babay писав:Написав: BIG FISH
Сміття після фестивалю було прибране, але так, як авто було набите інвентарем та іншим, було прийнято рішення лишити все на місці в сміттєвих пакетах. Те хто таке зробив ми відповідати за кожним не взмозі.
Не факт, що це чисто Ваша "ЖАБА" і робота Ваших рук.
Щось не в'яжеться: Рішення було прийняте залишити сміття в пакетах, і це робота моїх рук.
ДЕ ЛОГІКА???!
Поприбирали на місці розташування бази, віднесли метрів 50 від річки і там залишили.
Це акція під назвою - " НЕ ЧИСТИЙ БЕРЕГ"
Я свою відповідь написав в іншому розділі форуму ФРСВО.
http://rybalka.lutsk.ua/forum/viewtopic ... 4&start=50 Навіщо загаджувати форум і писати одне те ж саме по різних рубриках... але спеціально для вас повторю
Вот і мені цікаво чому так багато людей ставить палки в колеса. Замість того щоб допомогти в організації фестивалю, так як тільки почали їх проводити , деякі люди робили все для того щоб фест провалився... Особисто мені дзвонили спортсмени з Рівного і Львова і говорили що до них перед фестом дзвонив один наш спінінгіст і не дуже добре про нас відкликався, особливо мене вразило що ця людина особисо була присутня на фестивалі і після фесту в розмові зі мною розказував який класний фест ми провели... На скільки я знаю учасники були задоволенні фестом. Так скажіть мені будь-ласка друзі от чому одна-дві людини (не буду називати імен) в очі розказують "що був хороший фестиваль і їм дуже сподобався" а поза очі розказують які ми погані.
P.S. Також мені сподобалось як тіж самі люди розказували риболовам що організатори непогано заробили на цьому фестивалі...
Особисто від мене було виділенно призів на суму яка явно перевищує взноси усіх учасників, я вже не говорю про то що були організаторські розтрати (уха, посуд, медалі, грамоти, кубок і т.д.). Також були призи від спонсорів. А особисто вам "babay" хочу сказати що можливо ми щось і не додивились, хочу нагадати минулий наш фест на Заливі в Луцьку, де в кінці фесту ми зробили акцію "чистий берег" і зібрали і вивезли на смітни більше 20 пакетів мусору який був на Заливі задовго до фесту.
http://rybalka.lutsk.ua/forum/viewtopic ... 0&start=10