У звязку із переїздом, ремонтом квартири та значною завантаженістю на роботі не має часу зайнятися улюбленою справою. Фідер законсервував до наступного року, а на риболовлю таки хочеться. Маючи в арсеналі лише ультралайт з тестом до 7 грам, не мав надії на середній та важкий джиг на річці., твіч. А так хотілося б покидати щось важче. Поцікавившись вартістю спінінга, котушки й шнурка перевів все в оплату квадратних метрів штукатурки стін і заспокоївся... але не надовго! Дружина ненароком поцікавилася що мені подарувати на день народження, ех, ну звичайно спінінг....!
Проводжу консультації із знавцями і обираю такий комплект: спінінг St. Croix 6-12 lb. 220 см., котушка Shimano exage 3000,шнур Stren Sonic Braid 0.12. Добираю шарніри 7-10-12 гр., потім пошкодував, що не взяв від 12 до 20 гр., силікону в асортименті назв не пам’ятаю (червяки і рибки). Вдома зібрав снасть і погано спавши у передчутті риболовлі дочекався ранку. Вирішено їхати у Хріники ловити з човна, однак поривчастий вітер вніс корективи і ми вирушили в Торговицю, на р.Ікву ловити з берега. Походивши години три я заробляю клювання на віброхвоста на одній із ямок. Судячи з порізів щучка. Славік виловлює окунця грамів на 200. Фото і окунь відпущений. Вирішено спробувати щастя ще й в Млинові. По приїзді інтуїтивно знаходжу місце на березі і роблю перший закид. Твічова проводка з паузою і здалося зацепчик, підсічка і відчуваю рибу – окунь на око гр.250. Розловив з першого разу. Згадав про силіконові червяки, і мрію про справжню джигову проводку. Закид. 4-5 підмотувань, пауза 1-2 сек., метрів за 10 до берега явний тичок. Підсічка і красуня щучка на мій новий тепер уже точно фартовий спінінг.
Славік відійшов від нуля.

Мій окунець.