ЗвітиШепель

Модератор: Sergey@F

Аватар користувача

vova-shela
Уклійка
Повідомлень: 22
З нами з: 25 березня 2010 01:13

Re: Звіти про рибалку в Шеплі...

Повідомлення vova-shela »

100 грн,але при такому кльові 200 не жалко...
Аватар користувача

Deranger
Лящ
Повідомлень: 126
З нами з: 10 березня 2009 08:57
Справжнє ім'я: Андрій
Звідки: Луцьк

Re: Звіти про рибалку в Шеплі...

Повідомлення Deranger »

Вибачте за можливий ОФФТОП, але напишу пару слів про Шепель 02 травня 2010 року. Поки тривали спінінгові змагання, наглий карась нерестився під берегом і дратував всіх своїм хлюпанням. Наш команда добиралася на змагання попутним транспортом з двома чоловіками, які ризикнули попри мутну погоду ловити рибу на донну оснастку. Їхній результат - десяток плотвичок та карасів, найбільший з яких заважив 820 грам. Зачотний кабанчик, однозначно. Якби не нерест, результат був би набагато кращим.
Аватар користувача

Рыбббачок
Плітка
Повідомлень: 40
З нами з: 21 березня 2011 01:13
Звідки: Луцьк
Контактна інформація:

Оновлю инфу)) про Шепель) (чуть-чуть)

Повідомлення Рыбббачок »

Здрасте) первый отчет если что простите))
Был там осенью (сентябрь) ...с надеждою на трофейных карасиков...но не всегда получается как того хочеш....03.40 мы уже там....а дальше??? никто ниче не знает.....будка сторожа стоит... и?? ноль....решаем с друзьми ждать рассветa)) хорошо что не ждали...увидели свет фонарикa...приехали туда....там два рыбачка...говорят клеюет....словили пару карасей и лыня :P на пружину :shock: ....выбираем место.....забрасываем....ловим на пружину и удар....червь,мотыль....клюет....плотва,карась....и....лынок....на пружыну......это было жесть....но впрочем рыбалка была хорошей.....главное отдохнули...природа....мм..ляпота

може не туда добавил :roll: ? сорри
Аватар користувача

BOBR
Чемпіон України (короп – 2013/14 ), Володар Кубку України (короп – 2013), Віце-Чемпіон України (короп – 2013/14, особ. залік), II місце КУ (короп - 2014).
Повідомлень: 621
З нами з: 14 лютого 2009 21:19
Справжнє ім'я: Александр

Re: Звіти про рибалку в Шеплі...

Повідомлення BOBR »

Сегодня решили выбраться на пикник. Погодка чудная, солнышко греет- красота. Взяли шашлычок и айда на Шепель. По дороге купили опарыша и пачку прикормки. Приехали, пока батя с братом занимались мангалом, я уже прикормился и оснастил 2-а пикера. Рыбка молчала и я начал готовить шашлычок. Только хорошенько перекусили, начались поклёвочки. В итоге у нас в активе приблизительно 3-и кг плотвы краснопёры и гигантской уклейки. Уклейка больше мойвы по размеру, просто супер. На водоёме встретили Витю Жалнина и Пашу Хмарина, по отъезду заглянул к ним в садок, так красовались королевские линки грамм так по 500-600.
Запах жареной рыбёшки не даёт написать полный отчет, убежал кушать с пивом хрустящий свежак.
Аватар користувача

Павло
Акула
Повідомлень: 718
З нами з: 04 квітня 2009 12:13
Звідки: з України
Контактна інформація:

Re: Звіти про рибалку в Шеплі...

Повідомлення Павло »

16 травня був на тренування в Шеплі. З погодою не пощастило, був сильний вітер та йшов дощ.Проте й за кілька годин тренування вдалося зробити деякі висновки. Ловлю закінчив десь об 11:30.
Аватар користувача

Jerk
В`юн
Повідомлень: 36
З нами з: 10 жовтня 2009 20:23

Re: Звіти про рибалку в Шеплі...

Повідомлення Jerk »

Сьогодня на Шеплі почав брати карась, АКТИВНО. Був один рибалка за цілий день, вранці небуло покльовок, з 12-ї години почав брати. Місце: на дамбі "біля чорної труби". Насадка: мотиль. Снасть: пікер. Улов: більше 3-х кг. . nadno:
Аватар користувача

Jerk
В`юн
Повідомлень: 36
З нами з: 10 жовтня 2009 20:23

Re: Звіти про рибалку в Шеплі...

Повідомлення Jerk »

P.S.: Вище повідомлення не першоквітневий жарт! inspektro:
Аватар користувача

chinta
Судак
Повідомлень: 280
З нами з: 03 березня 2011 16:58
Звідки: ровно

Re: Звіти про рибалку в Шеплі...

Повідомлення chinta »

В воскресенье заехал в Шепель.Информацию Jerk подтвеждаю,карась действительно начал брать.
Нахожусь в прекрасном возрасте: дурь уже выветрилась, до маразма еще далеко!
Аватар користувача

Палыч
В`юн
Повідомлень: 39
З нами з: 28 травня 2009 17:47
Звідки: луцьк

Re: Звіти про рибалку в Шеплі...

Повідомлення Палыч »

som: В суботу і неділю побував у Шеплі.На превеликий жаль з погодою не повезло але бажання порибалити було понад усе тому такий фактор як дощ у суботу та сніг у неділю плавно відійшло на другий план і я на ставку.З ранку закинувши фідер поволі збираю спінінг і сам один на всій дамбі пробую зловити окуня.Окунь виявився ну дуже прошеним впрошувався на "кайтеч" і "марію" .Біля11 проклюнувся карась але не надовго на 30-40 хв. Мої сподівання на відновленя хоч якоїсь активності зі сторони оного були марні тому о четвертій вирушаю додому.В неділю вийшовши на ганок і побачивши сніг на машині блискавкою майнула думка "роздягнутись і в ліжко" але на то вона і думка щоб промайнути.На пів о восьмій я на ставу зустрічае Сергій і каже що я дійсно рибалка а я мислю що "не всіх дурних війна побила" дістаю снасті у томуж порядку що і у суботу. В неділю окунь виявився ще більш прошеним тому коли близько девятої відбувся перший дубль з карася я переключився на фідер І знову це виявився лише дубль.В 11.00 хтось чи щось дало карасям команду "ЖРАТЬ" і повірте мені вони це дійсно зробили,часом фідер не встигав класти на рогач як кінчік говорив" не лови гав підсікай" О третій годині ледве пересиливши себе "що хватить" їду щасливий додому. P.S Мордаті і пузаті окуня були відпущені на волю а карасі (норма вилову не перевищена)стали чудовою вечерею для моєї сімї.
Аватар користувача

Автор цієї теми
Sergey@F
Щука
Повідомлень: 327
З нами з: 18 лютого 2009 12:04
Звідки: Луцьк
Контактна інформація:

Re: Звіти про рибалку в Шеплі...

Повідомлення Sergey@F »

У неділю випала нагода порибалити з товаришом кілька годин у Шеплі prospal: . Я вирішив рибалити на фідер, а Вадим на поплавок. Ціль рибалка була половити плотву, тому відразу поїхали до зеленого вагончика що на горі, по отзивам декількох рибаків там останнім часом дуже добре брала крупна плотва, а також попадав не поганий линок та карась, і саме головне там не має верховодки. Оскільки ціль плотва то і прикормку приготували чисто плотвину TRAPER SPECIAL GARDON з додаванням SENSAS COCO BELGE. Риба відразу стала на прикормлені точки і більш менш активно клювала, і дійсно плотва була відбірна, шкода що полінувалися прочистити водну рослинність в прибережній зоні через яку було дуже багато сходів непоганих екземплярчиків плотви. І так нам за кілька годин рибалки вдалось піймати по два кг, плотви і отримати масу задоволення від улюбленої Шепельської водойми, тим більше що в цьому році у Шеплі були в перше... luks:
Рыба не еда - РЫБА ДРУГ, ПОЙМАЛ ОТПУСТИ
Відповісти

Повернутись до “Звіти”