ТРИ НУЛЬ НА КОРИСТЬ ВОДЯНОГО
Вчора вирішив трохи порибалити на заливі. Погода була чудова – сонечко,безвітряно,справжня золота осінь.
Прибувши на місце,зібрав спін,поставив приманку і вперед. Розпочати вирішив з їстівного силікону. Перший закид роблю під самим мостом, що на вулиці Ковельській, зацеп, але з нього я вправно звільняюсь. Другий закид,третій

.Четвертий – удар. Та й ще й такої сили, що я аж з місця зійшов. Пищить фрикцион,через декілька секунд свічка і… Щупакабра наглухо заходить в кущі. У мене паніка, я розумію,що так її не витягнути. На березі нікого щоб допоміг і потримав спінінг,а я б спливав за трофеєм. На воді бачу човен з рибалками

,але він далеко,пробую кричати і кликати їх на допомогу,марно,не чують або не розуміють,що я хочу. Може хтось на байдарці пропливе і допоможе,нікого. Що робити?..Декілька хвилин боротьби і на берег я витягую лише шматок обірваного поводка

Поматюкавшись досхочу,згадавши китайців,з їх ширпотребом, глухих рибаків на човні,байдарочників які коли не треба плавають туди сюди,рибалок які поприходили на мої крики невідомо звідки,адже близько нікого не було видно,але так не вчасно,трохи заспокоююсь. Розумію,що винен сам. Де я надибав того поводка,який валявся в моїй сумці дуже давно і не використовувся. Знав ж я, що він «левий»,але таки поставив. Нічого не поробиш така рибацька доля. Ставлю інший поводок, і приманку,а в цей момент біля самого берега потужний всплеск. Напевно моя щучка попрощалась зі мною – думаю я.
Знову закидаю,намагаюсь попасти в теж місце де була покльовка. Це там де закінчуються кущі і русло зєднується з заливом. Коли попадаю,але без покльовок,коли закидаю на кущі. Обірвавши дві «сєдобкі» приймаю рішення іти далі. А на мому місці вже тренуються в міткості два спінінгіста,які почувши про чудо-рибу хочуть спробувати і своє щастя. Пан або пропав, удар або зацеп за кущі.
Переходжу на воблери,в районі стовба удар,але без логічного завершення. Далі тихо і пусто. Роблю фото гарного краєвиду,іду далі

Пройшовши весь залив вирішую іти далі по руслу.
Гарно погулявши, помилувавшись природою

насолодившись гарною погодою в сутінках підходжу до пляжу в районі Київського майдану. Роблю десять безрезультативних закидів.
Підводжу підсумки. Одна гарна риба зійшла,один холостий удар,три приманки втрачено – три нуль на користь водяного.
P.S. Висновок – потрібно позбутися «левої» фурнітури і надалі користуватись тільки якісною,чого і всім бажаю та раджу.