Пошук дав 147 результатів

Krokodill
02 серпня 2013 21:42
Форум: Технічна допомога
Тема: Як видалити профіль???
Відповіді: 4
Перегляди: 6359

Re: Як видалити профіль???

Адміни, прошу видалити мій профіль , з усіма моїми повідомленнями.
Krokodill
02 серпня 2013 00:17
Форум: Технічна допомога
Тема: Як видалити профіль???
Відповіді: 4
Перегляди: 6359

Re: Як видалити профіль???

Приєднуюсь до запитання: Як видалити профіль і всі свої повідомлення???
Krokodill
31 липня 2013 21:55
Форум: Звіти
Тема: Стариці річки Стир
Відповіді: 104
Перегляди: 70779

Re: Стариці річки Стир

Microjig_men, ти краще в школу пішов би, а не на рибалку. В кожному слові помилки, не кажучи вже про знаки розділу. Ти чемпіон по неграмотності. stena:
Krokodill
05 червня 2013 00:33
Форум: На привалі
Тема: Наші собаки.
Відповіді: 35
Перегляди: 27680

Re: Наші собаки.

Дуже гарний хлопець!!! Господарю респект - приклали багато зусиль до свого друга.
Krokodill
05 червня 2013 00:30
Форум: Спорядження
Тема: Вибір спінінгової котушки
Відповіді: 178
Перегляди: 90812

Re: Вибір небюджетної котушки.

Не хотів я в цю тему влазити, але дивлюсь - ви тут сім сторінок накатьорили. wacko: Вже і чоловіка, власника стелли, пригнобили lol: .
В двох словах: на сьогодні китайці досягли значних успіхів в катушкобудуванні і їхні вироби до сотки баксів цілком справляються з покладенними на них функціями. Отже, якщо вам хочеться аскетичного функціоналу, або кируєтесь принципом "зачем платить больше...", чи просто "рибки половити" - ваш вибір ріобі, корморани, флагмани і т.д і т.п. Різниця у відчуттях між ріобі і екзістом буде в рази меньша, ніж різниця в грошах,а особливо в снастях від медіум і потужніше.
Для чого люди купують дорогі котушки? Все просто - естетика . Комусь подивитись час вистачає мобілки, комусь потрібен досконалий швейцарский механізм суум куикве price:
Пи.Си. Ніхто тут вам не буде писати про свої дорожчі снасті, доки теми будуть починатись з такого височайшого дозволу yu: :
shanik писав:Тому прошу цінителів, крім факту володіння, вказати власні позитивні (а головне, негативні) враження. Починайте!
Krokodill
30 травня 2013 00:39
Форум: Водойми
Тема: Ковельське водосховище
Відповіді: 19
Перегляди: 14134

Re: р. Турія

Ви прекрасно зрозуміли (Шанік, тебе це не стосується) пр що я. Добре, аборигенних видів риб забракло? Для чого в річку запускати непотрібний азіатський мусор? Немає карася, чи карпика, чи щучки? Я ці глупості не розумію, ще б ротана запустили, чи змієголова.
Пи.Си До речі про ендеміків забийте в гугл: ВІДНОВЛЕННЯ ПОПУЛЯЦІЇ ЕНДЕМІЧНИХ ХИЖИХ РИБ У КАХОВСЬКОМУ ВОДОСХОВИЩІ .Так що, я і Запорізький національний університет путаємо терміни, так? mayachok: .
Krokodill
29 травня 2013 22:25
Форум: Водойми
Тема: Ковельське водосховище
Відповіді: 19
Перегляди: 14134

Re: р. Турія

DRAKULKA писав:950 кілограмів риби випустили у річку Турію у Ковелі. На виконання зариблення річки Турії виділили 20 тисяч гривень з обласного бюджету. Зарибки придбали у ПАТ «Рівненська рибоводно-меліоративна станція». Популяцію риб на Турії поповнили амур східноазіатський (300 кілограмів) та товстолоб амурський (650 кілограмів).
Для чого? Ендеміків бракує? stena:
Krokodill
01 квітня 2013 22:55
Форум: Все інше про спінінгову ловлю
Тема: Коли в (волинській області) розпочнеться щучий Жор на спін?
Відповіді: 27
Перегляди: 17787

Re: Коли в (волинській області) розпочнеться щучий Жор на сп

А шо за паніка? За чим жалієте? Що повінь може бути ? Так природою закладено, що по весні мусить бути повінь, річки розливаються і затоплюють луги . Рибка виходить на міляк нереститись, розмножуються рачки( дафнія, циклоп...) є що їсти мальку, вода тепла ... Так повинно бути. Нормальної повені вже років п"ять не було - щука в річці пропала, о це проблема.
Krokodill
19 березня 2013 14:52
Форум: На привалі
Тема: Наші собаки.
Відповіді: 35
Перегляди: 27680

Re: Наші собаки.

promouterus писав:жертва "совєцкого кінєматографа" друг чебурашки, трохи слова підбирай, побачив би юнака в травмпункті з двома кровавими кусками м'яса замість рук (гарна, спокійна, лагідна і ніжна мало не ручна собачка далмантин порвала) уявив би себе на його місці, тоді б по-іншому защебетав
luks: Мулудєц, гарний звіт. Мораль сей басни какова? До речі, я ні на кого пальцем не вказував,коли писав про жертв ЗМІ, говорив в загальному, але раз ти сам провів аналогію...
Krokodill
19 березня 2013 00:40
Форум: На привалі
Тема: Наші собаки.
Відповіді: 35
Перегляди: 27680

Re: Наші собаки.

GVS писав: Доступна в мережі загальна статистика собачих укусів, звідки мабуть і зроблені такі висновки, лише відображає загальні уподобання людей щодо тих чи інших пород.
Тобто, чим білше собак певної породи, тим і укусів більше. Думаю, однаково по кількості кусають і такси, і вівчарки, і стафоршири. Результат тільки покусів різний...
Я колись читав, точно не передам, але приблизно так:
1. Вівчарки
2.Ротвейлери
3.4.5 не пам"ятаювже, а придумувати не буду.
Річ у тім, що службові породи виводились спеціально з агресією до людей, а бійцеві навпаки, при виявленні агресії до людей відбраковуються.
Зараз легко зацікавити гучним заголовком: "Пітбуль загриз..." звучит!!! Ну а "Середньо-азіатська вівчарка..." - не то пальто. Народ ведеться на дешевеньки сенсаційки. Повірте мені, що господарі собак так званих "бійцевих порід" дуже потерпають від цих обчитаних істеричних жертв ЗМІ.

Розширений пошук