Приманки ⇒ Приманки для Головня.
-
- Супермодератор
- Справжнє ім'я: Віталій
- Контактна інформація:
Re: Приманки для Головня.
Буду тепер фотографувати головнів на фоні воблерів, старатимусь тебе переконати. Фото викладу в грудні, числа 20-го, ну щоб допомогло в практиці.
-
- Минь
- Справжнє ім'я: Тарас
Вже майже грудень. Просто кортить побачити вже ті фото з голавликами більш як за пів року ))))

<----------------------------будні тягнуться вічність, вихідні пролітають за лічені секунди----------------------------->
Новинка 2013 року SALMO Lil Bug.

SALMO Lil Bug продолжает традиции легендарного голавлиного воблера SALMO Tiny, который, не смотря на свои скромные габариты регулярно ловит трофейных голавлей.
SALMO Lil Bug, выпускается в 2-х и 3-хсантиметровом исполнении, и выглядит намного массивней своего предшественника, даже при одинаковой длине, не говоря уже про более крупный размер.

SALMO Lil Bug продолжает традиции легендарного голавлиного воблера SALMO Tiny, который, не смотря на свои скромные габариты регулярно ловит трофейных голавлей.
SALMO Lil Bug, выпускается в 2-х и 3-хсантиметровом исполнении, и выглядит намного массивней своего предшественника, даже при одинаковой длине, не говоря уже про более крупный размер.
-
- В`язь
- Справжнє ім'я: Коля Рибковський
- Контактна інформація:
Де таких можна купити?PavelS писав:Новинка 2013 року SALMO Lil Bug.

-
- Марена
Віталік, скажи будь-ласка, як працюють блешні Ватерленд по головню? Цікавить зелена продовгувата

<>< Раз сделавшись спиннингистом-не бросай этой охоты до конца дней своих, ибо нет выше наслаждения, как ловля рыбы верченьем ><>