Звіти ⇒ Риболовля на р.Стир (без меж та кордонів)
-
- Супермодератор
- Справжнє ім'я: Віталій
- Контактна інформація:
Re: РИБАЛКА НА р.СТИР (без меж та кордонів)
Я теж заходив в один рибмагазин (не буду афішувати), так мені розказали про якогось Макса з Млинова, який купив їстівної гуми поштучно (шось сильно вона коштувала :mrgreen: ), а потім вернувся і купив пару пачок. каже горбачі беруть взаглот ;) . Отака то реклама.
-
- Колючка
- Контактна інформація:
Але я взяв і реально бере добре
-
- Щука
- Справжнє ім'я: Роман
- Контактна інформація:
було б добре якби показав як бере( звіт, фото ;) ) то і я б ще прикупив би.. :)Корніюк Михайло писав:Але я взяв і реально бере добре

≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈
Якщо є вільний час, то найкраще його буде провести на РИБАЛЦІ...
-
- Колючка
- Контактна інформація:
та яке фото з таким мальком :lol:
-
- Колючка
- Контактна інформація:
розкажу як я колись як був малий жереха зловив на 4 кг.
було мені років 6 - 7, і вперше я вирішив половити на спінінг, попросив у батька твістера привязав на саму лєску без поводка :)
і на другий день в годині 8 й пішов на рибалку, незвиртаючи уваги не на вітер не на дощ, хоча дощ починав моросіти :shock:
прийшов я на місце в 8:30 і почав здобувати опит на спінінговій ловлі :D
кидав я на одному місці не периходячи на інші близько 2-3 годин :P
дощ і вітер вже помалу стихали я зробив кидок і коли до берега оставалося 1 метр взяв він жерех я з того переляку чуть вудучку не викинув :lol:
мучив мучив я того жереха і витягнув на берег.
радості було багато, я після того поїхав з татом на ринок купив подсака і ще декілька приманок :D
було мені років 6 - 7, і вперше я вирішив половити на спінінг, попросив у батька твістера привязав на саму лєску без поводка :)
і на другий день в годині 8 й пішов на рибалку, незвиртаючи уваги не на вітер не на дощ, хоча дощ починав моросіти :shock:
прийшов я на місце в 8:30 і почав здобувати опит на спінінговій ловлі :D
кидав я на одному місці не периходячи на інші близько 2-3 годин :P
дощ і вітер вже помалу стихали я зробив кидок і коли до берега оставалося 1 метр взяв він жерех я з того переляку чуть вудучку не викинув :lol:
мучив мучив я того жереха і витягнув на берег.
радості було багато, я після того поїхав з татом на ринок купив подсака і ще декілька приманок :D
Востаннє редагувалось 28 грудня 2011 23:18 користувачем Корніюк Михайло, всього редагувалось 1 раз.
Історія захоплююча...
Але треба із цим шось робити!АРФАГРАФИЯ - ето как канг-фу. Настаящщии мастира ею биз надабнасти ни пользуюцца!
На річці ЖОРРРРР !!!!!

Внатурі?Krokodill писав:На річці ЖОРРРРР !!!!!
Не зрозумів :? Це мабуть якийсь спортивний сленг. Запитав у гугла... Він ось що видав: http://www.google.com.ua/webhp?hl=ru#sc ... =p&pdl=300Dima_Trav писав: Внатурі?