Сергію! А чому ти так вирішив? Навпаки,всі все добре розуміють і всі, як будь то і не проти щось робити...Питання ЩО?Вірніше не ЩО,а ЯК? Зібратися десять чоловік з вилами, і піти ловити недобросовісних риболовів...На сторінках форумів ця тема час від часу жваво обговорюється, тому що всім не подобається яка ситуація у нас на водоймах ,повір - не тільки тобі.А віз і нині там. Правильно говорить We$t,потрібно зібратися, створити ініціативну групу на базі тієїж Федерації РСВО, яка взяла би на себе всі організаційні питання, а добровольців я думаю вистачить.Я один з них. Тільки це має мати під собою якусь законодавчу базу,щось на кшталт дружинників, в противному випадку нас просто посилатимуть. А натовкти пику браку і так ніхто не забороняє.Тільки скажу тобі правду Сергію ,що це ой як не просто ,бо в основному кришує їх якраз та структура яка має боротися.А що стосується відпускати трофейну рибу чи ні, то це вже справа така,яка залежить від багатьох чинників і свою думку я вже висловив раніше.babay писав:" Кто в танке и броня крепка"-та частина людей не хочуть шукати методів рішення проблеми....Шкода що так ніхто нічого не зрозумів.....
РS.
У нас багато освідченої молоді,маю на увазі серед риболовів, напевно є і юристи,так що вперед створюйте, замість того щоб дорікати один одному хто більше нічого не робить.Якщо я вам буду потрібний можете розраховувати.З пов Валерій!