У понеділок був на Ікві. Вговорив кілька (14) голавликів. Переважно на вертушки.
До питання про головня і поводки - заради експерименту ловив зі стальним багатожильним поводком - нормально.
Звіти ⇒ Іква
Re: р. Іква
У вас недостатньо прав для перегляду приєднаних до цього повідомлення файлів.
-
- Керівник спінінгового напрямку, Чемпіон України (мормишка - 2011), Бронзовий призер Кубку України (мормишка - 2012)
- Справжнє ім'я: Юрій
Суботня рибалка надихнула на бажання половити головня. О шостій ранку був на місці. Перше, що кинулось в
очі, низький рівень води, та велика кількість рослинності яка пливла по поверхні. Година лову не дала жодної
покльовки,повертаючись до машини зустрів місцевого рибалку у нього теж по нулям (хрущ,вишня). Пройшло ще з пів годинки і річка стає "живішою". Розловився окунчиком, далі веселіше. Рибалку закінчив о дванадцятій, маючи в активі десяток "лобастих",одного окуня,та одну "красноперку".Риба була випущена за винятком ушкодженої.

очі, низький рівень води, та велика кількість рослинності яка пливла по поверхні. Година лову не дала жодної
покльовки,повертаючись до машини зустрів місцевого рибалку у нього теж по нулям (хрущ,вишня). Пройшло ще з пів годинки і річка стає "живішою". Розловився окунчиком, далі веселіше. Рибалку закінчив о дванадцятій, маючи в активі десяток "лобастих",одного окуня,та одну "красноперку".Риба була випущена за винятком ушкодженої.

-
- Марена
12-го травня вирішив заїхати на Ікву посмикати головників. Ще зі мною захотів поїхати товариш який жодного разу не тримав спін в руках. Приїхали о 10-ій і рибачили до 15.00. Ловили переважно в Берегах і частково в Млинові. Другу дав першого попавшого воба, щоб відчепився від мене і не заважав, а саме Чірфула, а я ловив на Каміон і не знімав його всю рибалку. Товариш мене трохи здивував, а саме, він зловив 3 головня, 3 верховодки і 1-го піскаря. Ще було кумедно те, що за двома головнями друг стрибав у воду, бо рибини запливали в корчі і мертво стояли там, було шкода і воба і рибу, тому довелось відкривати купальний сезон. Я ж спіймав 14 головнів, 3 окуня і 3 верховодки. Ось фото :lol:

<>< Раз сделавшись спиннингистом-не бросай этой охоты до конца дней своих, ибо нет выше наслаждения, как ловля рыбы верченьем ><>
Гарний звіт ... гарна річка ... погода не підвела, як не дивно і звичайно ж цей річковий красень ГОЛОВЕНЬ ... ще й в такій кількості ... просто КЛАС ... :D
-
- Окунь
- Справжнє ім'я: Олександр
Супер, просто немає слів<>< Fisher ><> писав:Я ж спіймав 14 головнів
Невеличкий відеозвіт від 16,05,2010
http://www.youtube.com/watch?v=TE_3-l7kmjU
http://www.youtube.com/watch?v=TE_3-l7kmjU
Upstream K-2
Залежить від кількості переглядів... ;)We$t писав:вам Coca-Cola з Nissan скільки платять ?
Upstream K-2