Приманки ⇒ Приманки для Головня.
-
- Марена
Re: Приманки для Головня.
Ось дивлюсь на ці чудо-блешеньки і вже собі такі хочеться! :o Особливо №2 і 5 в сріблястому кольорі. Цікаво, можливо хтось допоможе дістати такі? Був би дуже вдячний! ;)
<>< Раз сделавшись спиннингистом-не бросай этой охоты до конца дней своих, ибо нет выше наслаждения, как ловля рыбы верченьем ><>
В чора зустрів напарника по команді Ігора, коли виступали на Шеплі по лодці. Він сказав що мають вихід на людину яка займається реалізацією Маньячок. Можна гуртуватись і робити замовлення, мінімальний заказ 5 шт (взагалі) ціна 45 грн. Коли хлопцям прийде замовлення, я гляну на роботу і розпитаю про сам процес замовлення. :D :D :D<>< Fisher ><> писав:Ось дивлюсь на ці чудо-блешеньки і вже собі такі хочеться! Особливо №2 і 5 в сріблястому кольорі. Цікаво, можливо хтось допоможе дістати такі? Був би дуже вдячний!
-
- Щука
Можна гуртуватись і робити замовлення, мінімальний заказ 5 шт (взагалі) ціна 45 грн.
Можна приєднатись до колективчику, в разі замовлення????????? :?:
Можна приєднатись до колективчику, в разі замовлення????????? :?:
Если Вы хотите получить то, чего у Вас никогда не было - Вы должны сделать то, чего никогда не делали (М. Шиффер) 

-
- Марена
Я маньячки бачив, дуже якісна робота! Треба дійсно робити колективне замовлення! А з тобою Максим ми знайомі (ловля окуня на Ікві перед змаганнями в Оздові) :D А ці блешеньки ще в Києві можна купити.
<>< Раз сделавшись спиннингистом-не бросай этой охоты до конца дней своих, ибо нет выше наслаждения, как ловля рыбы верченьем ><>
Звичайно. От тільки хочу все взнати на рахунок замовлення, треба заздалегідь сформувати список замовлення. Бо я хтів приєднатись до хлопців, а вони вже зробили замовлення. Та нічого, треба назбирати народу і замовити все що кому треба. :D :D :D
Привіт усім!Ось прикупив "понти"
Хтось ловив такими?Що можете сказати?
Хтось ловив такими?Що можете сказати?
У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.
-
- Марена
Про Гіпнос(SR) можу сказати тільки те, що це майже найгірший воб яким я користувався!!! :evil: Це не тільки моя думка!!! Брав його для головня, течії зовсім не тримає!!! Хоча деякі рибацюги на нього ловлять непогано щуку в озерах :roll:
Дякую Fisher !!!Буду щуку на згоранах ловити влітку
-
- Марена
Може це я якось різко висловився, що найгірший. Просто в мене і моїх товаришів чотири таких воба, і жодний на течії не працює. А на рахунок того, що з довгою лопастю я нічого сказати не можу. :?
-
Автор цієї теми - Керівник напрямку Мормишка, Чемпіон України (мормишка - 2011), Бронзовий призер Кубку України (мормишка - 2012)
- Справжнє ім'я: Віктор
Реалізацією маньячок займається сам Ігор Маньяк, ніякого мінімального замовлення нема, просто чим менше за раз замовляєш, тим доржче виходить за доставку. Наприклад, якшо автолюкс 20 гр розбити на 3 , то +6.6гр на блешні, а якщо 20 шт то +1гр. Крім того,замовляючи в автора мржна добавляти свої побажання -до якої пелюстки яку муху, тип гачка і т. д. На ціну це не впливає. У всякому разі так було в минулому році.sentkroy писав:В чора зустрів напарника по команді Ігора, коли виступали на Шеплі по лодці. Він сказав що мають вихід на людину яка займається реалізацією Маньячок. Можна гуртуватись і робити замовлення, мінімальний заказ 5 шт (взагалі) ціна 45 грн. Коли хлопцям прийде замовлення, я гляну на роботу і розпитаю про сам процес замовлення. :D :D :D<>< Fisher ><> писав:Ось дивлюсь на ці чудо-блешеньки і вже собі такі хочеться! Особливо №2 і 5 в сріблястому кольорі. Цікаво, можливо хтось допоможе дістати такі? Був би дуже вдячний!