Звіти ⇒ Річка Сапалаївка, розлив, р-н 33-го кв.
-
Автор цієї теми - Керівник напрямку Мормишка, Чемпіон України (мормишка - 2011), Бронзовий призер Кубку України (мормишка - 2012)
- Справжнє ім'я: Віктор
Re: Р.Сапалаєвка, розлив, р-н 33-го кв.
МДЖ, безхвостий чорний.
-
- Керівник спінінгового напрямку. Чемпіон України - 2014 р. (Береговий спінінг)
- Справжнє ім'я: Віталій
Сьогодні видала нагода вкотре прогулятись околицями Сапалаївки, що розміщена у парку імені 900-річчя Луцьку. Який раз буваю тут, а ось ловити тут спіном довелось лише один раз випадково і то не своїм, а свого приятеля. А тут ще й інфа Віті.
Отже, майже кожен день прогулюючи там своїх дітей, вирішую і собі узяти спіна. І хоч того часу на 3-4 десятка закидів, але своє відчув.
Результат – дві покльовки. Один окунець сходить в самому березі, рвонувши різко у траву, іншого – дотягнув. Саме і він на фото.

Приманка – дюймовий твістер.
Власне, і вся рибалка.
Коли вертався назад, не встояв перед красою, яку зрештою помітно також на фото.

або ось

Далі без коментарів

Отже, майже кожен день прогулюючи там своїх дітей, вирішую і собі узяти спіна. І хоч того часу на 3-4 десятка закидів, але своє відчув.
Результат – дві покльовки. Один окунець сходить в самому березі, рвонувши різко у траву, іншого – дотягнув. Саме і він на фото.

Приманка – дюймовий твістер.
Власне, і вся рибалка.
Коли вертався назад, не встояв перед красою, яку зрештою помітно також на фото.

або ось

Далі без коментарів

-
Автор цієї теми - Керівник напрямку Мормишка, Чемпіон України (мормишка - 2011), Бронзовий призер Кубку України (мормишка - 2012)
Доповню риболовну інфу-там ще багато метеликів

А вчора з 10-15 закидів в мене був щучий тичок, а от краснопірка не реагувала зовсім.

А вчора з 10-15 закидів в мене був щучий тичок, а от краснопірка не реагувала зовсім.
-
І сьогодні вийшов після 20 год. малих вигуляти. Кинув кілька разів спіном, однак лише два невнятних тичка. Фотіка не брав - відповідно ні риби, ні качок сьогодні!
-
А я йшов, йшов і не дійшов...
Останній день літа...ностальгія....вже завтра на навчання, тому вирішив прогулятись зі спіном на Сапалаєвці, бо кілька хвилин і ти вже на водоймі. На місце прийшов десь о годині четвертій ( бачив В.В.В. з дітьми ). Розмотавшись, роблю перші закиди - нуль, вже десь на закиді двадцятому якийсь незрозумілий тичьок...і все :? :? :? . Розпочинав ловлю від труби.
Ось фото : Пішов далі як до лікарні, побачив повалене дерево і це місце здалось мені перспективним : Роблю закид, другий, третій, на четвертий покльовка, відразу зрозумів, що щучка...так і сталось... сфотографувавши, відпустив карандашика у рідну стихію... :D :D :D. Ось фото : Перейшовши на інший берег, ставши на проти того місця, де взяв щучку роблю закид, знову покльовка, тільки на цей раз вже окушок : На пляжі побачив рака, дістав з води, сфоткав і відпустив...ніколи б не подумав, що на Сапалаєвці є раки :o :o :o Ось така в мене була остання літня рибалка... :) :) :)
Ось фото : Пішов далі як до лікарні, побачив повалене дерево і це місце здалось мені перспективним : Роблю закид, другий, третій, на четвертий покльовка, відразу зрозумів, що щучка...так і сталось... сфотографувавши, відпустив карандашика у рідну стихію... :D :D :D. Ось фото : Перейшовши на інший берег, ставши на проти того місця, де взяв щучку роблю закид, знову покльовка, тільки на цей раз вже окушок : На пляжі побачив рака, дістав з води, сфоткав і відпустив...ніколи б не подумав, що на Сапалаєвці є раки :o :o :o Ось така в мене була остання літня рибалка... :) :) :)
Ловив виключно на МДЖ... :) :) :) :)
-
Була у мене думка, що бачив саме тебе, Андрію, але й дещо сумнівався. Треба було гукнути - відізвався б! А рибалка у тебе вийшла нівроку, молодець! Мої вітання. Іншими словами - нашого полку прибуло. Звіт - супер!
-
Вчора був на САпалаївці саме при заході сонечка. Того часу хватило як раз на півгодини. Опробував нові приманки - працюють, попри те, що кльову на них не бачив. Загальний результат лову - обріз приманки щукою вже у темінь в самому березі. Осінь однако...