Звіти ⇒ Річка Сапалаївка, розлив, р-н 33-го кв.
-
- Керівник спінінгового напрямку. Чемпіон України - 2014 р. (Береговий спінінг)
- Справжнє ім'я: Віталій
Re: Р.Сапалаєвка, розлив, р-н 33-го кв.
Вчорашній вихід на Сапалаївку подарував 4 окунчика. Хробачки від Байт Бріч зіграли свою справу...
-
- Керівник спінінгового напрямку. Чемпіон України - 2014 р. (Береговий спінінг)
Учорашній вечірній вихід так і не порадував кльовом.
Вирішив пройтись із ранку. Вдалось узяти 2 матроса, ще отримав один зріз від щучки та одного полосатого не дотягнув. Усі покльовки на фіолет, повільна ступінька...
Вирішив пройтись із ранку. Вдалось узяти 2 матроса, ще отримав один зріз від щучки та одного полосатого не дотягнув. Усі покльовки на фіолет, повільна ступінька...
Нарешті добрався до інтернету! Канешно звіт запізнілий, але про таке стоїть написати. Ну, почну шось клацать.
Вийшов в суботу(15.10) покідати на самий вечір, десь на 1 годинку.
Розклав вудку, почав закидати, окунь гуляв активно. Спочатку стукав дно с"єдобкою, нічьо. Вирішив поставить лоха і вести в товщі води, також нічьо. Далі поміняв місце і з 1 забросу відчуваю покльовку, думаю якась щючка. Як витянув на берег рибу, то чють не впав. Зловив рибу, що сам не міг подумати що в такій водоймі вона є, це був ГАЛАВЛЬ .
Ось доказ:

Вийшов в суботу(15.10) покідати на самий вечір, десь на 1 годинку.
Розклав вудку, почав закидати, окунь гуляв активно. Спочатку стукав дно с"єдобкою, нічьо. Вирішив поставить лоха і вести в товщі води, також нічьо. Далі поміняв місце і з 1 забросу відчуваю покльовку, думаю якась щючка. Як витянув на берег рибу, то чють не впав. Зловив рибу, що сам не міг подумати що в такій водоймі вона є, це був ГАЛАВЛЬ .
Ось доказ:

-
- Супермодератор
- Контактна інформація:
Вот она рыба моей мечты !!! ГАЛАВЛЬ рэбята, здаравэнний ГАААЛААААВЛЬ !!!! :mrgreen:
-
- Щука
- Справжнє ім'я: Віталій Гузюк
Головень в Сапалаївці це дійсно із розряду мрій чи фантастики... :o
Вітаю, Максиме. Ти, напевно, перший, хто хловив головня в цій річці :lol:
Вітаю, Максиме. Ти, напевно, перший, хто хловив головня в цій річці :lol:
-
- Щука
Про таких говорять: "-Впіймає рибу навіть в калюжі!"
Кла-а-ас!
А ти точно, не з Ікви його привіз? :roll: :lol: :lol:
Кла-а-ас!
А ти точно, не з Ікви його привіз? :roll: :lol: :lol:
Если Вы хотите получить то, чего у Вас никогда не было - Вы должны сделать то, чего никогда не делали (М. Шиффер) 

-
- Чемпіон України (мормишка - 2011), Віце-чемпіон України (мормишка - 2012), Бронзовий призер Кубку України (мормишка - 2012)
Хоч і з запізненням ,але викладу свою думку
Головень в Сапалаївці це дійсно із розряду мрій чи фантастики...-Нічого дивного тут нема.Річка Сапалаївка впадає в р.Стир якись приград(дамб,перепадів в рівні води) від Стиру до розливу р. Сапалаївка на 33 кварталі немає. Рівень води після сильних дощів р. Сапалаївка піднімається до 1,5метра від звичайного рівня,а річка розливається на 20-30метрі від основної ширини русла. Тому в це період риба з р. Стир вільно заходить в Сапалаївка і це факт.Я в дитинстві в районі дитячої ж/дорогі ловив карасів по 300 грам,коропів100грам,Бачів 1кг коропів.Я думаю ,що на Сапалаївка в районі 33 кварталу може бути і більший головень від1 кг та і може бути жерех, тим паче там до волі глубоко та присутня течія.Взагалі останнім часом р.Сапалаївка стала чістішою.
Вдалих рибалок...........
Головень в Сапалаївці це дійсно із розряду мрій чи фантастики...-Нічого дивного тут нема.Річка Сапалаївка впадає в р.Стир якись приград(дамб,перепадів в рівні води) від Стиру до розливу р. Сапалаївка на 33 кварталі немає. Рівень води після сильних дощів р. Сапалаївка піднімається до 1,5метра від звичайного рівня,а річка розливається на 20-30метрі від основної ширини русла. Тому в це період риба з р. Стир вільно заходить в Сапалаївка і це факт.Я в дитинстві в районі дитячої ж/дорогі ловив карасів по 300 грам,коропів100грам,Бачів 1кг коропів.Я думаю ,що на Сапалаївка в районі 33 кварталу може бути і більший головень від1 кг та і може бути жерех, тим паче там до волі глубоко та присутня течія.Взагалі останнім часом р.Сапалаївка стала чістішою.
Вдалих рибалок...........
-
- Чемпіон України - 2014 р. (Береговий спінінг)
Сьогодні, нікуди не плануючи їхати на риболовлю, я вирішив відіспатися. Та близько о 9:00 телефонує Діма зі словами: "Я зараз на Сапалаївці, вже 10 хвилин тримаю якогось монстра! Нікого немає! Прибіжи поможи!". Вже за 15 хвилин я був там.
Монстерським рибом виявився короп. Діма вже його трішки приморив, та рибка не збиралась здаватися. Після 40 хвилинного виважування, мені, стоячи по коліна у воді вдалося взяти руками змученого коропа. Риб виявився не маленьким. Клюнув він "чесно" на 35 лоха. Виважуваня здійснювалося на 0,12 моно!
Після недовгої фотосесії Діма свого трофея відпустив!

Діма - Молодець
Монстерським рибом виявився короп. Діма вже його трішки приморив, та рибка не збиралась здаватися. Після 40 хвилинного виважування, мені, стоячи по коліна у воді вдалося взяти руками змученого коропа. Риб виявився не маленьким. Клюнув він "чесно" на 35 лоха. Виважуваня здійснювалося на 0,12 моно!
Після недовгої фотосесії Діма свого трофея відпустив!

Діма - Молодець

-
- Щука
- Справжнє ім'я: Роман
- Контактна інформація:
Діма Красавчег!!!!!!!!!!!!! Прийми мої привітання! Рибка супер!
це якраз цей момент для цього смайліка 

≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈≈
Якщо є вільний час, то найкраще його буде провести на РИБАЛЦІ...
Дімон прийми вітання, з класним рибом і неменш класним вчинком.
P.S. фартова палочка
P.S. фартова палочка