Так як лікарняний мені продовжили,а порушувати амбулаторний режим вже стало нормою, не задумуючись після обіду їду на залив провідати окунів. Окунів не зустрів, а от братів їхніх менших, тобто окунчиків, пару штук побачив ;) .

Потім пройшовся берегом в пошуках щучки.
Оскільки її реакція на силікон була нульовою, вирішив зобразити пародію на твіч :D і вчепив Тіні Фрая. перша проводка і .... а що і? Ну звичайно ж з-під лопухів вилітає щуреня ї за 30 секунд вже позує мені на травичці:

Відійшовши трохи вбік, щоб не дай Бог не клюнула знову :lol: , відпускаю:

Повертаюсь на місце, друга проводка і.....розслабтесь, нема в Стиру стільки щуки, щоб на кожній проводці клювала :lol: .
А от на третій проводці вихід аналогічної щучки був :o , але побачивши мене чи то з якихось інших причин, вона розвернулась і втікла

. В думках: оце підфортило, попав на стаю :lol: , але більше виходів не було і зміна приманки і кута подачі результату не приносили.
Ну думаю я тебе дістану всеодно. Хвилин двадцять ще трохи прошвирнувся бережком, все пусто і глухо. Повертаюсь на закормлене місце, фраєр у воду, смикаю... І тут вспливає вона, але я ж очікував її побачити! Робить ривок, мозок вже дає команду підсікати і рука навіть не усвідомлюючи, яку помилку робить, підсікає ще не відчувши удару!!! Промах..... :evil: Щучка розвертається і втікає. Знову пробую виманити, але не виходить. Чекати вже нема коли і я збираюсь додому.
Спінінгістів сьогодні було море: бомблять воду гігантськими віброхвостами і твістерами і в кожного салатовий, як на підбір.