Після невдалої суботньої рибалки на озері в Крижівці вирішив ще спробувати на Чебенях. Метою був окунь. Ловив виключно на мікроджиг і лише на вході річки Стир в Чебені. Там завжди стоїть хижак практично різного виду і калібру. Не раз доводилось спостерігати як "пасуть" дрібноту кількакілограмові головні та жерехи, щука також годується тут. Приходилось її там ловити. Після години полоскання води різними приманками так і не вдалось бодай відчути ударчик. Прийнято рішення спробувати половити ще на одному місці. Насправді не таке воно й секретне, проте не хотілось створювати нову тему для даної водойми (Богом забутий ставок в Богом забутому селі), адже вірогідність, що там буде ловити ще хтось крім мене досить мала. Колись я цілими днями проводив саме на цьому ставу, ловив окуня й щуку, набивав як кажуть руку. А Сіроня (Імператор) на МІЙ же ж спінінг вперше зловив тут щуку 1,1 кг. (навіть раніше ніж я, от гад!). Так от, зараз я дуже мало тут ловлю, кілька раз на рік заходжу, так сказать - ностальгія. Чисельність окуня в останні роки скоротилась досить суттєво, не знаю що слугувало цьому причиною, але за ці ж останні роки я його тут не ловив

Частенько місцеві "рибаки" полощуть водойму неводом, проте і в їх уловах його не спостерігалось. Щуки хватає. Вчора я ще раз хотів попробувати спокусити полосатого саме на цій водоймі. Буквально на третьому закиді відчуваю удар, ну думаю, це він. Фрикціон час від часу поспівував при ривках рибини і спінінг зігнувся неслабо. Проте це спокусилась щука (1,170кг в середині якої була її сестра чи брат вагою близько 300 гр.) Взяла за край губи, але гачок не пробив її. Добре що вода була високою і я зміг її схватити руками з крутого берега. Через кілька хвилин знову удар і різкий вихід в берег. Це була щучка грам на 200, яка назад і повернулась у водойму. Згодом при проводці відчуваю легенький удар, потім ще один і ще. Щось стукає приманку, але не бере. Трохи уповільнюю проводку і є! Зубата на півкіло. За нею послідував карандаш, який мав не більше 100гр. Доходжу до кінця ставка, роблю звичний закид під беріг. Удару не відчув, проте бачу, що мальок розбігається і жилка йде в мою сторону, і тут...бац, зрізала. От зараза! Після цього ловив ще хвилин 15. Почало вечеріти і я поїхав додому. Хоч трохи збив оскому. Фоток не викладаю. Проте, якщо дана водойма буде радувати мене і надалі, обіцяю присвоїти їй офіційний статус на форумі 8-)