Сезон 2011 рокуФест-змагання"Турія-3"(берег-спін), Ковель(Вербка)-27.11.11

Модератор: President

Аватар користувача

bodya.s
Амур
Повідомлень: 90
З нами з: 10 вересня 2010 21:04
Справжнє ім'я: Богдан
Звідки: Ковель

Re: Фест-змагання"Турія-3"(берег-спін), Ковель(Вербка)-27.11

Повідомлення bodya.s »

Напишу і від себе пару слів... Змагання видалось "на славу", адже саме на них я перший раз в житті спіймав рибу на "ультралайт".
Коли збиралися перед стартом, було дуже вітряно. Здавалося, що кльову взагалі не буде, але після того, як хлопці перед стартом за 3 заброси витягнули 3 окуні стало ясно - кльов буде "як на чорних камнях" :D . Приблизно через пів години після старту відчуваю покльовку і беру першу щучку вагою приблизно 250 грамів. Довго грався з нею, поки витягнув з корчів.:D У першому турі відчув ще з десяток покльовок та через брак досвіду не зміг реалізувати жодної :oops: . Також був зріз ще однієї щучки. Після зважування в першому етапі займаю 8-ме місце. Після перекуру та чаювання розпочався 2-й тур. За годину вдається виловити лише одного окунця на харківський "джавастік". Кльов відчутно зменшився. Вирішую іти поближче до бази. На одній з невеликих ямок ставлю Imakatsu Javastick 2,5" на шарнірі 2 грами подарований Анатолієм (до речі дуже вдячний за подарунок). Після першого забросу на центрі ямки "заробляю" потужну покльовку і розумію - БОНУС!!! :shock: А коли побачив красуню на поверхні, то аж ноги підкосились :shock: - такої щуки я ще не ловив, тим більше на таку делікатну снасть (повідок моно OWNER 0,14). Коли вона зробила ривок в сторону, зразу згадались всі статті, пов'язані з настройкою фрикціону :idea: . Разів з 10 підтягував її до берега та 4 рази виводив з корчів. Через 15 хвилин напруженої боротьби сили почали покидати супротивника і ось вона вже біля самого берега. Ще один учасник змагань (теж Богдан) викидає її на берег. Радість безмежна :P . Зважування після закінчення туру і ваги показують 2360 грам. Безумовно 1-ше місце в турі і бігфіш змагань. На жаль в третьому турі так і не заробив ні однієї покльовки, але порція адреналіну вже отримана не мала. Тепер реально підсяду на МДЖ!!! Також хочу подякувати всім учасникам і організаторам змагань. Дуже добре, що в Ковелі нарешті почали проводитись такі фестивалі. До зустрічі на водоймах рідного краю!!!
Пошли мне, Боже, такую рыбу, чтобы хоть раз не надо было врать! sapog:
Аватар користувача

Автор цієї теми
B.B.B.
Керівник спінінгового напрямку. Чемпіон України - 2014 р. (Береговий спінінг)
Повідомлень: 3351
З нами з: 13 лютого 2009 22:55
Справжнє ім'я: Віталій

Re: Фест-змагання"Турія-3"(берег-спін), Ковель(Вербка)-27.11

Повідомлення B.B.B. »

bodya.s писав:Напишу і від себе пару слів... Змагання видалось "на славу", адже саме на них я перший раз в житті спіймав рибу на "ультралайт". ...
Після першого забросу на центрі ямки "заробляю" потужну покльовку і розумію - БОНУС!!! :shock: А коли побачив красуню на поверхні, то аж ноги підкосились :shock: - такої щуки я ще не ловив, тим більше на таку делікатну снасть (повідок моно OWNER 0,14). Коли вона зробила ривок в сторону, зразу згадались всі статті, пов'язані з настройкою фрикціону :idea: . Разів з 10 підтягував її до берега та 4 рази виводив з корчів. Через 15 хвилин напруженої боротьби сили почали покидати супротивника і ось вона вже біля самого берега. Ще один учасник змагань (теж Богдан) викидає її на берег. Радість безмежна :P . Зважування після закінчення туру і ваги показують 2360 грам. Безумовно 1-ше місце в турі і бігфіш змагань.... До зустрічі на водоймах рідного краю!!!
Браво, Богдане! Гарний звіт і безумовно блискавичний виступ!
Вітаю!
Аватар користувача

Vanya
Чебачок
Повідомлень: 18
З нами з: 01 листопада 2011 13:33

Re: Фест-змагання"Турія-3"(берег-спін), Ковель(Вербка)-27.11

Повідомлення Vanya »

гарна замануха перейти на УЛ
Аватар користувача

Vanya
Чебачок
Повідомлень: 18
З нами з: 01 листопада 2011 13:33

Re: Фест-змагання"Турія-3"(берег-спін), Ковель(Вербка)-27.11

Повідомлення Vanya »

У вівторок після змагань Турія-3 заходив в один з магазинів в центрі міста. Запитав про ультралайт, у відповідь почув сміх і відповідь - нема. Запитав за сміх, відповідає - було 3 ультралайти kingfisher яких ніхто не питав півроку, а після змагань в Ковелі за 2 дні розібрали 3 шт. Ось яку рекламу роблять змагання місцевим магазинам! :lol: Магазини Володимира - готуйтесь :)
Відповісти

Повернутись до “Сезон 2011 року”