Теж логічно, але там, як ти знаєш, є можливість класти кормуху не тільки на глибину, і на "обраточці" вд впадіння річечки мало бути б багато різної рибки (як там колись було). Ще фактор - на шлюзі зняли один щит, Чорногузка мілка, може теж рибку шугнули.Krokodill писав: Так і повинно бути - ти на вході в яму сидів. Водичка піднялась - риба пішла на мілкіші місця. А густірка та взагалі пряміки любить.
Звіти ⇒ Звіти про рибалку на р.Стир ...
Модератор: Sergey@F
-
- Керівник напрямку Мормишка, Чемпіон України (мормишка - 2011), Бронзовий призер Кубку України (мормишка - 2012)
- Справжнє ім'я: Віктор
Re: Звіти про рибалку на р.Стир ...
-
- Минь
- Справжнє ім'я: Тарас
а моє враження, що все це не від рівня води, а від крупношерсності браків

<----------------------------будні тягнуться вічність, вихідні пролітають за лічені секунди----------------------------->
-
- Минь
- Справжнє ім'я: Тарас
Вчора о 13.00 виходив на своє звичне місце. До 16.30 одна покльовка - один риб - верховодка, при пристойному рівні води в річці =(
Вже навіть і не погодинне клювання, насторожує!?
Вже навіть і не погодинне клювання, насторожує!?

<----------------------------будні тягнуться вічність, вихідні пролітають за лічені секунди----------------------------->
Після вчорашніх роздумів всетаки було вирішено зробити вихід на фідер.
8,00 вже на водоймі підготовка знаряддя ловлі, прикормки (мотиль, грунт).
За п`ять годин ловлі два нереалізованих клювання
було вирішено
в теплі краї
.

Сезон відкрито всім НХ НЛ.
8,00 вже на водоймі підготовка знаряддя ловлі, прикормки (мотиль, грунт).
За п`ять годин ловлі два нереалізованих клювання

Сезон відкрито всім НХ НЛ.
Если обращение ко мне, то я АндрейDRAKULKA писав:Тарас, не слишком ли анимации?![]()
Щось давно не було звітів по фідеру - з цього приводу відпишуся про свій вчорашній вихід на Стир. Рішення про вихід на річку прийняв спонтанно, бо погода в останні дні зовсім не балувала стабільністю. Але, владнавши всі свої справи, вирішив таки в неділю після обіду вирушити в район залізнодорожного мосту на Рованцях. Прикормка і наживка були придбані швидко і по можливості (опариш, хробак-гнойовик, прикормка ФішДрім Річка та Трапер універсал). В 16:30 я вже робив перший закид, в 16:50 виймав першу густерку грам на 100 (спрацював опариш). Ближче до вечора над водою почала літати подьонка, за якою вдало полювали і птахи, і риби - видовище доволі цікаве і захоплююче. Багато розписувати не буду, відзначу лише головне: клювало лише на опариша, розмір виловлених риб - зовсім не заліковий, прийшлося випускати, в улові - плотва, густера і бичок. Після 18:00 клювання стали дуже обережними і холостими: навіть при зменшенні розміру гачка і довжини поводка риба погано засікалася, зате гарно обсмоктувала опариша або просто збивала його. В принципі, відносно непогано, як для Стиря в процесі вильоту подьонки, але хотілося б здобути чогось трофейного. Мабуть, підфартить іншим разом.
-
- Колючка
- Справжнє ім'я: Вінцюк Андрій
на Стиру вже рівень заначно впав, ось думаю на днях вискочити...
доречі вже чув про клювання сома на закидушки
доречі вже чув про клювання сома на закидушки

Багато проблем можна вирішити, якщо забути про них і відправитись на риболовлю...
-
- Щука
- Справжнє ім'я: Саша
Ау, куди впав!? Повені вже немає, Стир в берегах, але коли три тижні тому розпочався "сезон дощів" рівень води знову піднявся і піднімається до сьогодні кожного дня на 3-4см.Вінцюк Андрій писав:на Стиру вже рівень заначно впав, ось думаю на днях вискочити...
P.S. Така ситуація, зокрема, в Луцьку.
-
- Підуст
- Справжнє ім'я: Віктор
В вівторок 11.06. на годинку вискочив на річку, крім верховодки(уклеї) вічого не вполював. Поплавочка, в проводку, на подьонку морожену. Після початку дощу і вона перестала клювати. Рівень річки за останній тиждень піднявся десь до півметра.
Чем ниже человек душой,
Тем выше задирает нос.
Он носом тянется туда,
Куда душою не дорос.
© Омар Хайям

Тем выше задирает нос.
Он носом тянется туда,
Куда душою не дорос.
© Омар Хайям

По ходу німці знову йдуть до насallladinlibra писав:Ау, куди впав!? Повені вже немає, Стир в берегах, але коли три тижні тому розпочався "сезон дощів" рівень води знову піднявся і піднімається до сьогодні кожного дня на 3-4см.Вінцюк Андрій писав:на Стиру вже рівень заначно впав, ось думаю на днях вискочити...
P.S. Така ситуація, зокрема, в Луцьку.

З повагою!
З повагою!