Кухня рибалкиКопчення риби

Модератор: Максим Млинів

Відповісти
Аватар користувача

Автор цієї теми
IBAH
Плоскирка
Повідомлень: 69
З нами з: 20 березня 2010 00:50
Звідки: Луцьк
Дякував (ла): 1 раз
Подякували: 6 рази
Контактна інформація:

Копчення риби

Повідомлення IBAH » 17 серпня 2010 17:38

a/
Востаннє редагувалось 21 березня 2011 17:17 користувачем IBAH, всього редагувалось 1 раз.
http://rubalka.net --- Рибалка і все про рибалку

Аватар користувача

BOBR
Чемпіон України (короп – 2013/14 ), Володар Кубку України (короп – 2013), Віце-Чемпіон України (короп – 2013/14, особ. залік), II місце КУ (короп - 2014).
Повідомлень: 680
З нами з: 14 лютого 2009 21:19
Справжнє ім'я: Александр
Дякував (ла): 640 рази
Подякували: 555 рази

Re: Копчення риби

Повідомлення BOBR » 17 серпня 2010 18:06

Ух блин, вкуснотища.
Зображення

Аватар користувача

DRAKULKA
Адміністратор
Повідомлень: 2069
З нами з: 18 лютого 2009 10:18
Справжнє ім'я: Віталій
Звідки: Луцьк
Дякував (ла): 1035 рази
Подякували: 1943 рази
Контактна інформація:

Re: Копчення риби

Повідомлення DRAKULKA » 18 серпня 2010 09:22

Я делаю практически также, но всётаки трубу коптилки от очага до бочки нада закопать землёй для лучшей теплоотдачи, можно потом и водой полить. Дым будет намного холодней, рыба не будет разваливаться и не будет отпадать шкурка.
Кстати правильно что обязательно нужно накрывать, как для большей плотности дыма так и равномерности коптения и температуры. Даже при небольшом ветре может получиться так что степень готовности копчения верхней и нижней части рыбы будут сильно отличаться, придётся увеличить срок копчения и тогда с хвостовыми частями может всякое случится. Ткань используется натуральная хорошо пропускаючая воздух, например мешковина.
Ну и конечно очень желательно добавлять вишню в жар, как сухие поленья с янтарной смолой так и свежие веточки.

Аватар користувача

Автор цієї теми
IBAH
Плоскирка
Повідомлень: 69
З нами з: 20 березня 2010 00:50
Звідки: Луцьк
Дякував (ла): 1 раз
Подякували: 6 рази
Контактна інформація:

Re: Копчення риби

Повідомлення IBAH » 18 серпня 2010 09:43

Згідний з тобою на всі 100 % , А ТРУБУ НЕ ПРИКОПУВАЛИ ТОМУ, ЩО КОПТИЛЬНЯ РОЗБІРНА і ПРИЇХАЛИ МИ КОПТИТИ ДЕСЬ О 15-00 ДНЯ. Часу як кажуть було мало... Я тільки час від часу поливав трубу водою водою...
http://rubalka.net --- Рибалка і все про рибалку

Аватар користувача

shanik
Керівник напрямку Мормишка, Чемпіон України (мормишка - 2011), Бронзовий призер Кубку України (мормишка - 2012)
Повідомлень: 1817
З нами з: 15 лютого 2009 01:30
Справжнє ім'я: Віктор
Звідки: ФРС ВО м. Луцьк
Дякував (ла): 1402 рази
Подякували: 2364 рази

Re: Ко

Повідомлення shanik » 12 червня 2014 23:16

В продовження звіту з Хрінників:

Зображення
За це повідомлення автора shanik подякували (всього 4):
pickup (12 червня 2014 23:43) • Виталий (13 червня 2014 07:55) • Віталік Яцина (13 червня 2014 21:42) • promouterus (14 червня 2014 22:54)
Рейтинг: 10.81%

Відповісти

Повернутись до “Кухня рибалки”