Сьогодні я із Віталіком Віжанським вирішили поїхати в Млинів половити голавлика.Приїхали на місце розмоталися, і розійшлися по екваторії, я одразу пішов на точку зробив декілька проводок і тут удар, схід роблю ще закід ще один удар, риба не дуже активна тільки тикне носом і все, але думаю зробити повільнішу проводку і тут невеличкій голавлик на гачку, недовге виважування і він на березі коротка фото сесія, і відразу відпускаю маленького у рідну стихію підростати.Пізніше Віталій підійшов до мене і у ньго теж почались покльовкі, але восновному брала верховодка, але невдовзі він бере голавлика.Я вирішую піти далі ударів було досить багато, но риба не хотіла сідати і скора я знахожу одну заплавку з якої беру 8 голавликі, і один обриває мені приманку. Вирішую поставити мікрокалібалочку, але на цьому місці більш ударів не було, вертаюсь назат до Віталік він уже ловить на джиг, при мені бере одного окушка я відхожу чуть далі і за 4 проводкі буру 3 голавлика, і на цьму ми вирішуємо закінчіть рибалку.В загальному Віталій піймав 2 окунця і до 20 голавликів, я піймав теж 2 окунця і 27 голавликів.Рибачіли ми десь із 7 год до 13-00 год. Рибалку видалась дуже цікавою, потрібно буде повторити.Всім НХНЛ.
Ось перший голавлик,

потім через деякий час ще один,

дальше я нарешті зміг засікти голавлика на вертушку з дуже ТУПИМ гачком,

потім одразу на другій проводці, підсів трошкі більший головень, із ним я трішкі повозивзя тому, що була дуже делікатна снасть, не хотів торопити події, щоб не обірвав ще одну приманку.