shanik писав:Ехо звітів : 5 автомобілів в гирлі Чорногузки.

Судака важче знайти, але легко упіймати, но наш народ не ищет тяжелых путей.

shanik писав:Ехо звітів : 5 автомобілів в гирлі Чорногузки.
Ось і думай тепер,написати звіт чи ні? після якого стандартні запитання: Де ловив? На що ловив? Як ловив? І тд і тп!!! А особливо людей цікавить: Де ловили на Стиру???Krokodill писав:shanik писав:Ехо звітів : 5 автомобілів в гирлі Чорногузки.Все правильно, там скоро черга буде стояти за халявною судачатинкою.
Судака важче знайти, але легко упіймати, но наш народ не ищет тяжелых путей.
якщо уважно читати ваші звіти, то можна все зрозуміти де ловили і на що... а я от ніколи не ловив ще судака на спінінг .. завтра піду пробивати нові місця на Стир.. може якесь і знайду.. і зловлю першого судака! Звіт тоді гарантовано.Не зря ж в мене зараз статус стоїть- "судак"АМАТОР писав:Ось і думай тепер,написати звіт чи ні? після якого стандартні запитання: Де ловив? На що ловив? Як ловив? І тд і тп!!! А особливо людей цікавить: Де ловили на Стиру???
Все правильно " дорогу осилит идущий". Шукай тверде дно, щоб поблизу були ями, не бійся перекатів і швидкої течії. Став прогонисті приманки з високою частотою гри і не великою амплітудою і впіймаєш свого судака.Lyc'kuy_Ruba4ok писав:завтра піду пробивати нові місця на Стир.. може якесь і знайду.. і зловлю першого судака! Звіт тоді гарантовано.Не зря ж в мене зараз статус стоїть- "судак"
Дякую! я б ще сходив би!. але я сьогодні був сам, то вночі якось страшнувато самому на рибалці.. думав ловити на "Кльових" годинах з (8 по 9) але не досидів і втік додомуАМАТОР писав:Lyc'kuy_Ruba4ok! З ПОЧИНОМ!!!Нашего полку прибыло.
Зараз осінь і "кльові" години не обов"язково увечері. Серед дня і зранку судак бере досить добре. А увечері він просто виходить на перекати малька ганяти і зазвичай бере не самий крупний. Мені самі більші попадались взимку і серед дня.Lyc'kuy_Ruba4ok писав: думав ловити на "Кльових" годинах з (8 по 9) але не досидів і втік додому