Мати з батьком сьогодні були на "БЕТОНЦІ" на грибах !!! Вечером порадували внучка !!!
На привалі ⇒ "Грибний сезон"
Модератори: BOBR, DRAKULKA, President
-
- Плоскирка
- Повідомлень: 69
- З нами з: 20 березня 2010 00:50
- Звідки: Луцьк
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 6 рази
- Контактна інформація:
"Грибний сезон" на бетонці
Без комментарів





Мати з батьком сьогодні були на "БЕТОНЦІ" на грибах !!! Вечером порадували внучка !!!
Мати з батьком сьогодні були на "БЕТОНЦІ" на грибах !!! Вечером порадували внучка !!!
http://rubalka.net --- Рибалка і все про рибалку
-
- Плоскирка
- Повідомлень: 69
- З нами з: 20 березня 2010 00:50
- Звідки: Луцьк
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 6 рази
- Контактна інформація:
Re: "Грибний сезон"
То не мій особисто, а батьків. Але всеодно дякую !!!
http://rubalka.net --- Рибалка і все про рибалку
-
- Вугор
- Повідомлень: 533
- З нами з: 07 жовтня 2009 18:13
- Справжнє ім'я: Сергій
- Дякував (ла): 397 рази
- Подякували: 665 рази
Re: "Грибний сезон"
Ціми вихідними вирішив відійти від правил "Піймав відпусти".


Працювало все... Від мікрухи до тяжкого джигу...






Збирання грибів то є справа альпіністів. До цієї кучки метрів десь п"ять у висоту... :o



Працювало все... Від мікрухи до тяжкого джигу...






Збирання грибів то є справа альпіністів. До цієї кучки метрів десь п"ять у висоту... :o

-
Автор цієї теми - Керівник напрямку Фідер
- Повідомлень: 530
- З нами з: 15 жовтня 2009 17:59
- Дякував (ла): 830 рази
- Подякували: 967 рази
Re: "Грибний сезон"
І знову про них. Просто чудо природи. Настільки позитивне створіння ті гриби, а особливо в цю пору. У білого гриба ніжка бочечкою, чиста, без червивенки, а колір шляпки... темний коричнево-бордовий, як на фото:


скоро будуть в банках

сьогодняшній улов




в минулому році вперше наважився взяти, приготувати і попробувати "зонтики" ;)



скоро будуть в банках

сьогодняшній улов




в минулому році вперше наважився взяти, приготувати і попробувати "зонтики" ;)

Общителен, характер нордический, лоялен к врагам фидера.
-
- Вугор
- Повідомлень: 533
- З нами з: 07 жовтня 2009 18:13
- Справжнє ім'я: Сергій
- Дякував (ла): 397 рази
- Подякували: 665 рази
Re: "Грибний сезон"
В мене питання. І як?Діма писав:в минулому році вперше наважився взяти, приготувати і попробувати "зонтики"
Їстивне воно чи ні. Якщо да, то як приготувати? Бо там де я збирав, є такі що можна запросто від дощу сховатись. :lol: Кажуть що на смак схоже на рибу.
-
Автор цієї теми - Керівник напрямку Фідер
- Повідомлень: 530
- З нами з: 15 жовтня 2009 17:59
- Дякував (ла): 830 рази
- Подякували: 967 рази
Re: "Грибний сезон"
Ті хто радив мені їх спробувати в один голос стверджували: "... відбивна - не відрізнити".
Може вони відбивних не їли не знаю. ;)
Вперше взяв їх з спортивного інтересу, оскільки сповідую просте правило безпеки сумніваєшся - не береш
Готував так.
Зонтики треба брати максимально чисті, і тільки шляпку, оскільки помити їх не вдасться бо дуже вже ламкі. Зверху скоблимо ножем, з пластинок легенько вистукуємо мурашок. Далі шляпку кладемо вверх пластинками і долонею притискаємо щоб вони злиплися. Якщо шляпка велика після цієї процедури її можна розрізати на порційні куски розміром з відбивну.
Готуємо кляр який завгодно на пиві чи з гірчицею...: самий простий - яйця, мука, сіль, перець (збиваємо). Пательня вже на вогні. Обмакуємо шматочки зонтика в клярі і смажимо з двох сторін 1-2 хвилини. Вцілому блюдо непогане, я б сказав навіть смачне. Якщо пробувати вперше то пікантності додає сам факт ВПЕРШЕ ЇМ ЩОСЬ СХОЖЕ НА МУХОМОР. Після цього попвните армію бажаючих нагодувати ними ще когось :lol:
Дуже вони класні в наступному.
Сушими і перетираємо на порошок. Зонтики в сухому вигляді мають надзвичайно інтенсивний грибовий запах, що відповідно може бути використано взимку як приправи до різноманітних страв. Дешево й смачно!!!
Успіхів!!!
Може вони відбивних не їли не знаю. ;)
Вперше взяв їх з спортивного інтересу, оскільки сповідую просте правило безпеки сумніваєшся - не береш
Готував так.
Зонтики треба брати максимально чисті, і тільки шляпку, оскільки помити їх не вдасться бо дуже вже ламкі. Зверху скоблимо ножем, з пластинок легенько вистукуємо мурашок. Далі шляпку кладемо вверх пластинками і долонею притискаємо щоб вони злиплися. Якщо шляпка велика після цієї процедури її можна розрізати на порційні куски розміром з відбивну.
Готуємо кляр який завгодно на пиві чи з гірчицею...: самий простий - яйця, мука, сіль, перець (збиваємо). Пательня вже на вогні. Обмакуємо шматочки зонтика в клярі і смажимо з двох сторін 1-2 хвилини. Вцілому блюдо непогане, я б сказав навіть смачне. Якщо пробувати вперше то пікантності додає сам факт ВПЕРШЕ ЇМ ЩОСЬ СХОЖЕ НА МУХОМОР. Після цього попвните армію бажаючих нагодувати ними ще когось :lol:
Дуже вони класні в наступному.
Сушими і перетираємо на порошок. Зонтики в сухому вигляді мають надзвичайно інтенсивний грибовий запах, що відповідно може бути використано взимку як приправи до різноманітних страв. Дешево й смачно!!!
Успіхів!!!
Общителен, характер нордический, лоялен к врагам фидера.
-
- Чемпіон України (короп – 2013/14 ), Володар Кубку України (короп – 2013), Віце-Чемпіон України (короп – 2013/14, особ. залік), II місце КУ (короп - 2014).
- Повідомлень: 680
- З нами з: 14 лютого 2009 21:19
- Справжнє ім'я: Александр
- Дякував (ла): 640 рази
- Подякували: 555 рази
Re: "Грибний сезон"
В воскресенье рыбалка, а в субботу я был на грибах.
Признаюсь честно последний раз был на грибах лет так 10 назад.
И хоть я грибы и считаю халявским увлечением, а добычу лоховским фартом, не могу не отметить это чень увлекательно и интересно.
В общем наш "улов" 4-ре ведёрка. Из них 3-Польские или как их там называют "ЗАЙЦІ" и ведёрко белых и боровичков.
Так же отец напал на полянку где жила семейка с 7-ми боровичков. (фото у него).
Были в Камень-Кашмарском районе около села Боровно.







А потом я нашёл ЗОНТИК.)))



Признаюсь честно последний раз был на грибах лет так 10 назад.
И хоть я грибы и считаю халявским увлечением, а добычу лоховским фартом, не могу не отметить это чень увлекательно и интересно.
В общем наш "улов" 4-ре ведёрка. Из них 3-Польские или как их там называют "ЗАЙЦІ" и ведёрко белых и боровичков.
Так же отец напал на полянку где жила семейка с 7-ми боровичков. (фото у него).
Были в Камень-Кашмарском районе около села Боровно.







А потом я нашёл ЗОНТИК.)))




-
- Плоскирка
- Повідомлень: 69
- З нами з: 20 березня 2010 00:50
- Звідки: Луцьк
- Дякував (ла): 1 раз
- Подякували: 6 рази
- Контактна інформація:
Re: "Грибний сезон"
А в лісі вогонь розводити заборонено !!! :lol:
http://rubalka.net --- Рибалка і все про рибалку