День перший, Субота.
Ранок видався досить ясним, проте вітряним.На місце ловлі потрапив досить пізно, десь в 11 годин.Змішав прикормку та почав розкладати фідер.Оснастку вибрав патертностер та 25 грам кормушку Procarp чорного кольру.Поводок 0,12 (так як націлювався ловити уклію та плітку малого розміру) довжиною 35 см.Коли усе на свому місці наживляю мотиля на гачок Brat Fishing №10, та роблю перше закидання.Буквально через 30 секунд покльовка і перша уклійка пливе до мене.

В такому темпі ловлю ще три уклійки, а після чергового забросу обриваю поводок зачепивши за донне сміття.Ставлю поводок 0,14,гачок той самий.Знову ловлю уклію.Оскільки дистанція ловлі була близько 35-40 метрів, вирішую перевірити і більш дальню зону на наявність плітки чи густери.Ставлю кормушку 30 грам, оснастка та сама, тільки змінюю поводок на коротший та на гачок "№8 тієї самої фірми під червяк.
Ну ось кормушка в воді, вибираю дугу з ліски, яку видув не слабенький вітер.Чекаю хвилин сім, покльовок нема.Вимотую снасть та закидаю ще раз.Знову чекаю приблизно стільки і перша покльовка з дистанції 70 метрів.Вимотуючи відчуваю що на гачку не уклія, підтягую ближче і господар глибин - йорж на березі.Протягом години знімаю з цієї відстані дві краснопірки, густеру та кілька дрібних пліток і кльв пропадає зовсім, причиною чого, на мою думку, є збільшення сили вітру та хвиль, тому вирішую закінчувати ловлю.Улов хоч і скромний(навіть дуже,) проте задоволення отримав.
День другий.Неділя.
Встав о 6 годині, вийшовши на двір глянув на небо - ані хмаринки що дуже тішило, збори.Виїхавши на стежку понад озером, помітив як працює рибнагляд - знімають браконьєрські сітки - це тішило навіть більше ніж ясна погода.На вчорашньому місці опинився трохи раніше семи годин,ловлю розпочав на пів години пізніше.Досить тиха вода,хвилі тільки на середині озера, націлює мене на ловлю з дальньої дистанції.Перших хвилин двадцять повна тиша.

Перезаброси роблю через 5 хвилин, тим самим і кормлю місце.Після самозасічки плітки, (а кінчик мовчав),

вирішую повністю поміняти оснастку.Замість патертностера ставлю симетричну петлю, кормушку 25 грам замість 30, повідець 0,12, 20 см,гачок №8.Після тиких радикальних змін ловля потроху пішла.Спочатку брала дрібна плітка, потім червонопірка,дрібна густера.Ловити рибу малого розміру з такої відстані дуже незручно, особливо коли в риби слабенькі губи, а в мене тоненький гачок.Тому було багато сходів.На годиннику 8:40.Вирішую подовжити ловлю трохи ближще, на відстані приблизно 45-50 метрів,ставлю гачок №10, повідець 0,12, 30 см.Методично виймаю уклійок,в ході такої ловлі підраховую, що реалізація покльовок 2 з 3.Так ловлю близько години.Та десь о 10 годині перебираю улов

, яка жива - відпускаю, яка ні - додому коту, відправляюсь додому.
День третій.Понеділок.
В Понеділок, тобто сьгодні були плани відвідати озеро Перемут.Знайомі розповідали що почав покльовувати карась, а від бичка то і взагалі відбитись не можна.Всі мої плани зіпсувала нічна гроза та вранішнє пасмурне небо, тому вирішив не їхати на Перемут, а поїхати знову на Люцимер.На місці був в 6:20.Ловив не довго десь дві з половиною години, а якщо врахувати час поки розклався то і того менше.Кльов зіпсувався повністю, причиною чому думаю є нічна гроза.Витягнув кілька уклійок пару пліток та й поіхав додому.
Ось таким видався мій уік-енд.

Можу зробити висновки:
1.Такі рибалки досить корисні, особливо для риболовів початківців, таких як я.
2.Дуже багато комарів та мошки і довго висидіти на одному місці неможливо, тому рибалки були короткочасні.
3.Ціллю також було перевірити дію саморобної прикормки порівнюючи з "Фішкою".Тому з цього теж є висновок: різниці не помітив, можливо тому, що не було більш солідної риби.В перший день рибалки думав що моя прикормка навпаки відлякує рибу.Всі мої думки було спростовано експерементом - риба ловилась одинаково як на ту суміш так і на ту.Основною помилкою, вважаю, було те що в перший день використовував чорну прокарповську кормушку, яка виділялась на жовтому піску і тим самим відлякувала рибку, зокрема плітку та краснопірку,які особливо обережні в цей період.Тому на другий день змінив Procarp на іншу(зліва на фото).