Пошук дав 1780 результатів

DRAKULKA
06 вересня 2022 14:23
Форум: Куплю - продам
Тема: Велика рибальська сумка-столик TF Gear Hardcore Bag
Відповіді: 2
Перегляди: 201

Велика рибальська сумка-столик TF Gear Hardcore Bag

Зображення

Total Fishing Gear (Англія). Сумка має жорстке дно і жорсткий верх, який можна використовувати в якості столу. Також сумка має стійки і ребра жорсткості. Вони знімні і вставляються в спеціальні кишені з липучками. Відмінно тримає форму незалежно від наповнення сумки. Якість пошиття просто відмінна. Сумка дуже міцна і велика, основне відділення 36см х 32см х 68см. Його можна розділити на три секції перегородками, які можна переміщати і скріплювати на 5 смугах липучок. Вона також має три передні подвійні кишені та дві подвійні бічні кишені. Сітчасті великі відсіки під кришкою. Приємні м'які ручки та неопренові стяжки з липучками. Дуже великі блискавки, собачки з додатковими шнуровими «темляками» для надійного зчеплення. Зручний плечовий ремінь з м'якою накладкою, знімний, на міцних карабінах з вертлюгами. Відмінна річ для зберігання «в повній готовності» свого спорядження. Великим плюсом сумки є її 100% водонепроникність в тому числі дна, можна ставити на росу. Чудова якість кордури, спец. виробництво. На перший погляд, це дуже велика сумка, але місця для риболовлі ніколи не буває занадто багато, і сумка відразу ж була заповнена спорядженням.
Це реально дуже класна сумка і одна з найбільших. Нова коштувала 100 фунтів стерлінгів. Нічого схожого зараз не купите і за 3000 гривень.

Ціна 1600 грн.

Зображення

Зображення

Зображення

Зображення

Зображення

Зображення
DRAKULKA
05 вересня 2022 12:30
Форум: Куплю - продам
Тема: Продам набір сигналізаторів для ловлі сома Rico's Revolution 4 + 1
Відповіді: 1
Перегляди: 80

Продам набір сигналізаторів для ловлі сома Rico's Revolution 4 + 1

Зображення

Дуже ексклюзивна річ - набір для ловлі сомів Rico's Revolution 4 + 1 Fish or Die!, безконтактні електронні сигналізатори з пейджером. У цьому невеликому компактному корпусі з відомого своїми властивостями потужного полікарбонату вдалося вмістити всі новітні технології. Пристрої сигналізаторів є не тільки волого-бризко-стійкими, а повністю 100% водонепроникними і мають бездротовий діапазон 150 метрів. Після кожної покльовки є функція післясвітіння, цим, звичайно, нікого не здивуєш. Але, в цих пристроях є не один, а відразу три кольорових діода. За набором їх роботи (червоний з синім або жовтим і т. д.) І характеру світіння (постійний синій або миготливий жовтий) можна визначити характер покльовки в темряві. Для цього в сигналізаторах передбачено безліч датчиків зміни положення - вони фіксують, крім усього іншого, повільний загин вудилища вперед, вібрацію і тряску при покльовці, повільне провисання ліски, відстріл вудилища назад при ловлі з монтажем на розривній лісці, різкий ривок вперед і спеціальний сигнал, коли вудилище приймає рівне вертикальне положення спокою. Аналогічно характер покльовки відображається і на тоні звуку. Передбачена функція вибору бажаного режиму і регулювання порогу чутливості. Також порадувала одна нова функція, якої раніше я не зустрічав, і досить важлива - відключення при покльовці. У старих або дешевших моделях, якщо така була присутня, вона грунтувалася на різкому русі, швидко розмахуючи вудлищем сигналізація була відключалася, тому що цей звук дуже нервує в процесі виважування і боротьби зі своїм трофеєм. Ріко ж реалізував цю опцію таким цікавим способом: щоб вимкнути звук сигналізатора - не потрібно тягнутися до вимикача, досить просто нахилити вудлище вліво або вправо під кутом більше 30 градусів, при цьому прокачування вперед-назад взагалі не враховуються. Мені це дуже сподобалося. Сигналізація на чотириканальному пейджері традиційно може бути переведена в режим світлової індикації, звуку, вібрації або всього разом. Сигналізатори кріпляться за допомогою гумових кілець на бланки вудлищ будь-якої товщини і на будь-якій висоті, ніяких змінних кріплень не потрібно, а їх чутливість також можна регулювати висотою установки сигналізатора ближче до кінчика або подалі. Все живиться від стандартних батарейок - пальчиків. Це особисто для мене зручно. За роки захоплення нічною риболовлею цей формат батарейок міцно прижився. Якщо несподівано сяде «крона» - хрін де ви знайдете його в далекому від цивілізації селі, але пальчики є всюди, як з собо, так і в будь-якому магазині, в тому числі і в ліхтарях настільних і ручних, ехолоті, радіо та іншому доступному обладнанні, легко звідкись дістати і замінити. Зазвичай є запасні комплекти.
Технічно Ріко зміг реалізувати в цьому наборі весь спектр необхідних для ловлі сома функцій, так як раніше було багато спроб створити зручну безконтактну сигналізацію покльовок, але всі вони обмежувалися практичним використанням ртутних рівневих перемикачів герконів і різними електронними функціями, в кожній з них не вистачало чогось необхідного. Звичайно, був є й непоганий KetzAunder, але при його ціні в 600 євро - це наразі неприпустима розкіш не тільки для жителів України, але і для багатьох рибалок Євросоюзу. Цього набору в нашій країні я не зустрічав і не чув щоб він у когось був. Ціна цього нового набору була майже півтисячі євро.

Ціна 8300 грн.
DRAKULKA
30 серпня 2022 17:00
Форум: Куплю - продам
Тема: Термосумка для наживки ТСН-2 з акумулятором холоду
Відповіді: 1
Перегляди: 79

Термосумка для наживки ТСН-2 з акумулятором холоду

Термосумка для наживки ТСН-2 від компанії Акрополіс. Сумка з термовідділом для транспортування та тривалого зберігання наживок (черв'яка, опариша) живими на риболовліі. В комплекті з сумкою - акумулятор холоду і два контейнери для наживок розміром 13,5х13,5х5 см. Внутрішня частина фольгована для термоізоляції. Акумулятор знімається і кріпиться на липучках.

Сумку зручно нести в руці за ручку. Завдяки коробкам, які закриваються на кришки та верхньому клапану на блискавці, сумка не пропускає запахи і підтримує оптимальну температуру в середині.

Розмір: 29х15х11 см. Матеріал: поліестер D600. Колір зелений.

На дні коробок є круглі виступи, а на кришках відповідно круглі виямки, завдяки цьому коробку можна поставити на кришку, або коробку на коробку і вони не будуть зїзжати.

Стан ідеальний, практично нова.

Вартість такої нової сумки зараз 469 грн, можете подивитися на сайті Акрополіса (хіт продажів).

Ціна 240 грн.

Розширений пошук