Пошук дав 88 результатів

BIG FISH
03 вересня 2015 20:55
Форум: Сезон 2015 року
Тема: Чемпіонат Вол.обл. поплавцевою вудкою (юніори), 05.09.15
Відповіді: 45
Перегляди: 20214

Re: Чемпіонат Вол.обл. поплавцевою вудкою (юніори), 05.09.15

B.B.B. писав:Наразі реєстрація закрита!

Бажаючих взяти участь можемо записати у резерв (у випадку, якщо учасник вибуде із списку, внесемо в основниий склад реєстрацї учасників!)
"99 рік не проходить, я минулого року відмінусовав 3 учасника, для чого порушувати правила, котрі створили самі?
BIG FISH
09 серпня 2015 14:50
Форум: Сезон 2015 року
Тема: Чемпіонат Вол.обл. поплавцевою вудкою (юніори), 05.09.15
Відповіді: 45
Перегляди: 20214

Re: Чемпіонат Вол.обл. поплавцевою вудкою (юніори), 23.08.15

Танцюра Назар 2005
Танцюра Анастасія 2009
Танцюра Дарина 2010
Пастушок Володимир 2001
BIG FISH
13 листопада 2014 12:03
Форум: Сезон 2014 року
Тема: "Total Spinning" (Хмельницька обл.) 09.11.14 р.
Відповіді: 2
Перегляди: 4331

Re: "Total Spinning" (Хмельницька обл.) 09.11.14 р.

Звіт від переможця фестивалю Балог Івана:

Так як ніхто не хоче писати звіти, то я візьму на себе сміливість і спробую написати кілька слів про те що відбувалось в минулу неділю.
Чесно кажучи змагань на Хмельницькій землі чекав дуже давно, все хотілось побачити рівень майстерності Хмельницьких спортсменів, а тут якраз така нагода. Побачивши оголошення про проведення фестивалю Тотал Спіннінг, вирішив про себе, що їхати буду однозначно. Вирішивши всі питання з навчанням, зателефонував своєму хорошому товаришеві - Олегу Суровцову і роповів про свої наміри, запропонував йому також прийняти участь в даному міроприємстві, на що отримав позитивну відповідь. Остаточно розруливши всі питання з навчанням, почав готуватися.
Майже всю п'ятницю посвятив на підготовку. Налив чебурах правильної ваги(на той момент я так думав), а також зо два десятки джиг-головок, ну так, на всякий випадок. Після чого перебравши весь силікон і гачки, перейшов до спіннінгів. Отут і почалось. Справа в тому що всю інформацію про водойму я отримував зі звітів і фото, а також з телефонної розмови, за що велика подяка Юрі Лукашову. Думав, думав і надумав-беру всі спіннінги, щоб потім лікті не кусати. Попередньо зізвонившись з Олегом Суровцовим вирішили, що переночуєм в його родичів, в Хмельницькому, оскільки ніяк невстигаєм ранішнім автобусом добратись на назначену годину до місця зустрічі. Ітак вирішивши всі орг. питання-вирушаємо в дорогу.
Приїхавши в Хмельницький,вирішуєм з Олегом дещо докупити(оце дещо, в результаті виявилось кругленькою сумою), і так як після відвідувань Ринку часу ще залишалось вдосталь, вирішили сходити на одне з Дубовських озер. Вже ввечері зізвонившись з Юрою, дізнаємось що будемо їхати в екіпажі з Віленом Паршенко.
Отже ось він, день 9 листопада. Добравшись на таксі до місця нашої зустрічі з Віленом, почали чекати. Не пройшло і 20 хвилин як ми вже вирушили в сторону Новоконстянтинова. За розмовами непомітилии як пролетіла дорога в якихось пару десятків кілометрів. І ось він-Південний Буг.
Якщо Вам не набридла вся писанина яка була до цього, і Ви всетаки дочитали, то все нижче написане буде стосуватись тільки самого фесту. Чесно кажучи річка сподобалась з того самого моменту як тільки її побачив. Середньої сили течія з завалами дерев і виходами каміння на поверхню-вселяли надію на те, що тут повно хижої риби, яка агресивно настроїна проти наших приманок. Після реєстрації йдемо складати спіннінги, оцінивши річку, вирішив що ставку буду робити на дві моделі спіннінгів це: Shimano Soare S706ULT+Shimano Rarenium 2500FA+Berkley Nanofil 0.04, другий комплект-Favorite Profesional 682+Shimano Elf 2500S+Sunline Super PE 8lb. Скажу наперед, що другий комплект можна було б і небрати. Віджеребившись отримую номери стартів 21-11. Про що це говорить? Ані про що, оскільки я й близько незнаю річки. Обираю місце за впавшим деревом. Стартанути вирішив з більш мощнішого комплекту з BaitBreaz MicroGrub на 3 грамах. Перші заброси нічого неприносять, після чергового забросу заганяю приманку в глухий зацеп, нічого більше незалишається як обірватись. А учасники зліва від меее регулярно дістають окуня. Щоб невтрачати часу беру в руки Shimano Soare, який був заряжений мікросатурном на 1,5 грамовій, вольфрамовій чебурахі. Роблю заброс за забросом, а у відповідь-тиша. Десь на 5 забросі отримую акуратну покльовку, підсічка і... мимо. Швидко дістаю приманку, поправляю і знову закидаю. На цей раз окунчику не так повезло як перший раз, після швидкого виважування полосатий відправляється в садок. Через пару забросів ловлю ще одного і розумію що треба переходити, так як рибка більше не клює. Нове місце мені нічого неприносить і я знову перехожу. А от на наступному місці було найцікавіше, покльовки почались майже одразу і я бистро набирав темп. Зловивши з цього місця грамів 800 окуня, завершився перший етап першого туру. На зважуванні дізнаюсь що з вагою 860гр, я займаю перше місце. В другому етапі прийшлось багато бігати. Взагалі в цьому етапі спостерігалась така закономірність: одне місце-один окунь. Взагалі я думав що навіть невлізу в трійку, але так вийшло що ці 260гр виводять мене на перше місце. Йду до місця зборів, де зустрічаю Олега. Обмінюючись інформацією, я дізнаюсь що він в трійкі, що неможе нерадувати. Також дізнаюсь що наша тактика вибрана правильно і вона приносить бажані плоди. Ну а далі… я й не думав що буде так круто, а саме, обід-смажена картопля на вогні була дуже доречною, окремий респект Поварам, все було дуже смачно, що прийшлось бігати за добавкою.
Другий тур. На цей раз старти випали ще гірші ніж в першому: 24-14. Але на мою радість те місце на яке я збирався стати було вільним(хоча б краще воно було б зайнятим). Простоявши на цьому місці і неотримавши навіть покльовки біжу далі. Стаю на повороті річки, де вже стояв Кідиба Марк, обмінюємось парою фраз, роблю перший заброс. Покльовок нема, але я непоспішаю покидати місце оскільки воно є найперспективнішим. І ось нарешті ловлю першого окуня, потім було багато зацепів, але рибку всеодно потихенько ловлю. Перший етап другого туру я завершую з вагою 170гр, даа, не дуже. Розумію що останній етап буде найскладніший. І так, ось він, вирішальний момент, стати на те саме місце, де стояв минулий раз невдається. Помінявши пару
місць, спостерігаю як звільняється те саме місце, і я недовго думаючи забігаю туди, куди хотів. Майже одразу знімаю першого окуня, спиною відчуваю погляд усіх спортсменів, ну а далі... далі почався міні-вихід окуня. Покльовок було дуже багато, от реалізація-недуже. За хвилин 15 до завершення учасники вже почали складати спіннінги, що хотілся б їм сказати-хлопці, ніколи невтрачайте надії, завжди треба боротись до останньої хвилини.
Ну а я, зловивши 470гр за другий етап стаю перший в зоні. Разом з Марком Кідибою йдем до табору.
Вже в таборі зустрічаюсь з Олегом, він вже попиває юшенцію)) і розказує про перебіг подій. Розумію що я вже призер, от тільки незнаю який я. Сума місць в мене 2, а от вага риби... Попиваючи юшку, обмінюємось враженнями з учасниками.
І от він довгоочікуваний момент, лунає команда "построєніє". Нервово стою очікуючи результатів, почали з останнього 37-го. Потім оголосили 30-ку, 20-ку, 10-ка найсильніших. Дивлюсь як нервується Олег і оголошують 5-ку найсильніших:
5-те місце Ремешовський Олександр
4-тє Лютий Олександр, і тут ми розуміємо що Олег вже є призер.
Почали оголошувати медалістів:
3-тє місце - Олег Суровцов, дуже радий за товариша))) І ось кульмінація, оголошують 2-ге місце, інтрига зберігається до останнього:
2-ге місце з сумою місць 3 займає... Бомк Віталій
І ось момент який я так довго очікув:
1-ше місце з сумою місць 2 займає... Балог Іван - УРА!!! І все таке інше, вихожу на нагородження і мені досі невіриться що мені це вдалось.
На завершення хочеться подякувати учасникам за чесну боротьбу. Організаторам - за чудово підготовлене свято. Поварам за смачнющі наїдки - які не дали померти нам з голоду. Спонсорам змагань - за любязно представлені призи. Окрема подяка Вілену Паршенко - за те, що погодився довезти нас до місця змагань. Юрі Лукашову - за звіти зьтренувань. І звичайно Олегу Суровцову, який погодився скласти мені компанію.
Ну якось так. До зустрічі на Водоймах
BIG FISH
13 листопада 2014 12:02
Форум: Сезон 2014 року
Тема: "Total Spinning" (Хмельницька обл.) 09.11.14 р.
Відповіді: 2
Перегляди: 4331

Re: "Total Spinning" (Хмельницька обл.) 09.11.14 р.

Звіт Олександра Паламара м. Полонне:
Вот и закончились выходны с Total Spinning .
начну с того,что даже не знаю,за чем больше ехал,посоревноваться,или же, все таки, познакомится с теми,кого хорошо знаю) если честно,то даже до последнего сомневался,брать ли спиннинг)
Воскремный день начался в 5 утра. быстрые зборы и мы в пути. Около 6 прибыли на место дислокации,где многие уже собрались,а многие еще добирались. Все начиналось очень даже хорошо,теплая встреча,крепкие рукопожатия,знакомства и все в том роде. В то время,пока многие собирали свои снасти,мы уже допивали третью бутылочку коньяка,за знакомство,так сказать,и за встречу...
после быстрого разогрева,приступили к официальной церемонии,построение,поднятие флага и исполнения гимна! потом все по сценарию,жребий и уход в свои сектора,моими были сектор Б и А,к несчастью,ибо незнаю как распределяли,но в один сектор (А) ушли все те,кто приехал рыбу ловить,а в другой (Б) МЫ,предводителем у нас были А.Танцюра и С.Тымчук,думаю тут все ясно) И так старт,первые забросы,первые поклевки,многие уже от ноля ушли,а мы уже вторую открываем) спустя 30-40 минут всем уэе хорошо,и потихоньку начинаем и мы ловить) не долго идилия продолжалась,так ,как Серега все таки взял мой рюкзак с НЗ и вскоре мы продолжили) в итоге первого старта в первом этапе я даже не помню,отловился я чем то или нет..
Во втором старте,мы немного поубавили темп знакомства,и половили,совсем немного половили рыбку) я по моему даже грамм 300 окуней поймал) когда ребята в зоне А отловились уже по полной зачетными полосатыми,мы еще пытались понять зачем сюда приехали)
В перемену между этапами мы все же продолжили теплое общение и нашу трапезу,но уже с вкусно приготовленной картохой на открытом огне!! небольшая фотосесия,обсуждение первого этапа и в бой! Некоторые,из моей зоны,уже даже не выходили на старт,посчитали целесобразней отправиться в близь лежащую деревню за пополнением запасов НЗ)
Немного отдохнув и уйдя от коллег начинаю и я ловить рыбу.. стал на точку с окунем,с очень мелким,но все окунем,которые неохотно сьедал хвосты моего кейтеча,кстати именно этот кейтеч свинг импакт 2 в 321 цвете и был у меня фавроитом,окуни сьели целую пачку, и даже небольшая,но очень приятная щука весом в 704 грамма тоже попыталась его подхавать,но все же попалась на крючек ставши самой большой пойманой рыбой фестиваля и приннесшая мне мои призы!) между 1 и 2 стартом второго этапа,меня все же нашли коллеги и пришлось еще немного подкрепится чудотворным напитком,который уже в конец меня раслабил и отбил упорство в рыбалке на нет( во втором старте меня больше уже начали волновать другие вопросы,которые пришлось решать по телефону,и которые забрали львиную долю времени старта,да и сама усталость давала осебе знать. звучит команда финишь,и все бредут в сторну лагеря,где нас уже ждет вкусная уха,НЗ и официальная церемония закрытия фестиваля. Итог соревнования для меня такой,в первую очередь это знакомство и встреча с многими хорошими людьми. приятное время провождения на природе,ну и сама рыбалка на столь красивой речке,которая,к сожалению,разнообразием и размерами рыбы наотрез отказалсь радовать нас в тот день!(
Сделал вывод в который раз,что алкоголь это все таки зло!) но приятное !)) и то,что к соревнованиям надо относится более серьезно,будь то фестивальчик из 10 человек или международная лига. Как говорится,упорство и труд,все перетрут! Участвуйте и побеждайте,друзья! всего Вам хорошего и НХНЧ! До встречи на новых водоемах.
BIG FISH
12 листопада 2014 22:52
Форум: Сезон 2014 року
Тема: "Total Spinning" (Хмельницька обл.) 09.11.14 р.
Відповіді: 2
Перегляди: 4331

"Total Spinning" (Хмельницька обл.) 09.11.14 р.

09.11.2014 - IV Фестиваль Total Spinning in Ukraine (Хмельницька обл. с.Новоконстянтинів.)
Все почалося ще задовго до дати проведення, першою задачею перед нами став вибір водойми для проведення фестивалю – обов’язково в Хмельницькій області. Варіантів було багато, але поступово вони відсіювались по різним причинам, десь умови не зовсім підходять, на одній з водойм місцевий УТМР заборонив проводити, на іншій власник не підтримує спорт... Також ключовим у виборі водойми була її стійкість до морозів, адже погода у нас непередбачувана, і так як вже майже зима, то було переживання щодо морозів… І так все тривало поки ми не примітили р.п.Буг в селі Новокостянтинів, що відносно не далеко від самого Хмельницького. Водойма відзразу була провірена на умови для змагань і в спільноті вже було остаточно опубліковано місце проведення фестивалю!
На цьому робота не зупинилась, далі пішло діло з рекламою та реєстрацією, завдяки старанням про нас дізналось багато спінінгістів, які до того не чули про тотал спінінг… Признатись чесно, то спочатку справи йшли не дуже, було занадто мало бажаючих прийняти участь, і вже було йшла мова про перенесення фестивалю, але час зробив своє! Зареєстрованих на участь було майже 50 чоловік, що дуже непогано для подібних фестивалів, тим більше враховуючи те, що подібне дійство проводилось вперше за останній час в Хмельницькій області!
Наступним кроком були спонсори. Назбирати багато нам не вдалось, місцеві риболовні магазини відмовлялись без лишніх розмов, проте більшість дозволили розмістити в себе в магазинах брошури про фестиваль, за що їм вдячні. На щастя є такі чудові виробники, організації як - http://www.percas.com.ua

, microfishing.net

, minnowpro.com.ua

– Їм і хочеться виразити особливу подяку, за сприяння розвитку риболовного спорту, та безпосередньо за спонсорство нашого фестивалю!
Потім ми тривалий час мудрували з регламентом змагань. Осінній день короткий, а ми планували встигнути багато! Тому було вирішено провести два етапи, кожен з них поділити на два старти по півтори години, що не викликало заперечень серед учасників, та підходило нам по часу.
Одним з головних пунктів було забезпечити учасникам проїзд до місця проведень змагань, при цьому зробити все економно. Благо усі рибаки між собою свої, і багато власників авто з радістю погодились підвести спінінгістів на фестиваль.
За збором всіх необхідних речей для фестивалю не помітили як швидко прийшов день змагань 09.11. В деяких організаторів він почався ще з минулого, тобто з 08.11. о 23:00 хлопці з Луцька вирушили в дорогу. В хмельницькому в нас було більше часу поспати=) Підйом в 4:00 – оперативний зв'язок з іншими і вже в дорозі. Приблизно о 6:00 перша партія спортсменів вирушила до потенційного місця табору в зоні змагань, допомагаючи організаторам донести речі. Так сталося що підїхати до табору не зовсім просто… По прибуттю головний суддя вже розпочав реєстрацію, а інші тим часом розбивали табір.
І так 7:45 – Шикування, привітання з учасниками і урочисте відкриття фестивалю з підняттям прапору та виконання гімну! До підняття прапору було запрошено Ремешовського Олександра – члена збірної України по береговому спінінгу. Головний суддя оголошує всім основні правила, деякі корегуємо, проводимо жеребкування по стартам (Жеребкування по зонам було проведено завчасно, та було незаперечним від учасників) Розібравшись зі всіма питаннями учасники з суддями зникають у ранковому тумані, очікуючи старту в зонах! В таборі тим часом кипить робота, наші повари зайняті підготовкою до приготування обіду. Також хочеться виразити подяку гостям фестивалю, які не приймали участь в змаганнях, проте з радістю погодились допомогти в таборі!
8:15 чути голоси суддів «старт!!!», секунда тиші і на все «село» чути свист спінінгів! Майже відразу активний хижак проявляв себе азартними покльовками, більшість відразу почали набирати бали!
Моєю задачею стала роль фотографа, з якою я нажаль справився не якісно… Не звернувши уваги на настройку камери (була не моя) я лиш налаштував зручний для себе режим і розпочав процес, у підсумку розширення фото стало замалии, і особливою якість вас потішити неможум…
Пробігаючи по зонам було зрозуміло, що сьогодні основним хижаком буде окунь, розмір коливався від 20 до 300-340г. Ранковий вихід допоміг учасникам швидко набрати бали в першому етапі, лідери набрали понад 1000 балів в обох зонах! Крім окуня було помітно рідкі зрізи щук, та декілька сходів судака, один з яких, понад 1кг міг бути трофенийм в Лютого Олександра, інших хижаків взагалі не було видно, що дуже дивно, на тренуваннях і щука і судак невеликих розмірів проявляли себе досить непогано, навіть головень невеликих розмірів був, але такої динаміки ловлі окуня як в день змагань не було – парадокс=)
11:30 Лунає «фініш!!!» усі прямують до табору, на учасників очікує смачний обід від наших поварів, а судді тим часом підбивають підсумки. Година розмов за обідом пролетіла швидко, 12:30 і знову «Старт!!!». Погода незвичайно сприятлива, вітер практично відсутній, сонце світить яскраво та зігріває… В другому етапі ловити було важче, давався в знаки і «обід» і пресування риби, проте лідери минулого етапу не відстали, підтвердивши своє вміння, а одному з учасників таки вдалось дістати на берег одну єдину зубату фестивалю! Деякі з учасників вже перестали ловити і продовжили «обід»=), зневірившись в своїх вміннях, або просто знесилившись… Спортивний спінінг все ж таки не проста штука, і дається далеко не кожному=)
15:45 – «ФІНІШ!!!» Фактично змагання закінчено, продовжується фестиваль!
В таборі вже стоїть приємний запах «ухи», юшки, в яку наші поварі вклали усі свої вміння. Тепер секретів немає, за «бокалом» юшки учасники відкривають всі свої секрети та діляться емоціями, в таборі приємна атмосфера, судді підбивають підсумки змагань. І ось, цей момент!!! Шикування і оголошення підсумків. Завдяки нашим спонсорам призерами стали учасники від 17го місця і нижче! Також було виграно дві номінації «найбільша щука» - до речі єдина за змагання, яку успішно вивів Олександр Паламар, вагою 704г, та «найбільший окунь» - спійманий Паршенком Віленом, вагою 345г!
В момент оголошення першої трійки була неймовірна інтрига, згідно підсумків 3тє місце займає – Суровцов Олег з сумою місць 5, та вагою 1447г – урочисте привітання від організаторів та учасників, нагородження призами та пам’ятними знаками від спонсорів та безпосередньо від організації Total Spinning. 2ге місце займає Бомк Віталій, з сумою місць 3, та вагою 1993г - урочисте привітання від організаторів та учасників, нагородження призами та пам’ятними знаками від спонсорів та безпосередньо від організації Total Spinning. І ось він, переможець, абсолютний переможець обох етапів та фестивалю в цілому, ПЕРШЕ МІСЦЕ займає Балог Іван, з сумою місць 2, та вагою 1761г – Урочисте привітання від організаторів та учасників, вручення IV кубку Total Spinning, нагородження призами та пам’ятними знаками від спонсорів та безпосередньо від організації Total Spinning.
Фестиваль завершено!
Ще раз дякуємо нашим спонсорам: percas, microfishing, minnowpro.
Дякуємо нашим поварам! Дякуємо гостям фестивалю за допомогу! Дякуємо усім учасникам! Очікуйте наступного фестивалю!!!
До зустрічі на водоймах!
BIG FISH
08 жовтня 2014 14:59
Форум: Сезон 2014 року
Тема: VII Чемпіонат Волинської обл., с.Колодеже, 25.10.14
Відповіді: 44
Перегляди: 23760

Re: VII Чемпіонат Волинської обл., с.Колодеже, 25-26.10.14

а чи можливо перенести на 8-9 листопада ?
BIG FISH
15 липня 2014 15:32
Форум: Сезон 2014 року
Тема: Кубок "V Дитячий спінінг" - 2014!!!
Відповіді: 30
Перегляди: 15725

Re: Кубок "V Дитячий спінінг" - 2014!!!

Танцюра Назар 2005 р.н.
Пастушок Ярослав 10,05,1998
Пастушок Володимир 09,12,2001
Шух Максим 20,06,2004
Паламарчук Дмитро 27,01,1998
BIG FISH
15 липня 2014 15:31
Форум: Сезон 2014 року
Тема: ЧО з ловлі риби поплавковою вудкою серед юніорів 2014!!!
Відповіді: 23
Перегляди: 13073

Re: ЧО з ловлі риби поплавковою вудкою серед юніорів 2014!!!

Танцюра Назар 2005 р.н.
Пастушок Ярослав 10,05,1998
Пастушок Володимир 09,12,2001
Шух Максим 20,06,2004
Паламарчук Дмитро 27,01,1998

Розширений пошук