Звіти ⇒ Риболовля на р.Стир (без меж та кордонів)
-
- Щука
- Справжнє ім'я: Роман
- Контактна інформація:
Re: РИБАЛКА НА р.СТИР (без меж та кордонів)
Одна рибина це ще не привід для того щоб казати-жор.
Обгрунтуйте чому ви так вирішили...

≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈
Якщо є вільний час, то найкраще його буде провести на РИБАЛЦІ...
Ні, вам тут треба мішок судаків викласти, тоді жор по Вашому?
P.S. обгрунтуй, внатурі, пацани закінчуйте ці приколи, скоро буду на такі пости реагувати по іншому. Краще б спитали в чоловіка скільки часу треба, щоб дорости до такого рівня... а от тоді самі будете вирішувати де жор, а де ні.
P.S. обгрунтуй, внатурі, пацани закінчуйте ці приколи, скоро буду на такі пости реагувати по іншому. Краще б спитали в чоловіка скільки часу треба, щоб дорости до такого рівня... а от тоді самі будете вирішувати де жор, а де ні.
-
- Окунь
- Справжнє ім'я: Олександр
Які тут "обгрунтування" ?
Чоловік зловив шикарного судака, виставив гарне фото, професійне відео та ще й досить порядно відпустив його....
Повага і захоплення майстерністю.
Чоловік зловив шикарного судака, виставив гарне фото, професійне відео та ще й досить порядно відпустив його....
Повага і захоплення майстерністю.
Цілком підтримую вже набридло, заходиш на форум дивишся роздізділ "Нові повідомлення " а там таке яке є зараз, після таких прискіпливих примахувань до звітів і до слів які в звіті використані (в кожного рибалки своє розуміння слова "жор") багато людей начинає замислюватьсь чи варто щось писати в звіт дійсно суттєвого. Прошу адмінів приняти до уваги пропозицію "скоро буду на такі пости реагувати по іншому" і пора з початку 2012р. вживати певні заходи. Вибачайте за ОФФТОП наболіло.sentkroy писав:Ні, вам тут треба мішок судаків викласти, тоді жор по Вашому?
-
Автор цієї теми - Судак
- Контактна інформація:
+1Вадим писав:Цілком підтримую вже набридло, заходиш на форум дивишся роздізділ "Нові повідомлення " а там таке яке є зараз, після таких прискіпливих примахувань до звітів і до слів які в звіті використані (в кожного рибалки своє розуміння слова "жор") багато людей начинає замислюватьсь чи варто щось писати в звіт дійсно суттєвого. Прошу адмінів приняти до уваги пропозицію "скоро буду на такі пости реагувати по іншому" і пора з початку 2012р. вживати певні заходи. Вибачайте за ОФФТОП наболіло.
Плохо мы еще воспитываем нашу молодежь! (с)Lyc'kuy_Ruba4ok писав:Одна рибина це ще не привід для того щоб казати-жор.
Я спитався тільки чи справді жор,"внатурі?"="справді?"
Спінінг в руки і вперед на Стир перевіряти.
Lyc'kuy_Ruba4ok :shock: :shock: ... :o
Це шок! Де повага? Сором!
Це шок! Де повага? Сором!