?rub=3 ... 0&arch=969
Ось таку гарну річку маємо!
Довжина рибини - 195 сантиметрів. А виросла вона і нагуляла жирок у річці Стир”. Більш детальніше ось тут
Це часом не браконьєрська снасть?Такого сома спіймали з допомогою кловні
-
- Адміністратор
- Контактна інформація:
шота эта падазрительна..
что ж это за кловня, которой двуметровую рыбину зачерпнуть можно? и почему НОЧЬЮ???
скорей всего подразумевался невод
что ж это за кловня, которой двуметровую рыбину зачерпнуть можно? и почему НОЧЬЮ???
скорей всего подразумевался невод
СП
І в яку ж таку кловню залізла така рибка. Мало шо Іхтіандри відстрілюють все шо дає найбільший приплод так і ви туда ж Паразіти!!!!!Спробуйте краще на вудку верховодку половити,На опариша класно клює.А то Дітям чи Онукам будете сома на малюнках показувати.Думайте шо ви робите хлопаки хпопаки!!!!!!!!B.B.B. писав:Ось яку цитату надибав у нашій обласній газеті „Волинь”:
-
- що написали у газеті, то написали.Палыч писав:І в яку ж таку кловню залізла така рибка. Мало шо Іхтіандри відстрілюють все шо дає найбільший приплод так і ви туда ж Паразіти!!!!!Спробуйте краще на вудку верховодку половити,На опариша класно клює.А то Дітям чи Онукам будете сома на малюнках показувати.Думайте шо ви робите хлопаки хпопаки!!!!!!!!