Кухня рибалкиФарширована щука

Модератор: Максим Млинів

Відповісти
Аватар користувача

Автор цієї теми
Павло
Big Fish
Повідомлень: 844
З нами з: 04 квітня 2009 12:13
Звідки: з України
Дякував (ла): 206 рази
Подякували: 450 рази
Контактна інформація:

Фарширована щука

Повідомлення Павло » 04 квітня 2010 11:44

Оскільки зараз період Пасхальних Свят викладаю рецепт, можна сказати класика риболовної кулінарії, "Фарширована щука".Рецепт перевірений кілька разів особисто мною.Хоча, в принципі фарширувати можна не тільки щуку, але й іншу крупну рибу(короп, тавстолоб, амур).Проте зараз я фарширую щуку.
Отож, ловимо(що на даний момент, не дуже вітається взв"язку з нерестом останьої), або купляємо (найкращий варіант) свіжу рибину.
Перше, що ми повинні з нею зробити це зчистити луску та випатрошити нутрощі. Далі тушку добре вимити зсередини та ззовні.
Наступний крок - це приготування фаршу(начинки).Тут є місце для фантазії, фарширувати можна чим завгодно, головне зробити це правильно.Я зазвичай фарширую рисом з морквою та тушкованою цибулею.Фарширувати потрібно "під зав"язку", але спочатку потрібно зсередини посолоти та поперчити рибину, трішки змастити олією.Коли фарш закладений, зчіплюємо черево зубочистками та викладаємо на змащене олією деко, знову ж поперчивши та посоливши, але вже ззовні.
Зображення
Ставимо пектися до готовності.
Кінцевий результат у мене ось такий:
Зображення
Смачного всім.
Зображення

Відповісти

Повернутись до “Кухня рибалки”