Перша думка, невже у цій калюжі є риба? Через кожен метр сидять рибаки з вудками та донками. Всі з нулем. І без того невеличкий ставок зменшується ще більше в розмірах та місцях лову для спінінгіста. Йдемо в кінець ставочка, де ще не добрались інші рибацюги. Робимо кілька закидів, після яких дружище каже, що відчував щось, схоже на тички. Потім злізлий твістер з гачка, але риби ще немає. Нарешті після мого закиду, ледь твістерок торкається води, проходить покльовка. Починаю тягнути, але... сход. Проте насправді риба ще була на гачку, вона просто зробила різкий рух на мене і шнур обвіс, що ввело мене в оману. Починаю підтягувати знову, але цього разу справжній сход. Думав що окунь, оскільки на приманці не було слідів зубів, проте це була щучка. Ловив нв офсетнік, оскільки дуже багато зацепів. Далі ми пішли вивчати інші водойми в пошуках риби, але все марно. Вертаючись назад, Сіроня (мій друг) робить закид і є!!! Витягує нарешті невеличкого щупачка. Я б сказав "щупачок-анчоус" грам на 200. Відпускаємо. За кілька хвилин знову тягне, на вид щось крупніше. Щучка на 750гр. Ще кілька хвилин і на тому ж місті третя покльовка... анчоус на 100 - відпускаємо. Після полоси покльовок почалась полоса зацепів. На двох ми втопили 10 класних твістерів, по 5 на брата :twisted: :twisted: :twisted: Пізніше я розмочився анчоусом, було кілька сходів на офсетнік. В друга приблизно така ж ситуація. Якби не стільки обривів і більша риба, можна було б вважати, що рибалка непогана, а так я особисто залишився незадоволений і злий. рибалка платна - 15грн. Один красень нас хотів розвести на 20 грн. тра дивитись хто ходить, щоб не лохонутись.
Хто має досвід на цій водоймі, ділимось враженнями та досвідом.