Звіти ⇒ Залив у нашому Луцьку (р. Стир)
-
Автор цієї теми - Керівник спінінгового напрямку. Чемпіон України - 2014 р. (Береговий спінінг)
- Справжнє ім'я: Віталій
Re: Залив у нашому Луцьку (р. Стир)
Deranger - нормально! Про попери щодо Заливу вже писав - вони там спрацьовують. ЩОдо ранку - також відзначав - дуже сприятливий час і саме попер класно виручає.
-
- Керівник напрямку Мормишка, Чемпіон України (мормишка - 2011), Бронзовий призер Кубку України (мормишка - 2012)
- Справжнє ім'я: Віктор
Тут міг би бути звіт від Livera, про те, як він круто відловився окунями сьогодні.
-
- Керівник спінінгового напрямку, Чемпіон України (мормишка - 2011), Бронзовий призер Кубку України (мормишка - 2012)
- Справжнє ім'я: Юрій
Якщо не з перших вуст , то хоч перекажіть.shanik писав:Тут міг би бути звіт від Livera, про те, як він круто відловився окунями сьогодні.
-
Автор цієї теми - Керівник спінінгового напрямку. Чемпіон України - 2014 р. (Береговий спінінг)
- о, деякі подробиці мені відомі. Здається, мова йшла про 14 окунів на МДЖ. При цьому окунь брав далеко не під мостом, а саме у заливі з поміж секретної травички. Щось таке. Якщо що не так, нехай Валера виправить.Bayda писав:Якщо не з перших вуст , то хоч перекажіть.
-
- Керівник напрямку Мормишка, Чемпіон України (мормишка - 2011), Бронзовий призер Кубку України (мормишка - 2012)
Причому з дальняка, двоє з них близько 400гр. Про сьогоднішню риболовлю обіцяв відписатись особисто.B.B.B. писав:.мова йшла про 14 окунів на МДЖ. При цьому окунь брав далеко не під мостом, а саме у заливі з поміж секретної травички.
Дамо шанс...
Востаннє редагувалось 22 жовтня 2009 21:48 користувачем shanik, всього редагувалось 1 раз.
-
- Вітя, пропоную тобі розпочати, а вже Валєра по можливості відпише.shanik писав:Про сьогоднішню риболовлю обіцяв відписатись особисто.
-
- Керівник спінінгового напрямку, Чемпіон України (мормишка - 2011), Бронзовий призер Кубку України (мормишка - 2012)
Валера, даєшь звіт:):):)
-
- Президент ФРСВО, МСУМК, Віце-Чемпіон світу (морм - 2012), Чемпіон України (морм – 2011, короп – 2013/14 ), Володар Кубку України (короп – 2013), Віце-Чемпіон України (короп – 2013/14, особ. залік), II місце КУ (короп - 2014), ІІІ місце КУ (морм – 2012).
- Справжнє ім'я: Дамир Шихотаров
- It’s my birthday
-
Сьогодні заїхав в обід до мене Валера, пригостив мене 3-ма окунями з залива ( половлює він їх там непалівно, але мовчить), гарні окунці, грам по 300, і шо характерно, в 2-х зних в шлунку залишки невеликих жабок, з мулу їх окуні не вирили б, значить ті тільки рухаються на зимівлю, а оскільки вода холодна, то рухаються по дну вяло, ворушаться повільно, варіант проводочки зразу на думку спадає. Ех, треба таки на той залив вирватись...
-
Молодчина ! О це професійний підхід до поїдання окунів :)shanik писав:в 2-х зних в шлунку залишки невеликих жабок, з мулу їх окуні не вирили б, значить ті тільки рухаються на зимівлю, а оскільки вода холодна, то рухаються по дну вяло, ворушаться повільно, варіант проводочки зразу на думку спадає.