Нічого не віщувало біди... І її не було Було два дні кайфу. Кайфу з сонячною погодою, самою улюбленою рибалкою, адреналіном, емоціями. Два дні, які набавляють пару місяців життя. Та все по-порядку:
На свята я збирався попрацювати, накопичилось багато справ, але-ж свята - залізна "отмазка" щоб поїхати на рибалку. "На рибалку" - це-ж святе. В четвер " на розслабоні" після обіду гребу на авіабазу. Надій особливих не покладав, погода трішки не та - холодно, пасмурно, не окуняча погода, але все може бути. Хто його знає, що тому окуню в голову стрільне

. Приїхав , дивлюсь - чайки активнічають, падають на воду, але "виходи" коротенькі, на пару секунд. Під берегом більше всього "двіжух", ясно дрібний окунець малька щемить . Так кожен рік - в корчиках під берегом дрібний кокунець. Поставив Ріджика 70_ку діпового - зловив пару особливо активних, але-ж " не то пальто", нафіг мені дрібненькі, "кабанів" треба, "будем искать". Опа - чайки почали волати ближче до середини. Оце по-нашему, треба туди. Підгріб до чайок ближче, сексіка кейтечовського на офсетнічок і у водичку. Пару твічів в товщі, пауза, ще пару - не встиг закінчити - удар...ого

Вудка в дулю

, я на себе, і він до мене, я маслаю ручку катушки швидко-швидко, а він (падлюка) ще швидше до мене і в КОРЧ... торба - засадив резину .Дааа, забув я як рибів ловити. Але-ж і ловив я хріниковських окунів на мінохи метрові і кроями до 14_ти , та 17,ти грам, а зараз резиною майже над дном і трентою тендітною. Надо шо то решать. Треба гребти далі від корчів, не діло це окуням пірсинг робити с"єдобкою японською. Погріб за корчики. Ох і відірввся я на цій рибалці!!! Не скажу, що кльов був "як з кулемета", але окунь брав і брав класно! Ловив на слаги і свінги кейтечовські. Наловив бодрих середнячків( в межах пів кіля) був і один правильний до кілограма. Взяв його з під чайок на шед чотирьох-дюймовий. Ох і дав він мені жизні, добре , що дно чисте.

Наступного дня я знову на воді, треба-ж закріпити чувство глубокого удовлетворения. Цей день приніс мені нові відкриття: спрацювала приманка, котра валялась у мене вже з рік "в закромах" SL-Remix 3'' . Трохи половивши середнячків, захотілось мені поекспериментувати, люблю щось новеньке. Поставив Ремікс. Купив я його з розрахунку на судака, але чи не дійшли руки, чи судак не брав, не суттєво - перекочувала пачка цієї гуми в окуневу коробку. І ось поставив я цього ремікса і у воду. Проводка... та хто-ж його знає як його вести , стандартно - пару обертів - пауза. Один раз провів - ніфіга. Друга проводка, вже довів до човна, виймаю і сам вже подивляюсь по сторонам куди кидати. Вже повідець зверху і тут... вилітає окуняка і хапає мого SL_а і під човен! Знову Трента гнеться , знову шнур скрипить в кільцях, але тут вже я перець

тут я вже не дам себе пошити в дурні , пару секунд перетягування шнура і мій головний окунь дня пришвартований на кукані. Жизнь удалась!

Загалом рибалка вийшла класна, але трудова. Кожен рік мусово пристосовуватись до настрою окунів. То він бере кренки, то мінохи, то хробаків йому давай. Але зате цікаво.
Цей день я відкрив для себе нову приманку
SL-Remix 3'' Працює за принципом обертальної блешні - проводка пряма в товщі, без всяких підтанцьовок. Риба бере гарно, жадно. Слаги - best of the best. Трента - вудка не для такого окуня, знову прийдеться повертатись до америкозів - вони знають толк в басових снастях. Не обійшлось і без казусів: три дорогих японських приманки втратив із-за гав...ної китайської застібки. Маючи найкращі застібки києвського майстра Володимира ( купив у Вови в Сазані, за що йому большое человеческое спасибо

) я вирішив з економити і поставити китайський сісікейч

- маєм те, що маєм три силікошки на трьох офсетах

економіст. Висновок такий: трудолюбиві китайські хлопці разом з недолугими волинськими хлопцями пох...рять те, що придумали головасті японські знову-ж таки хлопці

.
Мораль сей басни такова - Хрінники сама Best_ова водойма. Окунь - сама Best_ова риба і полювання на нього для мене це Best of the Best
Ось такий Best_селлєр вийшов.
Ну ви тут читайте, а я на рибалку