Сезон 2009 року ⇒ Відкритий Чемп. Волинської області (спінінг з човна)
Модератор: President
Re: Відкритий Чемп. Волинської області (спінінг з човна)
А якщо в респіраторах, для учасників змагань, забезпечу (буду спонсором по респіраторах, або марлевих повязках), аби змагання відбулися.
На уровне кабмина, а потом и города будет (или уже) запрещено проводить любые массовые мероприятия. ФРСВО как Громадська організація думаю должна подчиниться. Плюс ФРСВО несёт ответственность за здоровье учасников. Так что лучше от греха подальше.vsp01 писав:А якщо в респіраторах, для учасників змагань, забезпечу (буду спонсором по респіраторах, або марлевих повязках), аби змагання відбулися.
Не було б виборів, не було б такого "Грипу"yurgen писав:На уровне кабмина, а потом и города будет (или уже) запрещено проводить любые массовые мероприятия. ФРСВО как Громадська організація думаю должна подчиниться. Плюс ФРСВО несёт ответственность за здоровье учасников. Так что лучше от греха подальше.vsp01 писав:А якщо в респіраторах, для учасників змагань, забезпечу (буду спонсором по респіраторах, або марлевих повязках), аби змагання відбулися.
Ходят слухи, что чемпионат всё-таки состоиться 5 и 6 декабря. Почему никто ничего не пишет? Мы уже готовы регистрироваться
Ага!!!И погодка пока еще подходящая!...В самый раз на щуку :lol:Ходят слухи, что чемпионат всё-таки состоиться 5 и 6 декабря.
-
Автор цієї теми - Керівник спінінгового напрямку. Чемпіон України - 2014 р. (Береговий спінінг)
- Справжнє ім'я: Віталій
На численні прохання рибалок і спортсменів - відкриваємо реєстрацію на змагання. Уважно читаємо положення про змагання на першій сторінці даної теми - текст дещо виправлений.
Бажаючих взяти участь у суддівській колегії даного змагання - прошу звернутися за тел. 099-735-04-33, Віталій.
Бажаючих взяти участь у суддівській колегії даного змагання - прошу звернутися за тел. 099-735-04-33, Віталій.
Команда "Очерет"
- Петрук Костянтин
- Фетисов Юрій
- Петрук Костянтин
- Фетисов Юрій
Команда "Навігатор" 1.Ворковенко В.М. 2.Пилипенко А.А.
Alegator писав:Зареєструйте, будь ласка, команду "Alegator" в складі:
1. Кочкін Олег (ФРСВО);
2. Яковлев Сергій (ФРСВО)
-
Автор цієї теми - Керівник спінінгового напрямку. Чемпіон України - 2014 р. (Береговий спінінг)
- Справжнє ім'я: Віталій
Список учасників змагання:
1. Команда "Очерет":
- Петрук Костянтин (ФРСВО)
- Фетисов Юрій (ФРСВО)
2. Команда "Навігатор":
- Ворковенко В. (ФРСВО)
- Пилипенко А.
3. Команда "Alegator":
- Кочкін Олег (ФРСВО)
- Яковлев Сергій (ФРСВО)
4. Команда "Хижак"
- Хмарін Павло