Звичайно,що потрібно,ти ж надіваєш її на бистрозйомник і таким чином протизакручувачallfa писав:Протизакручувач
не дає поводку відчепитись в польті чи на дні,і крім цього не дає перехльостів.
Звичайно,що потрібно,ти ж надіваєш її на бистрозйомник і таким чином протизакручувачallfa писав:Протизакручувач
Можна брати маркер,щоб удешевити розходніки-грузи,на ближні дистанції ракету(передallfa писав:Друзі підкажіть будь ласка про вироби фірми Техно карп? Варто чи ні,і чому? :geek:
Ну спомб є спомб,але ракети також потрібні(я для прикладу написав),все воно потрібне і рано чи пізно пригодиться.Дешевшими маркерами можна маркеритись в незнайомих місцях,а коли знайшов переспективну точку і бачиш,що зацепів нема,тоді мозна закинути якийсь дорожчий,який краще видно і так в усьому,так що товари Технокарпа не треба випускати з виду.allfa писав:Згідний,але де ж його купити,в нашому селі немаі як на рахунок кліпс і вертлюгів? Іще хочемо перейти на спомб,ракета не перспектива!
Всё в точку, добавить нечего.Якщо рибачити як Саша(Бобр) писав для душі палками 2,5 лб то можна ставити 15лб-шний поводок.Він тонший,менше насторожує рибу,а м"ягкі вудлища компенсують ривки
риби і суматоху недосвідченого рибалки при роботі фрікціоном катушки.Але специфіка наших водойм,і рибаків така,що всі хочуть закидати як найдалі,тому переважна більшість
купляє карпові палки 3,5лб,а вони якраз цієї суматохи не прощають,тому буде більше сходів(вірніше обривів),а значить і розчарувань,так що краще використовувати 25лб-шний поводковий матеріал.
Все вище написане лише моя думка!!! Я користуюсь Фоксовським коратексом.(більшість,але в поводочниці є поводки інших виробників)