Звіти ⇒ Риболовля на р.Стир (без меж та кордонів)
Re: РИБАЛКА НА р.СТИР (без меж та кордонів)
В районі "тьощіного язика" на вертушку з джиг головкою
-
- Щука
Красавче...к. Молодчина. А боротьба з таким монстром... мабуть як з реактивним літаком. :DGuF писав:Перша в цьому році рибалка!!! Взяли Жерешка нажаль зважити невдалось довина 64 см.
Если Вы хотите получить то, чего у Вас никогда не было - Вы должны сделать то, чего никогда не делали (М. Шиффер) 

Привіт! Цікавить чи ти його вичисляв, якщо так, то як? Чи тобі просто фортануло???GuF писав:Перша в цьому році рибалка!!! Взяли Жерешка нажаль зважити невдалось довина 64 см.
Ще цікавить яка саме вертушка використовувалась!? Було б непогано і фото приманки побачити, якщо не таємниця!? Хоча б напиши якої форми була пелюстка.
Мій знайомий зловив в минулому році жерешка біля 700 гр. на Мепс Лонг № 1+ срібну, в районі к-ру Промінь ближче до тарзанки (колишньої).
Маю місце в межах міста де бьє жерех немалого розміру, але вже 2-й рік ніяк невдається його зловити. В цьому році буду знову намагатись його спокусити на удар.
З.І. Прохання описати весь процес ловлі: тактика, яка проводка і т.д.
Дякую!
Ловив зранку 10.04. в районі ж/д мосту - не тичка. Погода ніби щуча, дощик йшов цілий ранок. Пробував джиг, колебло, вертушкі.... Вода висока, швидка, мутна. З розливу на полях вода йде врічку назад потрохи.. Будем чекати поки вода впаде і просвітлішає, або чекати поки навчусь ловити ...:)
Всім привіт!
Можу на сьгодні сказати що я вже можу називатись спінінгістом! Так як сьогоддні зловив жерешка вагою 2,2 кг! (Ловив цього красеня на р.Стир в районі с.Корчин біля Церкви, на зелений твістер 3-5см. нажаль більше описувати не буду бо побачив перспективні місця по близу м.Луцка. Вибачте але це частково таємне місце. Проводка - різкиий пунктир перерва 1 секунду перший удар, думав що в траву попав, на другугий потім відчув потяжку та почав тягнути на свій ультралайт, десь через ну максимум 2 хвилини красень був в моїх руках, дивно чому позбігались місцеві рибалки (хоча було приємно) роздив кілька віброхвостів з серії на які зловив ЖЗЕРЕШКА. Весь процес риболовлі займав 40 хв. Нажаль рибу не відпустив так як в мами день народження 12. квітня то вирішив приготувати цю рибинку для неї!!! Дякую за результат природі і маю надію що така радість повториться ще не один раз що бажаю всім риболовам як спімати трофейний риб так і зробити те щоб інші могли відчути насолоду клювання подібного екземпляру!!! Довжина рибани 60 см. вага 2,2 кг. Всім дякую!
http://forum.fishing-ua.com/attachment. ... 1271018056
Можу на сьгодні сказати що я вже можу називатись спінінгістом! Так як сьогоддні зловив жерешка вагою 2,2 кг! (Ловив цього красеня на р.Стир в районі с.Корчин біля Церкви, на зелений твістер 3-5см. нажаль більше описувати не буду бо побачив перспективні місця по близу м.Луцка. Вибачте але це частково таємне місце. Проводка - різкиий пунктир перерва 1 секунду перший удар, думав що в траву попав, на другугий потім відчув потяжку та почав тягнути на свій ультралайт, десь через ну максимум 2 хвилини красень був в моїх руках, дивно чому позбігались місцеві рибалки (хоча було приємно) роздив кілька віброхвостів з серії на які зловив ЖЗЕРЕШКА. Весь процес риболовлі займав 40 хв. Нажаль рибу не відпустив так як в мами день народження 12. квітня то вирішив приготувати цю рибинку для неї!!! Дякую за результат природі і маю надію що така радість повториться ще не один раз що бажаю всім риболовам як спімати трофейний риб так і зробити те щоб інші могли відчути насолоду клювання подібного екземпляру!!! Довжина рибани 60 см. вага 2,2 кг. Всім дякую!
Востаннє редагувалось 12 квітня 2010 12:48 користувачем Вованчік, всього редагувалось 2 разів.
2 Вованчік
Молодець, рибина хоч на обложку рибацького журналу - краса
Молодець, рибина хоч на обложку рибацького журналу - краса
Память рыболова феноменальна: он помнит даже то, чего не было :)
Був в неділю на тому самому місці в Кульчині на р.Стир. під церквою.
На білий твістер 1,5 гр. джиг головка, було з 8 ударів верховодки, та вихід незрозумілої не малої рибини, на-жаль проводка була надшвидкою і відбувся гарний промах з купою хвиль та бризів. Поміняв приманку, поставив мепс 00 білий лонг, за кілько проводок зловив жерешка на грамів 200 (малюк втоплений після фото - пізніше додам). Продовжую гратись на тому ж місці з проводкою і відбувається сильний удар, на блешні засікся жерех до 1кг. гарно попручавчиш зійшов. Потім ще було кілька ударчиків але на-жаль безрезультатних, але задоволення було достатньо.
http://forum.fishing-ua.com/attachment. ... 1271702209
На білий твістер 1,5 гр. джиг головка, було з 8 ударів верховодки, та вихід незрозумілої не малої рибини, на-жаль проводка була надшвидкою і відбувся гарний промах з купою хвиль та бризів. Поміняв приманку, поставив мепс 00 білий лонг, за кілько проводок зловив жерешка на грамів 200 (малюк втоплений після фото - пізніше додам). Продовжую гратись на тому ж місці з проводкою і відбувається сильний удар, на блешні засікся жерех до 1кг. гарно попручавчиш зійшов. Потім ще було кілька ударчиків але на-жаль безрезультатних, але задоволення було достатньо.
http://forum.fishing-ua.com/attachment. ... 1271702209
Звіт за понеділок 19.04.2010 . Виходив зі спінінгом на річку в районі села Боратин. Вода падає потихеньку, вже не така мутна як раніше.. Погода стояла гарна на щуку - тиск падав - на вечір дощ пішов. Ловив з 8:00 - до 14:30 на дрібну резину, пробував вертушкі.. Ітого: 2 щучки грам 300 та 600. Менша відпущена. Обидві зловлені на твістер 1,5 на 5 грамовій джиг-головці.. Було ще ще два нереалізованих ударчика.. Причому щучка на 300 грам була доловлена з другого удару. Не удару навіть - а легенького тичка. Враження гарні, результат теж непоганий, як для недуже віддаленого району. А саме головне - сезон розмочено!:)
-
- Адміністратор
- Справжнє ім'я: Віталій
- Контактна інформація:
Я тоже был в Новоставе и Боратыне. Ну совсем там мало мест для заброса. В районе Чорногузки из-за разлива до русла Стыря не добраться, а в Боратыне или высокие кручи или два метра плеса до линии кустов. Единственный подходящий участок уже напротив Крупы. Наверно в ближайшее время туда не поеду..