Звіти ⇒ Рибалка на "секретних" місцях
-
- Головень
- Справжнє ім'я: Ваня
Re: Рибалка на "секретних" місцях
печально:(вам не жалко рыбу? она даже не успела ниразу отнерестится+есть законные разрешённые размеры
Щуки на цьому ставочку ніколи не було.Сам вже 4-ри роки час від часу зариблюю щучкою.Але вторік,після сходу води по калюжах біля Стиру її залишилось тьма.Одні жарили цю "мойву", а інші зариблювали всі ставки кружка Рожищ.От ця щука зараз дюже голодна і хапає все,що ворушиться.Отаке.
-
- Окунь
- Справжнє ім'я: Олександр
Сьогоднішня рибалка знову виявилася чисто окуневою, правда окунь потішив і покльовками і розмірами...
Почну спочатку.
Окуньок ловився, правда некрупний. Інформація була, що тут деколи ловляться досить пристойні екземпляри.
Ставлю "серйозну" приманку, і через деякий час....тук....зачеп біля дна, який потрошку оживає...
Декілька хвилин приємного "журчання" фрикціону і красень-окунь на березі.
Емоцій маса - такий трофей на ультралайтову "форелеву" палочку - супер.

Рибку ловлю і відпускаю.
Прохання власників водойми - окуня не відпускати, поскільки водойма орієнтована на білу рибу.
Знову потужна покльовка і ще "цікавіший" екземпляр на березі.
В цей час товариш ловить класичного стандартного окуня ну і фото для порівняння і наглядності.

Знову рибалка, окунець ловиться, але розміри бажать кращого.
Непогане перспективне місце, декілька забросів і на вибросі, прямо на падінні, жадна покльовка
досить тривале виважування і знову гарний трофей.
Було багато сходів, були ще й трофеї.
Три штуки залишив, решта риби була відпущена.

Почну спочатку.
Окуньок ловився, правда некрупний. Інформація була, що тут деколи ловляться досить пристойні екземпляри.
Ставлю "серйозну" приманку, і через деякий час....тук....зачеп біля дна, який потрошку оживає...
Декілька хвилин приємного "журчання" фрикціону і красень-окунь на березі.
Емоцій маса - такий трофей на ультралайтову "форелеву" палочку - супер.

Рибку ловлю і відпускаю.
Прохання власників водойми - окуня не відпускати, поскільки водойма орієнтована на білу рибу.
Знову потужна покльовка і ще "цікавіший" екземпляр на березі.
В цей час товариш ловить класичного стандартного окуня ну і фото для порівняння і наглядності.

Знову рибалка, окунець ловиться, але розміри бажать кращого.
Непогане перспективне місце, декілька забросів і на вибросі, прямо на падінні, жадна покльовка
досить тривале виважування і знову гарний трофей.
Було багато сходів, були ще й трофеї.
Три штуки залишив, решта риби була відпущена.

-
- Лящ
- Контактна інформація:
Сьодні я,Влад Жуковець,та мій одногрупнік,правда без спінінга,вирішили трішки половити окуня.Окуня наловили дуже багато за 4 години на двох більше 100 штук,але весь дрібний до 100 грам,але Влад відзначівся бонуском,десь окунь грам 200.Але що саме класно прокльовував карась,дотогош дуже не погано,ми з Владом взяли по пару карасиків до 200 грам,та мені влетів один десь на грам 350,рибалка супер плюс місце дуже класне,лісок,сосни пташки співають)

-
- Карась
- Справжнє ім'я: Максим
- Контактна інформація:
Когда рыба клюет — за душу берет.
-
Автор цієї теми - Керівник спінінгового напрямку. Чемпіон України - 2014 р. (Береговий спінінг)
- Справжнє ім'я: Віталій
Пощастило

Приманкою слугував «Вагабонд»

Приманкою слугував «Вагабонд»

Субота .13.11.2016
Останній тиждень судак був дуже пасивний, стукав по приманках з закритим ротом, одного все-таки впіймав..... Якось надоїло.
Вирішую уточнити як з активністю у щупакабри.
Навіть до таких подій був не готовий......спущене колесо ,сніжок після обіду.......
Потримав до десятка і одну ХХХL мамку....Акуратно брала за краєчок, , на відміну від окуня. Окунь досить активний, в нього не впирався.
Руки час від часу від холоду скручувало, що навіть кілька фото ледь зробив.

Останній тиждень судак був дуже пасивний, стукав по приманках з закритим ротом, одного все-таки впіймав..... Якось надоїло.
Вирішую уточнити як з активністю у щупакабри.
Навіть до таких подій був не готовий......спущене колесо ,сніжок після обіду.......
Потримав до десятка і одну ХХХL мамку....Акуратно брала за краєчок, , на відміну від окуня. Окунь досить активний, в нього не впирався.
Руки час від часу від холоду скручувало, що навіть кілька фото ледь зробив.