Звіти ⇒ Рибалка у с. Хріники та Хріниківському водосховищі
-
- Ротан
- Справжнє ім'я: Костя
- Контактна інформація:
Re: Рибалка у с. Хріники та Хріниківському водосховищі
pickup, можна подробиці на що ловите на руслі?
Хлопці скажіть будь ласка а де саме бо сьогодні був там вперше в селі як мені сказали Липа замучився гребсти і відцепляти приманки від кущів. Потім машиною обїхав все але так нічого і не поняв де треба ловити з ліва чи права .якщо дивитися з перехрестя що веде з Луцька. Зараня дякую,і якщо хто візьме то напрошуюся на рибалку.є машина,
-
- Товстолоб
- Справжнє ім'я: Вовка
- Контактна інформація:
Я також з радістю поїду на Хріники. Пишіть в лічку хтоможе взятиз собою нарибалкуallfa писав:Зараня дякую,і якщо хто візьме то напрошуюся на рибалку.є машина,
http://fishingukraine.blogspot.com Мій блог про відпочинок
В таку пору добре працюють(в мене)віброхвости від relax(kopyto) та manns(predator) в чорному кольорі та м.масло 3",4".В той день добре спрацював віброхвіст від big hammer 4" придбаний в "Золотій рибці" та чорний relax(kopyto) 2,5".ps_coder писав:pickup, можна подробиці на що ловите на руслі?
P.S. вчора знову побував на тих місцях-повний нуль,грішу на погоду :) .
Ранок був то шо нада. Хоч із кльовом цього дня не пощастило, та діло не в цьому, день прекрасний...
Вигулялись, подихали свіжим прохолодним повітрям, обірвали ен-ну кількість приманок, но настрій супер. :D

Сьогодні нас покусали злі великі абакі.

Пійзаж.

Пійзаж..

Згадав як ловити на фіолет.

Обловив рачка від Bait Breath (Rush Craw), але "баксік" все одно в не конкуренції...

P.S. інформація для учасників змагання "спінінг човен", що має відбутися скоро. Лодки треба бронювати заздалегідь на базі, хто без човна. Бо сьогодні було багато бажаючих, а лодок чуть менше...
Вигулялись, подихали свіжим прохолодним повітрям, обірвали ен-ну кількість приманок, но настрій супер. :D

Сьогодні нас покусали злі великі абакі.

Пійзаж.

Пійзаж..

Згадав як ловити на фіолет.

Обловив рачка від Bait Breath (Rush Craw), але "баксік" все одно в не конкуренції...

P.S. інформація для учасників змагання "спінінг човен", що має відбутися скоро. Лодки треба бронювати заздалегідь на базі, хто без човна. Бо сьогодні було багато бажаючих, а лодок чуть менше...
Я так поняв вам також лодочка не досталась? :D
Доп. інфа: Батько согодні їздив під Толпижен взяв файну щучку під 3 кг, дакілька сходів. І ізюменка інфи полягає в тому що вся риба була піймана на інформація відсутня.
Жартую манс машине масло, а також гарно відрекомендувала себе копито 4 номера, перламутр з червоним хвостиком. Успіхів.
Доп. інфа: Батько согодні їздив під Толпижен взяв файну щучку під 3 кг, дакілька сходів. І ізюменка інфи полягає в тому що вся риба була піймана на інформація відсутня.
Жартую манс машине масло, а також гарно відрекомендувала себе копито 4 номера, перламутр з червоним хвостиком. Успіхів.
Life is good!!!!
Магазин Риболовний моє місце роботи)))))
Магазин Риболовний моє місце роботи)))))