Сезон 2009 рокуСулимів 26.07.09 (Львівська область) - береговий спінінг

Модератор: President

Відповісти
Аватар користувача

Автор цієї теми
B.B.B.
Керівник спінінгового напрямку. Чемпіон України - 2014 р. (Береговий спінінг)
Повідомлень: 3351
З нами з: 13 лютого 2009 22:55
Справжнє ім'я: Віталій

Сулимів 26.07.09 (Львівська область) - береговий спінінг

Повідомлення B.B.B. »

До уваги спінінгістів Волині!
Наші дружні сусіди із Львівської області проводять рейтингове змагання (береговий спінінг) у с. Сулимів.
Саме учора мали змогу побувати у тих місцях. Ось кілька моментів та краєвидів від Сулимова.
Одним словом, змагання обіцяють бути цікавими!

P.S. Висловлюю ЩИРУ ПОДЯКУ Юрію Байді за організацію поїздки та гарну компанію до с. Сулимів і назад додому.
Аватар користувача

Палыч
В`юн
Повідомлень: 39
З нами з: 28 травня 2009 17:47
Звідки: луцьк

Re: Сулимів 26.07.09 (Львівська область) - береговий спінінг

Повідомлення Палыч »

Вітаю команду "Волинь"з 2 місцем.Хлопці так тримати!!!
Аватар користувача

shanik
Керівник напрямку Мормишка, Чемпіон України (мормишка - 2011), Бронзовий призер Кубку України (мормишка - 2012)
Повідомлень: 1531
З нами з: 15 лютого 2009 01:30
Справжнє ім'я: Віктор
Звідки: ФРС ВО м. Луцьк

Re: Сулимів 26.07.09 (Львівська область) - береговий спінінг

Повідомлення shanik »

От і закінчились ще одні змагання, І перше шо треба зробити це привітати "Волинь" з 2 командним, а Віталіка з 3 в лічці.
На жаль наша команда виступила менш яскраво, повага легіонеру Deranger'у - без тренувань показав достойний результат.
Коротко(або середньо) попробую відзвітуватись. Приїхали на місце ще увечері, перевірили снасті, змазали катушки...
Ранок доволі непривітний, мені попадає старт в зоні В. На перших хвилинах зходить окунь на "маньячку", не дуже вдалий початок, з покльовками напряг у всіх, тільки Віталік непалівно половлює, але в першому підтурі відхожу від нуля і гублю окуня в траві, подяка суддям, допогли знайти, ловлю ше одного, а вдругому підтурі ше, в протоколах бачу - в зоні декілька людей з одною- двома рибами, ніби гут, але в останні хвилини спостерігаю декілька упійманих конкурентами риб, тепер менше трьох нема ні в кого, а найлегші мої,халепа, Віталік бере зону, здалека спостерігаю Андрюху Гриба, що тримається в одному місці-і не дарма, другий в А, мій слідуючий старт там, зразу стаю на Андрієву зграю, але знов непруха, на 8 зловлених риб 9 ЗХОДІВ, тому третій, Віталік другий, колеги теж виступають з перемінним успіхом. Після короткого обіду третій тур, я знову з В.В.В., в зоні С, і тут сюрприз- тупо не клює, всі заготовки з тренувань не приносять успіху, але пару окунців влітає, хоч і безсистемно(прада, Віталік приміняє нестандартний хід,і він зпрацьовує). Фініш, хоча в наші команді і не було нулів, але арифметика виводить нас на останнє командне. Дорогою назад приємно пообідали, поки ще трохи тримає,написав звіта. Віталік,напевне, доповнить.

PS Гарна водойма, приємні люди. Подяка і повага організаторам.
Аватар користувача

Автор цієї теми
B.B.B.
Керівник спінінгового напрямку. Чемпіон України - 2014 р. (Береговий спінінг)
Повідомлень: 3351
З нами з: 13 лютого 2009 22:55
Справжнє ім'я: Віталій

Re: Сулимів 26.07.09 (Львівська область) - береговий спінінг

Повідомлення B.B.B. »

На виїзді із Луцька по львівській трасі обидві команди „Волинь” та „Ракета” зустрілись 25.07.09 на передодні змагань у Сулимові. Власне, саме це і є початок подорожі.
Дорогою до с. Сулимів мали змогу зробити гарну зупинку. Сама дорога виявилась вдалою без приключень. Дощик, що зустрів нас вже у Львівській області – явно вселяв надії і був знаковим.
Приїхавши на місце, облаштувались, смачно перекусили, здзвонились із Олегом Риваком (відзначили про свій приїзд), обговорили тактичні заходи. Навіть мали змогу кинути кілька разів спіном у лівій частині водойми біля „дворика” сторожа (тобто, не в зоні змагань). Але ловити довелось кілька хвилин – надто вже було темно та і вечеря чекала…
І хоч погода змарнувалась нанівець та на настрій це не вплинуло. Вже із ночі вітер зривається ще дужчим, однак хмари частково розходяться. Очікування опадів було марним – натомість вітер, хвиля, прохолода тощо.
На ранок „шикування”. Команда „Волинь” у повній бойовій готовності
Ось наші команди на відкритті офіційних змагань.
Організатор змагань Олег Ривак та головний суддя Альбертович у процесі наголосу основних моментів щодо проведення змагання
Судді змагань та інші учасники
Всі отримують свої карточки. Слід віддати належне організаторам – жеребкування було проведене ще за кілька днів до змагання, де кожен учасник знав своє місце у зоні та секторі – економія часу, оперативність, надзвичайна.
Що ж, старт дано і о 7 год. ранку, як кажуть, ПОЧАЛОСЬ.
Далі можу сказати лише про себе.
Отже, 1 етап змагань.
Дістається мені у першому етапі зона В. Досить швидко пристосовуюсь. У своїй зоні також зустрічаю „побратима” Вітю Шаніка. Бачу, що Віті явно чогось бракує. У той же час мені фортить попри бороду на шнурові, втраті дорогих хвилин на розмотування, обрізанні шнура та намотці поводка, також недоречним було 2 явних сходи окунів. Але і при цих розкладах було непогано. Благо, проведене за тиждень тому тренування, принесло свої плоди. Проте найбільшим плюсом була впевненість. Не знаю чому, але знав, що роблю, що слід потрібно було робити, і чого очікувати. Іншими словами, оббігши по кілька разів свою зону витягнув все, що міг – отже, маю 1 місце в зоні і це не може не радувати. Отже, 546 грам окуня та 1 місце в зоні приношу у командну корзину після 1 етапу. Розпитую у своїх хлопців по команді: Юра – 3 місце в зоні, Андрій – 5 місце в зоні.
Далі – 2 етап змагань.
На цей раз ловлю вже у зоні А. Ось тут довелось попереживати, оскільки саме ця зона на тренуванні була для мене найбільш проблемною. Що й казати – із 2 окунями пробув мало не до кінця 2 етапу. Якщо у Віті Шаніка та Влада Вільгуцького після 1 старту 2 етапу було по 5 окунів, то варіант 2 окунів взагалі не обнадіював. Довелось мені однак на собі відчути 2 потужні покльовки далеко не хижої риби, але це задоволення також не приносило надії. Та пошуки кращого кльову не були марними. За 15 хвилин до фінішу 2 етапу стаю на „крапку”, яка за тих кілька хвилин приносить чи не найкращі миті у змаганні, які сьогодні спогадами спливають у цих рядках. Отже, результат крапки – майже кожна проводка приносить тичок, клювання, схід полосатого чи окуня. Іншими словами – отримую по результатах 2 етапу 2 місце у зоні. На зважуванні мій улов на 18 грам важчий за улов Віті Шаніка, але у два рази менший за улов Влада Вільгуцького. Слід віддати належне – Влад молодець і тому по заслугах отримує 1 місце у зоні. У своїх хлопців по команді дізнаюсь також про не зовсім втішні результати, однак і вони були нормальними: у Юрія 5 місце в зоні, у Андрія – 3 місце в зоні. Також дізнаюсь, що нюанси по тактиці спрацьовують чомусь лише у мене, у хлопців – вималювались свої моменти. Як потім стало відомо, що став у Сулимові лишився для хлопців нерозгаданим, якщо так можна виразитись.
Ось і завершальний 3 етап.
Дещо замало часу було особисто для мене, перерви не вистачило. Але правила є правила і вони однакові для всіх. Отже, спортсмени вже розпочали 3 етап, тоді як мені доводилось тим часом проходити лише зону В. Два рази перев’язував поводок, оскільки по ходу знаходив ушкодження шнура. Ось тут впевненість мене і підвела. Все, що працювало на тренуванні і все, що працювало у двох попередніх етапах – у зоні С просто не працювало. Склалось враження, що окуня або не має, або він тут одинокий або підходить дуже рідко і то не масово. Іншими словами – півтора етапа маю лише незначний тичок і все. Ні зміна приманок, ні зміна проводок нічого не приносить. Спостерігаю за іншими учасниками, час від часу веде перемови із Шаніком. Так розумію, що окунь у цій зоні просто фартовий. Щось потрібно було змінювати. По своїй зоні тим часом пробігся вже два рази – так і не знайшов окуня. Бачив як Потилицький Денис із команди „Апстрім” час від часу висмикує по окуню. Розумію, що ось він лідер нашої зони. Зона С явно рибою не насичена і окунь той міг потрапити краще на фартових секторах, які були зайняті. Щось потрібно було робити, щось змінювати. Переглядаю свою коробку, знаходжу ультраколебалочку від харківського майстра та колегу. Згадую його поради щодо використання колебалочки на стоячих водоймах. Отже, пробую. Проходжу один сектор, другий на третьому чи четвертому маю виражене клювання – ось воно. Відійшов від нуля. Саме бачу Володю Заруму, який полоще простори Сулимівської водойми ман’ячкою. Таки не спроста, подумав собі. Відзначаю про успіхи ловлі колебалкою Віті Шаніку. Саме підходять судді – зважуємо мого окуня. Тим часом і Вітя вже ловить колебалкою. Поки зважили рибу у Шаніка, виймаю ще одного окуня. Результат закріплюю: один окунь добре, два – ще краще. Проте час спливає швидко. Лунає фініш змагань. Саме підходить Вітя Шанік. Бачу радісну посмішку і чую майже магічну фразу: „Отколебався”. Робимо із Віктором висновок – про фартовість кльову у зоні „С” і як „малі діти” задоволені відкриттям йдемо збиратися та на процедуру нагородження…
А далі очікування результатів
Атмосфера накаляється, результати очікують не лише спортсмени, але й вболівальники.
Ось і наші хлопці в очікуванні
Ось і призи призерам змагань.
У цьому відношенні слід віддати належне організаторам змагання та спонсорам. Молодці, так тримати. З Повагою та Вдячністю відзначу:
- Ривак Олег;
- Львівський Клуб Активного Відпочинку;
- Федерація риболовного спорту Львівської області;
- спонсор – магазин „Золотий Карась”;
- спонсор – магазин „Хата рибака”;
- спонсор – магазин „Світ рибалки”.
Ось і оголошення результатів:
Слід віддати належне головному судді змагань Альбертовичу –„суворий” (насправді добрий), але справедливий. Також не можу не згадати про лінійних суддів – хлопці відпрацювали на совість. Молодці, так тримати.

Отже, особистий залік у наших хлопців:
18 місце – Ворковенко Валерій („Ракета”);
13 місце – Гриб Андрій („Ракета”);
12 місце – Белоцький Андрій („Волинь”);
11 місце – Шанюкевич Віктор („Ракета”);
8 місце – Байда Юрій („Волинь”);
3 місце – Віжанський Віталій („Волинь”).
А ось і фото призерів в особистому заліку змагань:
1 місце – Князев Сергій (переможець змагань від команди „Апстрім”)
2 місце – Влад Вільгуцький (команда „Золотий карась”)
3 місце – Віталій Віжанський (команда „Волинь”)

Підійшла черга і до нагородження призерів змагань в командному заліку:
1 місце – команда „Апстрім” (Князєв Сергій, Потилицький Денис, Любичанківський Ігор)
2 місце – команда „Волинь” (Байда Юрій, Белоцький Андрій, Віжанський Віталій)
3 місце – команда MarkUI (Маркевич Андрій, Маркевич Володя, Маців Петро)

Ось і фінішувало ще одне гарне змагання, ще одне свято та історична рибацька подія.
По дорозі назад вже традиційно ми відзначили змагання у відомій „Кнайпі” на Волинській стороні. Попри те, що дорогою час від часу поливав дощик, але простори рідного Волинського краю не могли не радувати око.

Таким чином, змагання у Сулимові були спортивними, класними. Організатори молодці: швидко, оперативно, все відбулось на високому рівні. Повага та шанування спонсорам, господарю водойми у с. Сулимів, організаторам змагання, Риваку Олегу, учасникам, Альбертовичу, суддям та іншим учасникам. Всі молодці. Так тримати!
Також висловлюю щиру Подяку та Шанування Юрію Байді за організацію поїздки команди „Волинь” до с. Сулимів та назад додому.
Великий привіт друзям із команди „Ракета”. Не переживайте - за поразкою йде перемога.

p.s. За рибалку!
Востаннє редагувалось 27 липня 2009 16:11 користувачем B.B.B., всього редагувалось 1 раз.
Аватар користувача

ryvak
Чебачок
Повідомлень: 18
З нами з: 27 березня 2009 19:18

Re: Сулимів 26.07.09 (Львівська область) - береговий спінінг

Повідомлення ryvak »

Ну і я 5 коп додам.Я завжди радий приїзджим командам-свої вже приїлись,немає азарту і цікавості.На ці змагання я був ще більш задоволений вашим приїздом-самі бачили яка реєстрація-одні на морі,інші покалічились,хтось не скооперувався в команду і т.д.Так що ваш дзвінок напередодні змагань мене дуже втішив.На цій водоймі ми проводимо вже 3 змагання.По улову -найгірші.В зв"язку з погодою на інших ставах взагалі б не брало.Про погоду-я й не сумнівався що пуде же..-такий мій фарт :D Десь в половині серпня зроблю відкритий ЧО,лічку,рейтинг на ЧУ-так що запрошуємо вас завжди!
Аватар користувача

Автор цієї теми
B.B.B.
Керівник спінінгового напрямку. Чемпіон України - 2014 р. (Береговий спінінг)
Повідомлень: 3351
З нами з: 13 лютого 2009 22:55
Справжнє ім'я: Віталій

Re: Сулимів 26.07.09 (Львівська область) - береговий спінінг

Повідомлення B.B.B. »

ryvak писав:Десь в половині серпня зроблю відкритий ЧО,лічку,рейтинг на ЧУ-так що запрошуємо вас завжди!
Дякую, Олег, за запрошення та добрі слова.
Аватар користувача

Sergey@F
Щука
Повідомлень: 327
З нами з: 18 лютого 2009 12:04
Звідки: Луцьк
Контактна інформація:

Re: Сулимів 26.07.09 (Львівська область) - береговий спінінг

Повідомлення Sergey@F »

І знову спінінгісти нас порадували..... :lol: :lol: :lol: Хлопці молодці :arrow: так тримати :!: :!: :!:
Мої вітання і побільше вдалих виступів :idea:
Рыба не еда - РЫБА ДРУГ, ПОЙМАЛ ОТПУСТИ
Аватар користувача

President
Президент ФРСВО, МСУМК, Віце-Чемпіон світу (морм - 2012), Чемпіон України (морм – 2011, короп – 2013/14 ), Володар Кубку України (короп – 2013), Віце-Чемпіон України (короп – 2013/14, особ. залік), II місце КУ (короп - 2014), ІІІ місце КУ (морм – 2012).
Повідомлень: 949
З нами з: 13 лютого 2009 23:20
Справжнє ім'я: Дамир Шихотаров

Re: Сулимів 26.07.09 (Львівська область) - береговий спінінг

Повідомлення President »

ПОЗДРАВЛЯЮ!!
Наши сильнейшие ещё раз доказали свой профессионализм :geek:
Аватар користувача

Dmytro
Підуст
Повідомлень: 79
З нами з: 28 липня 2009 15:03
Звідки: Київ
Контактна інформація:

Re: Сулимів 26.07.09 (Львівська область) - береговий спінінг

Повідомлення Dmytro »

Хлопці, щиро вітаю з таким успішним результатом! "Волинь" краща!!! :)
Память рыболова феноменальна: он помнит даже то, чего не было :)
Аватар користувача

Автор цієї теми
B.B.B.
Керівник спінінгового напрямку. Чемпіон України - 2014 р. (Береговий спінінг)
Повідомлень: 3351
З нами з: 13 лютого 2009 22:55
Справжнє ім'я: Віталій

Re: Сулимів 26.07.09 (Львівська область) - береговий спінінг

Повідомлення B.B.B. »

Палыч, Sergey@F, President, Dmytro – щиро вдячний за привітання!
Відповісти

Повернутись до “Сезон 2009 року”