Я на нашому форумі одного разу обіцяв, що відвідаю одну водойму приблизно в 20 км від м.Луцьк.Так ось..
Зранку на рибалку вставати завжди важко, а особливо після вечірніх матчів Євро2012, але я, та мій товариш по безсонню Діма вирішили відірватися від всякої метушні і податися на відпочинок... на природу..

Приблизно в 6:00 ми вже на автостанції,ждемо наш автобус.Буквально через 15 хвилин ми вже в дорозі до заповітної водойми. Ми вдвох, перший раз туди вирішили поїхати, і ще ніколи там не бували.А ось і зупинка. Відійшовши від траси ми відчули легенький подих свіжості який простягавсявід даної водойми. Вже не бувавши на нормальній рибалці приблизно тиждень ми почали забувати справжню красу і чистоту природи

(думаю справжні рибаки мене зрозуміють

)
Завдяки нашим "наводчикам" які давали мені пораду як дістатися до даної водойми (Дякую Alegator, akrus,Bayda,kayot)Ми з Дімою вже бачимо воду, що видніється..
Перед нами відкрилсь ось такі пейзажі:

_

"Ось він!"-вигукнули ми майже одночасно, побачивши ставок. Більше вже не можем ждать, і відразу чимнайшвидше розпочинаємо ловлю..Хто на шо.. я перш пробую на щуку, так як я більш заядливий щупакіст. А Діма дуже любить ловити окуня і ловить на мікруху. Перші хвилини пролітають як пуля.

У Діми вже є перші покльовкі місцевого окуньця, а я то на щуку приїхав(просто хотілось поборотися з більш серйознішим супротивником як "какунець") Через декілька хвилин замічаю що ми не одні на цій водоймі,і бачу силует спінінгіста...Чучуть пізніше ним виявився наш колєга з форуму-Це був Вітус. Він прибув на водойму раніше нас і вже відловився окуньками і одним більш менш достойним окунем. Ми розговорились я як завжди розпитував про водойму, і тут бац- "Єсть!!!"викрикнув я мимоволі.... Виважування відбувалось в середньому темпі і я потрохі почав підводити зубасту красуню до берега. Зробивши дві ефектні "свічки" щупака дала себе взяти за холку і я її вийняв на берег! Емоції зашкалюють! перша риба на цій водоймі!

Все налагодилось і я почав ловлю дальше. Вітя впирався на ловлю на вертушкі, я ловив кренком, а Діма таскав спортивних окушків на їстівну резину.
Буквально після того як я зняв щучку з трійників( які напевно в момент "свічки" сильно порвали зябра рибині) роблю ще один закид на тому ж місці тільки трішки лівіше, і як тільки я хотів перетягнути воблер щоб той не попав на водну рослинність, разом з Віктором бачимо атаку ще однієї щупакабри!але нажаль атака не реалізувалася і рибина по простому не засіклась, дуже все неочікувано відбулось.
Пройшовши певну відстань від місця де я впіймав щучку, на 4 а бо ж на 5 закиді відчуваю що знову щось сидить на протилежній стороні спінінга. По супротиву риби відчуваю що це можливо буде непоганий окунь!...так воно і відбулось. на гачках сидів пристойний окунець.і я вирішив зробити фото свого окуня разом з окунем, якого піймав Вітя:

А ось і мій окунішка:

Нажаль освітлення якесь там не дуже і не чіткі фото, але "звиняйте"..яке є..
Вже потім, Вітус був вимушений по якимось причинам покинути нас з Дімоном і відправиввся додому.Але ми теж не пасли задніх і я вже переключився теж на мікроджиг, яким і ловив до кінця нашого відпочинку, взявши кілька окуньків, та скупавшись у неймовірно теплій та прозорій немов сльоза воді, ми вирішили відправитися додому. тим більш що в неділю посеред білого дня там немає де навіть ногою ступити,(я вже не кажу про ловлю) стільки там народу теж приїжджає відпочити по-своєму
Рибалка виявилась-

, і добре що хоч в наш час ще є такі пречудові водойми, де можна відпочити і половити рибки.Тому я,відтепер буду відносити їх всіх в категорію "секретних водойм" Всім НхНл!