Скажите на что ловит Кочкин?B.B.B. писав: Приміром, у Кочкіна Олега - взято 5 коропів, якщо не помиляюсь. Точно знаю, що один короп на 3 кг (є фото), ще один - на 5 кг та найбільший короп - на 8 кг (є фото).
Судя по улову - на Monster Crab.
Модератор: President
Скажите на что ловит Кочкин?B.B.B. писав: Приміром, у Кочкіна Олега - взято 5 коропів, якщо не помиляюсь. Точно знаю, що один короп на 3 кг (є фото), ще один - на 5 кг та найбільший короп - на 8 кг (є фото).
Почнемо з того, що не 5, а 4. Це раз!StriDer писав:Приміром, у Кочкіна Олега - взято 5 коропів, якщо не помиляюсь.
Дійсно, найбільший короп при зважуванні показав 8кг, інший (якого я витягнув на очах у суддів) 3.1кг. Коли клюнув ще один, я передзвонив Віталіку (судді) і сказав що є короп близько 5кг. На самому ділі це було лише візуально. Я його переважив в лодці і він показав трохи більше 3-х кг. Останній був близько 2,5кг. Це два!StriDer писав:Точно знаю, що один короп на 3 кг (є фото), ще один - на 5 кг та найбільший короп - на 8 кг (є фото).
Це не зовсім так. Трохи повторюсь, коли прибули судді, після мого дзвінка, я якраз витягував коропа на 3,1кг. Вони чітко бачили (підтвердженням цьому є фото) що цей короп взяв на маленьку колебалочку. Той, що був 8кг був зловлений за хвіст, і про це я також казав. Інші клювали нормально і були взяті за губу. Це три!StriDer писав:весь короп був узятий, за словами Олега, правильним чином (не багруванням).
U2President писав:Кто выиграл? :?: :?:
Заинтриговал. Рассказывай!Alegator писав:Димон, как раз таки и есть ко мне претензии!!! Не хочу об єтом говорить, лучше єтот неприятний инцидент, которий произошел со мной в конце соревнований останется в прошлом!!!
А в личке?yurgen писав:U2President писав:Кто выиграл? :?: :?:
- зі сторони суддівства претензій не має. Щодо кількості пійманих коропів (не 5, а 4 штуки) - помилився. Прошу вибачення. Щодо коропа на 8 кг (за хвіст) - не почув, що він був узятий за хвоста. Також прошу вибачення.Alegator писав:Димон, как раз таки и есть ко мне претензии!!! Не хочу об єтом говорить, лучше єтот неприятний инцидент, которий произошел со мной в конце соревнований останется в прошлом!!!