Звіти ⇒ Риболовля на р.Стир (без меж та кордонів)
-
- Щука
- Справжнє ім'я: Роман
- Контактна інформація:
Re: РИБАЛКА НА р.СТИР (без меж та кордонів)
ВСЬО!!!!! тепер Сом- Рыба моей мечты! 

≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈
Якщо є вільний час, то найкраще його буде провести на РИБАЛЦІ...
-
- Плітка
- Справжнє ім'я: ВАЛЕРІЙ
А хто ж тобі заважає? Вперед на річку і тягай на здоров'я !СаньОК!!! писав:Ех... Мені б сома потягати!!!!
...и опыт,сын ошибок трудных...
-
- Плітка
- Справжнє ім'я: ВАЛЕРІЙ
В передчутті зими зранку чомусь не спиться і я , щоб потім не жаліти, вирішив провідати Стир. Ранок видався просто чудовим. красота захоплює дух:

Пробіглися ми зі своїм другом по перспективних місцях, він уважно стежив чи все правильно роблю:

Риба не клювала,принаймі у мене.За кілька годин полоскання, невеличкий судачок, який відразу ж був відпущений у рідну стихію.

За кілька днів значно знизився рівень води...Як би то не було, ми гарно відпочили і задоволені приїхали додому.

Пробіглися ми зі своїм другом по перспективних місцях, він уважно стежив чи все правильно роблю:

Риба не клювала,принаймі у мене.За кілька годин полоскання, невеличкий судачок, який відразу ж був відпущений у рідну стихію.

За кілька днів значно знизився рівень води...Як би то не було, ми гарно відпочили і задоволені приїхали додому.
...и опыт,сын ошибок трудных...
А я думав хто це міну підклав на проході до переспективного місцяАМАТОР писав: Пробіглися ми зі своїм другом по перспективних місцях, він уважно стежив чи все правильно роблю:

-
- Підуст
Хах) Рома, добре хоч не ЯяяязьььLyc'kuy_Ruba4ok писав:ВСЬО!!!!! тепер Сом- Рыба моей мечты!

В очередной раз убеждаюсь, что без труда и пруд то не найдешь.
-
- Керівник спінінгового напрямку, Чемпіон України (мормишка - 2011), Бронзовий призер Кубку України (мормишка - 2012)
- Справжнє ім'я: Юрій
Сьогодні з Валерою рибалили в районі Чебень. Рибка клювала і хоча невелика, але піднімала настрій.

-
Автор цієї теми - Судак
- Контактна інформація:
Белий - безсовесний тип! Так нізя з народу здіватись)))
-
- Супермодератор
- Справжнє ім'я: Віталій
- Контактна інформація:
Скажу більше, в народі кажуть, що в нас є свій "Чорний" ну тільки він "Бєлий", і рибу ловить в рази більшу. В рибмазі взагалі ходять чутки про якогось "Бєлого", який ловить судаків по 5 кілограм і зловив сома на 57 кг. Отаке.
P.S. Не паліть місця
Доречі зі Святом Покрови усіх, будьте крепкі.
Ми сьогодні на Ікві боролись з ОП, з горем пополам назбирали нормальних окунів і замерзли, як цуцики. Та три келихи правильного напою зігріли та заспокоїли рибацьку душу

P.S. Не паліть місця

Доречі зі Святом Покрови усіх, будьте крепкі.
Ми сьогодні на Ікві боролись з ОП, з горем пополам назбирали нормальних окунів і замерзли, як цуцики. Та три келихи правильного напою зігріли та заспокоїли рибацьку душу