Молодці!
За друге фото від верху з виробників Finezza причітається файний могорич за рекламу (фото класне вийшло, респект!)
Звіти ⇒ Іква
Re: р. Іква
Дуже дякуємо!Deranger писав:Молодці!
За друге фото від верху з виробників Finezza причітається файний могорич за рекламу (фото класне вийшло, респект!)
Дмитро обожнює свою фіночку, вона у нього справжня фотомодель).
-
- Щука
- Справжнє ім'я: Саша
Дві перших фото, ну дуже гарні 

-
- Керівник спінінгового напрямку. Чемпіон України - 2014 р. (Береговий спінінг)
- Справжнє ім'я: Віталій
Погоджуюсь цілком.allladinlibra писав:Дві перших фото, ну дуже гарні
Побільше таких фото. Молодці хлопці.
Гарна річка Іква. І рибка там інколи ловиться гарна. Затягнула на 4.
У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.
Ну, якщо вже повідомлення в розділі "Звіти", то, крім сухої статистики, черканіть пару слів і вражень: на що і як?Sla_va писав:Гарна річка Іква. І рибка там інколи ловиться гарна. Затягнула на 4.

Так там вседобре видно,-на кукан і крепко...Вітус писав:Ну, якщо вже повідомлення в розділі "Звіти", то, крім сухої статистики, черканіть пару слів і вражень: на що і як?Sla_va писав:Гарна річка Іква. І рибка там інколи ловиться гарна. Затягнула на 4.

З повагою!
З повагою!
На "багаточисельні" прохання форумчан, черкану...Вітус писав:Ну, якщо вже повідомлення в розділі "Звіти", то, крім сухої статистики, черканіть пару слів і вражень: на що і як?Sla_va писав:Гарна річка Іква. І рибка там інколи ловиться гарна. Затягнула на 4.
Приїхали ми на річку з Валерою годині о 10й. І потихеньку побрели видурювати головня. А оскільки коливалки і воби були рибкою заігнорені, я був вимушений поставити, ну самі розумієте. І почали відгукуватись розмаїті мешканці отієї прекрасної водойми.
Ось так потихеньку я і добрів о 13й годині до тієї місцини що на світлині. Кидаючи оту приманочку на першому (ближчому) повороті помітив, як розсипався зненацька мальок. Придивився уважно у воду, а там доволі величенький хвостовий плавець поволі пішов проти течії мимо мене. І я пішов проти течії. Став на другому повороті. Присів навшпиньки, зробив закид під протилежний берег і звичайнісінько провів приманочку. Але нічого. Я вдруге роблю спробу, але трохи нижче по течії, під протилежний берег. Перше підкидання, друге, приманку несе течія і такий мякенький, але такий однозначний, ТУК і приманка вже нікуди не рухається. Розумію... Я його смик, ну і воно мене як смик... Скільки часу пройшло не знаю, бо зосередився на іншому. В руці Bellezza (GLABS-612UL-TW) з ниткою що ледве 2 кг тримає і флюр 0,14, рибка гасає по всіх найближчих корчах, робить свічки, трясе бошкою і т.д. Підсак мій замалий і взагалі складений, тому буду брати руками. Спускаюсь до води (грузну в мулі), перша спроба - невдала, на другій викидаю на берег.
І от дивлюсь я на ті зубки, потім на флюрик, на белезку і НЕ розумію - як?
Що за приманка? На гачку її не було і в пащі теж. Та і яка різниця? Думаю що спрацювати могли різні. Але якщо потрібна конкретика: бошка 4 гр. + овсет + Swing Impact 3".
-
Автор цієї теми - Керівник напрямку Мормишка, Чемпіон України (мормишка - 2011), Бронзовий призер Кубку України (мормишка - 2012)
- Справжнє ім'я: Віктор
Вчора були на Ікві. В Перевередові - повний ОП, тому переїхали вище. Кльов зовсім не той що був пару днів тому (згідно звітів колег), але ближче до вечора покльовки почастішали, правда, з дуже низькою реалізацією. Між головнями попадались не самі очікувані риби. Рулили воблерки. "Хрущатників" море, ловили клеників, шо карасів на "платнику", але в основному дрібних.

А що за звір на першому фото???Страшно навіть припустити щось!!!shanik писав:Вчора були на Ікві. В Перевередові - повний ОП, тому переїхали вище. Кльов зовсім не той що був пару днів тому (згідно звітів колег), але ближче до вечора покльовки почастішали, правда, з дуже низькою реалізацією. Між головнями попадались не самі очікувані риби. Рулили воблерки. "Хрущатників" море, ловили клеників, шо карасів на "платнику", але в основному дрібних.
З повагою!
З повагою!