Сезон 2009 рокуКубок "Шепельський хижак " 25.10.2009р.

Модератор: President

Аватар користувача

Андрей
Минь
Повідомлень: 166
З нами з: 19 серпня 2009 22:47
Звідки: Луцьк

Re: Кубок "Шепельський хижак " 25.10.2009р.

Повідомлення Андрей »

Усім доброго дня !!! З чого розпочати навіть не знаю ?
Вже після закінчення змагань 18.10. у Малево якось завели розмову з Віталієм ( В.В.В. ), щодо змагань в Шеплі. Він сказав, що можливо буде головним суддею і так сталось що я також став одним з чотирьох із нашої судівської колегії.
На водойму потратили близько шостої ( по новому часу ), але були не першими, вже було кілька команд з Луцьку і зі Львову. Нам видали спеціальні желети, щоб нас було помітно для учасників змагань і далі все розпочалось : реєстрація, заповнення відомостей, видача номерів для учасників змагань тощо. З цим усім ми швидко впорались, головний суддя Віталій Віжанський урочистою промовою, так би мовити, відкрив змагання !!!
:D :D :D :D :D
І далі головне дійство почалось : човни на воду, спіни, приманки, підсаки у човни і як кажуть " понеслась ". Ми з Віталієм і кінооператором Русланом плавали в одному човні, а інша бригада суддів ( Віталій Р. та Саша Г. ) у іншому. Перший етап наша зона " А " і тому ми повинні слідкувати за порядком у ній, але так склалось, що тільки перетнувши позначення у зону А команда " Фаворит " зве нас і повідомляє, що хтось з учасників поклав до них у човен сумочку і коробку з приманками. Побачивши сумочку, Віталій сказав, що це Віті Жалніна або Андрія Белоцького і ми попрямували у зону В , адже ці команди були саме у цій зоні. За метрів сорок підпливли до команди " Фортуна рибалки " і запитали чи це не вони не туди поклали сумку, вони казали що ні. Значить сумка Андрія. Звязавшись з іншою суддівською бригадою і сказавши їм на рахунок сумочки, вони вже по це знали і плили на зустріч нам, саме у чей час ми мали змогу побачити незабутні для риболова моменти, виважування риби, хоча невеликої, але такої бажаної. Передавши сумку колегам ми попрямували у нашу зону, покружлявши навкого острова, пофотографувавши спортсменів, ми вирішили зробити " перекур ". Зупинились на острові і Руслан почав знімати все це дійство вже не з човна як до цього. Постоявши хвилини 3 - 4 дзвінок до Віталія від команди Очерет про пійману трофейну щуку :shock: :o :D :mrgreen: .... і ми швидко попрямували до них...підпливаючи ми бачили велелі посмішки у Юрія і Костянтина, зваживши, записавши у відомісті, сфотогравувавши і випустивши щуку у рідну стихію ми відчалили виконувати свою роботу, а щука заважила то 6 кілограм 230 грам, але найбільшою пійманою у цей день не стала, оскільки наші гості, львів*яни, а саме Вільгуцький Влад ( Золотий карась ) піймав щуку вагою у 6 кілограм 480 грам. Більш нічого такого у першому турі змагань не сталось.
Зробивши підрахунки першогго тури всі відправились на обід...Уха від шеф-кухара Віктора була дуже смачною, тому висловлюю щиру подяку Віктору.
Перекусивши, розпочався 2 тур змагань. Не пройшло і 5 хвилин лунають крики : " Суддя...Суддя " ми попрямували до них, а це була команда " Навігатор ".
Зваживши щуку ( 4500 грам ), сфоторгафувавши і відпустивши у рідну стихію, так би мовити хай росте, ми поплили далі, милуючись красою природи ставу, краєвиди яких мулують око. Можу сказати відверто, що другий тур змагань був менш результативнішим за перший. Ось і підходить до завершення 2 тур змагання і з пострілом рушниці лунає фініш...
Зважування, підрахунки...і ось трійка лідерів
1 місце - команда " Фортуна рибалки "
2 місце - команда " Навігатор "
3 місце - команда " Фаворит "
ВІТАЮ переможців та зрештою і усіх учасників змагання, а також тих людей, які доклали свою руку у проведення даного змагання.
ДУЖЕ ДЯКУЮ СПОНСОРАМ ТА ОРГАНІЗАТОРАМ !!!
:) :) :) :) :) :) :) :) :)
Аватар користувача

yurgen
Карась
Повідомлень: 88
З нами з: 16 лютого 2009 21:01
Справжнє ім'я: Юрій
Звідки: Луцьк

Re: Кубок "Шепельський хижак " 25.10.2009р.

Повідомлення yurgen »




Небольшой видеосюжетик
Аватар користувача

Bayda
Керівник спінінгового напрямку, Чемпіон України (мормишка - 2011), Бронзовий призер Кубку України (мормишка - 2012)
Повідомлень: 590
З нами з: 20 липня 2009 23:53
Справжнє ім'я: Юрій
Звідки: Луцьк

Re: Кубок "Шепельський хижак " 25.10.2009р.

Повідомлення Bayda »

yurgen писав:Небольшой видеосюжетик
На пять с большим плюсом:)
Аватар користувача

vsp01
Верховодка
Повідомлень: 27
З нами з: 19 жовтня 2009 21:59
Звідки: м.Луцьк

Re: Кубок "Шепельський хижак " 25.10.2009р.

Повідомлення vsp01 »

Привіт усім. Як і обіцяв напишу пару слів і закінчу розповідь. Після закінчення першого туру і зважування риби всіх чекала шикарна поляна від організаторів та спонсора „М’ясопром Торчин” їх ковбаси дійсно класні, окрему подяку хочу висловити кухарям за смачну юшку і картоплю (Дякую хлопці!!!). Після смачної їжі та півгодинної перерви щоб їжа осіла починається старт другого туру.
В другому турі ми вже були, разом з рибалками яких обслуговували, в зоні А, знали що це менш перспективна зона, але не настільки, жодної трофейної щуки не було взято, лише один раз нас потурбували "Гості з Києва", але їх трофей не дотягував до двушки. Одним словом ми нудьгували і не мали чим зайнятись, час від часу даючи круг по зоні лову заздручи спортсменам, що в них є спінінги. Про переможців та їх нагородження писати не буду, про них і так написано, скажу одне, Вітаю!!!.
Аватар користувача

Bayda
Керівник спінінгового напрямку, Чемпіон України (мормишка - 2011), Бронзовий призер Кубку України (мормишка - 2012)
Повідомлень: 590
З нами з: 20 липня 2009 23:53
Справжнє ім'я: Юрій
Звідки: Луцьк

Re: Кубок "Шепельський хижак " 25.10.2009р.

Повідомлення Bayda »

Неділя, ранок 25.10.09.
Перед тим , як виходити з хати набираю Палича - він вже на дорозі чекає на мене. Кидаю погляд на стрілку годинника, пів на сьому -все ок. встигаємо, можна не поспішати.
До водойми доїхали без перешкод.Біля вагончика сторожів робимо маленьку зупинку , лишаємо Віктору (нашому шеф-кухару) пару пачок " мевіни ", щоб приготував щось смачненьке:), він це вміє, і вперед до " рибацюг".
Світло фар вириває з темряви знайомі обличчя друзів,палкі привітання - готуємось до старту.

.А далі шикування,урочисте відкриття і ось човни виходять на місце старту.Пару хвилин --лунає постріл.
Ми починаємо в зоні "В".Зловлена щука на перших хвилинах додає бойового запалу, а далі хвилин 20 ні жодного тичка.Змінивши місце заробляємо ще одну "зубасту" і знову тиша.Переходимо блище до ями ,там Палич під час останнього тренування висмикнув парочку гарних "баракудок", починаємо облов.Поряд команда "Очерет" кличе суддью, вони з бонусом , молодці хлопаки . Зона "А"рулить повним ходом.Чи то зловлена щука ком."Очерет",чи то потужний удар на калебло ,та нас "застібнуло" надовго.Була надія на це міце дуже велика,а в результаті лише один окунець.А ні !.. Ще був один тичок. Підсікаю - відчуваю приємну важкість - дочекались "бонус".Починаю потихеньку підводити до човна і я реально чекаю побачити силует щуки,а з'являється щось кругле і на щуку зовсім несхоже.Здоровезний карась зіграв з нами" злую шутку". Часу лишається все менше і менше.
Міняємо пару місць - це приносить нам парочку гарненьких окунів, але на призове місце з таким уловом важко розраховуватий. Лунає постріл, перший тур завершено.Здаємо свій улов з маленькою надією...
Потрохи починають підходити човни з рибаками і наша надія тане як лід на весні.Зважування- тільки це підтвердило- ми шості з восьми команд.Далі смачний обід від Віктора і Миколи (щира подяка ),перекур без "дремоти" ,та знову на воду.
В другому турі нічого особливого не відбувалось.Були покльовки , були прикрі сходи та була зловлена риба.Результат зважування виводить нас на перше місце в другому турі, що дає нам загальне - 6 міце.
Від команди "U 2", щирі вітання переможцям та призерам, також усім учасникам.До нових зустрічей :)

:D :D :D
Аватар користувача

Dmytro
Підуст
Повідомлень: 79
З нами з: 28 липня 2009 15:03
Звідки: Київ
Контактна інформація:

Re: Кубок "Шепельський хижак " 25.10.2009р.

Повідомлення Dmytro »

:)

от так начитаєшся про таку гарну рибалку - і як можна працювати? :)
Дуже гарний звіт і фото, так тримати. Вітаю команди учасників і переможців
Память рыболова феноменальна: он помнит даже то, чего не было :)
Відповісти

Повернутись до “Сезон 2009 року”