Водойми ⇒ Коршів
-
Автор цієї теми - Президент ФРСВО, МСУМК, Віце-Чемпіон світу (морм - 2012), Чемпіон України (морм – 2011, короп – 2013/14 ), Володар Кубку України (короп – 2013), Віце-Чемпіон України (короп – 2013/14, особ. залік), II місце КУ (короп - 2014), ІІІ місце КУ (морм – 2012).
- Справжнє ім'я: Дамир Шихотаров
Re: Коршив
Зачотний карп, респект. Виходить, ще не всю рибу в Коршеві повибивали. Є смисл туди їхати ловити донкою на мотиля, як кілька років тому?
-
- Керівник спінінгового напрямку. Чемпіон України - 2014 р. (Береговий спінінг)
- Справжнє ім'я: Віталій
Мабуть, є, якщо врахувати, що ставок поблизу біля Луцька. До слова, що там саме ловили кілька років тому?Deranger писав:Зачотний карп, респект. Виходить, ще не всю рибу в Коршеві повибивали. Є смисл туди їхати ловити донкою на мотиля, як кілька років тому?
-
- Йоржик
Deranger писав:Зачотний карп, респект. Виходить, ще не всю рибу в Коршеві повибивали. Є смисл туди їхати ловити донкою на мотиля, як кілька років тому?
Водойма цікава для фідерної або карпової ловлі лише весною
літом більший став заростає великими водорослями, і ловити стає неможливо!!
Нічого собі час летить: заглянув в щоденник про Коршів, а там останні відмітки про цю водойму датовані 2003-2005 роками...
Дійсно, рибалка там актуальна лише навесні, бо влітку саму траву совали раз за разом. Ну, і вітер в Коршеві - явище стабільне і задовбуюче. Ловили там свого часу гарного карася, плотву, карпа, щуку, але з часом місцеві браки повибивали рибу сітками і електрикою. Зараз, мабуть, популяція збільшилася знову.
Доїзд - автобусами з ЗД вокзалу на Вікторяни, Ратнів (№ 173-175)
Дійсно, рибалка там актуальна лише навесні, бо влітку саму траву совали раз за разом. Ну, і вітер в Коршеві - явище стабільне і задовбуюче. Ловили там свого часу гарного карася, плотву, карпа, щуку, але з часом місцеві браки повибивали рибу сітками і електрикою. Зараз, мабуть, популяція збільшилася знову.
Доїзд - автобусами з ЗД вокзалу на Вікторяни, Ратнів (№ 173-175)
Востаннє редагувалось 14 березня 2009 21:57 користувачем Deranger, всього редагувалось 1 раз.
-
- здається і я там років так 2-3 назад. Випадково їздив із мисливцями. Було місце і хлопці взяли із собою, однак я виступив по спіну - пригадую, 2 окуня на вертушку узяв,а ще один зійшов. Ось і вся тоді рибалка за 2 години лову.Deranger писав:Нічого собі час летить: заглянув в шоденник про Коршів, а там останні відмітки про цю водойму датовані 2003-2005 роками...
8-) Хлопці,а цей ставок, в оренді???
:arrow: Якщо так то скільки коштує там рибалка???
:arrow: Якщо так то скільки коштує там рибалка???
-
Здається, що він не в оренді. Принаймі так було минулого року, якщо не помиляюсь.
-
- Йоржик
Ця водойма не в оренді і ніколи небуде здана в оренду.