Пошук дав 262 результатів

allladinlibra
17 серпня 2017 10:49
Форум: На привалі
Тема: Новини
Відповіді: 21
Перегляди: 18795

Re: Новини

http://lutsk.rayon.in.ua/news/37787-vod ... cebook_utm
То все брехня!Ініціатива не цього фонду, а мого знайомого, який кілька місяців писав у всі інстанції скарги. і паралельно не чекаючи допомоги від чиновників сам рвав зілля майже кожного дня по кілька годин та очистив значну частину дна самотужки, без гідрокостюма, аквалангів і головне без дешевої самореклами - це по-перше.
По-друге - гроші на такі речі закладаються в бюджеті і фонд тут ні до чого. Він тобто фонд міг поставити гойдалки і гірки для дітей на пляжі, додаткові лавки, зробити волейбольний майданчик або поставити дисплей на якому показувало б години, температуру води, повітря і тд. Але на це потрібно багато грошей, а так зробити піар перед виборами дешевше.
По-третє - є чіткі інструкції з безпечної експлуатації таких місць і відповідні служби повинні їх дотримуватися і забезпечувати виконання, вони за це гроші з наших податків отримують. І робити такі чистки вони мають без нагадувань громадян і перед початком купального сезону, а не за два тижні до його офіційного завершення.
По-четверте - такий спосіб чистки неефективний. Я сам особисто і кілька моїх товаришів минулого літа рвали зілля, цього року воно знову виросло. Чистити потрібно "земснарядом" це дорожче, але на багато років. А так кожного року будуть його рвати і мутити під це гроші з бюджету. До речі кілька тижнів назад перед "Бандерштатом"припливав буксир(катер) зі звичайною сільською бороною і вже намагався вирвати те зілля і трохи вирвав. Цікаво скільки грошей під це списали!?
По-п'яте - по такому ж принципу чистять канали в парку імені Лесі Українки. Для того щоб вони не замулювались їх потрібно поглибити, а вони воду спустили, траву з берегів поздирали, болото по березі,як кашу по тарілці розмазали. Зробили видимість роботи, гроші відмили і списали. Через два роки процедуру повторять адже на довше такої "чистки" не вистачить. Теж з фонтанами, їх давно пора розібрати і побудувати нові, тому що там вже навіть капремонт не допоможе, а вони кожних два роки роблять косметичні, а гроші списують, як за капітальні.
По-шосте я написав аналогічний текст у коментарі під постом на сайті новин, двічі, ще вчора, а він чомусь не пройшов модерацію, хоча інший мій коментар про свиню у річці з'явився за кілька секунд...
P.S. Особисто мені зілля не заважає я навіть люблю між ним поплавати, воно насправді не заплутує. А становить небезпеку тільки коли не досвідчений плавець до нього торкнеться і з переляку хватане ротом води. Крім того воно фільтрує воду. Але оскільки на річці купається багато дітей і людей які не дуже добре плавають його звичайно потрібно вирвати.
P.S.S. Добре, що робиться хоч щось. Але на жаль, як завжди перед виборами для того щоб "ПРОПІАРАСТИТИСЯ" або коли "півень клюне". Бридко бачити таку підлу брехню від ченуш. Фе.
P.S.S.S. Та, насправді життя прекрасне. Річка біжить, сонце світить, трава зелена. Чого ще хотіти!? А на підлих ченуш і злодіїв депутатів не має чого розраховувати. Розраховувати потрібно лише на себе і не чекати допомоги від доброго дядька. А самотужки змінювати життя на краще, як - це робить Андрій, що й досі рве зілля на річці...
allladinlibra
14 грудня 2016 13:58
Форум: На привалі
Тема: Веселі картинки
Відповіді: 72
Перегляди: 57291

Re: Веселі картинки

клас! я так окунів часто смажив, виходить смачно навіть без солі.
allladinlibra
18 вересня 2016 17:02
Форум: Охорона рибних ресурсів та навколишнього середовища
Тема: Бережіть пророду
Відповіді: 28
Перегляди: 24755

Re: Бережіть пророду

Схожа ситуація була влітку. Знайомий ловив рибу в ночі зі сторони Рованців навпроти так званого"обрубка". Пожежний міст біля " тещиного язика" поряд якийсь там суд, початок дамби. Підїхав рефрижиратор і викидав просто в річку морозиво " Лімо"в упаковці і ящиках. Ситуація повторювалась кілька раз, поліція і слідчо оперативна група, що була викликана рибалками не відреагували ніяк. Знайомий усе пофотаграфував за що водій рефа хотів " зламати йому хребта монтіровкою". Знайомий спостерігав таке тричі, потім "просрочка" закінчилась...
З того часу продукцію даного виробника не купую принципово.
Ковбас давно вже не їм. Що сказати є те, що є. Природа з часом самоочиститься і візьме своє, але чи ми цього дочекаємось і , що залишиться нашим нащадкам!?....
allladinlibra
10 липня 2016 14:55
Форум: На привалі
Тема: Привітання з нагоди свята
Відповіді: 87
Перегляди: 57481

Re: Привітання з нагоди свята

Кажуть на день рибака, риба не клює, а св'яткує. Раніше не мав можливості це перевірити. Принципово не їздив рибалити. Адже люблю тихий відпочинок, коли мало людей і тд., тому навіть на вихідні дуже рідко їжджу спінінгувати. Та цього року традицію було порушено. Поїхав з товаришом по рибалках, Таляном, про якого всі чули у моїх попередніх звітах відпочити.
Як не дивно риба покльовувала. Ну, випила та вирішила закусити нашими приманками. Були в Мосорі. Плавало більше десяти човнів, було трохи карпятників, коли ми їхали ще підїжджали рибалки. Та не дивлячись на кількість конкурентів було гарно. Плавали не довго, з 6 до 11, щоб не напрягатись. Добре відпочили.
Рибалка вийшла хороша і душевна.
Тому в честь св'ята вітаю товаришів по захопленню і бажаю душевних і вдалих рибалок.
З гарним днем Вас усіх!!!
Зображення
Зображення
Зображення
allladinlibra
10 лютого 2016 23:24
Форум: Звіти
Тема: Риболовля на р.Стир (без меж та кордонів)
Відповіді: 770
Перегляди: 449431

Re: Риболовля на р.Стир (без меж та кордонів)

Зимовий подарунок
Після подорожі на нові місця, тобто на річку Рата, вирішив провідати і свій рідний Стир. Так би мовити порибалити, позакидати спін, а не тільки кашоварити. Вирушив зрання, хоча на перед скажу, що кльов почався лише під обід.
Зранку було прохолодно і хмурно, якось не комфортно. Тому дуже надіявся, що прогноз погоди не збрехав і після обіду буде сонячно. Так і сталось. Ще перед дванадцятою помінявся вітер і на заході за хмарами показалась смужка блакитного неба, яка поступово збільшувалась. Паралельно тому як росла на небі блакить покращувався і настрій. В полудень на небі вже на всю хазяйнувало сонце, нагадуючи про швидкий прихід весни. Температура на дворі теж була весняна. І хоча ближче до вечора на небі знову почали з'являтися хмари, сонечко таки просвічувало крізь них.
Спочатку задумав пробувати щастя на старих перевірених місцях, але зранку вони мовчали. Коли вітерець розігнав хмари і стало відчутно тепліше, навіть гаряче, ситуація не змінилась. Чи то риба не хотіла їсти, чи то я щось не так робив. А можливо за той час, що я тут не бував риба поміняла ареал.
Так, давненько сюди не навідувався, ще в квітні минулого року.
Отже кльову немає, а часу достатньо і щоб не ходити взад-перед по тих самих "точках" вирішую іти на "дальні береги". Я там вже бував, та туди сім кілометрів, але ж походити я люблю. Ну, і для "бешеной собаки семь верст не круг" lol:.
Іду. Сонце пригріває, на душі теплішає. Дзюркочуть струмочки, додаючи по краплині Батькові Стирьові. Навкруги розкинулись поля і луги. Вода в річці чистенька видно дно на кілька метрів. Щасливі моменти життя. В такі миті хочеться просто іти, мовчки ні з ким не говорити, а роздумувати про все на світі, милуватись пейзажами створеними Матінкою Природою. Іти щоб під ногами лежала стежина, на небі світило сонце, а поряд бігла водичка. В такі миті хочеться просто іти і просто жити...
Ідучи роблю закиди в цікавих місцях і на одному з них відчуваю ударчик. Кидаю в друге туди ж, але проводжу трошки помаліше і бах, є. Кілька хвилин боротьби з свічками, прокручуваннями і скрипом фрикциона завершилися на мою користь. Зубата красуня на березі. Після того, як коліна перестали труситися роблю ще один закид в теж таки місце і знову удар, проте і цього разу холостий. Ще кілька проводок нічого не змінили. Іду далі. Ще в одному гарному місці бачу невеличку щучку, яка супроводжує наживку, але під самим берегом різко іде в бік.
Що ж на сьогодні достатньо. Час вирушати додому, похвалитись донечці щупакаброю. Вона вже подорослішала та не каже на щуку тютя, проте, як і колись любить коли я привожу для неї рибку.
Гарний видався день. В минулому році зимою їздив на рибалку по кілька разів на тиждень, а цієї зими багато подорожував, але мало рибалив і піймав лише одного окуня, хоч і не маленького. А сьогодні отримав подарунок, зимовий подарунок...
allladinlibra
10 лютого 2016 19:03
Форум: Інші змагання, фестивалі
Тема: “FANATIK in Червоноград”, р. Рата, с. Межиріччя, 07.02.16
Відповіді: 17
Перегляди: 8586

Re: “FANATIK in Червоноград”, р. Рата, с. Межиріччя, 07.02.1

От і побував я на ще одній річці. Невеличкій, але мальовничій і неповторній, як і все, що створила природа...
Називається вона Рата, свій початок бере на території Польщі, на схід від села Верхрата. Пробігши майже вісімдесят кілометрів, вже на території України, впадає вона у Західний Буг, неподалік гостинного міста Червоноград.
І як вже напевно всі здогадались побував я на берегах цієї річки під час фестивалю “FANATIK in Червоноград” у селі Мєжиріччя.
За процес риболовлі писати нічого не буду, адже усе вже написано до мене, та й участі, як такої не приймав. Як і попереднього разу кашоварив. Пригощав хлопаків з різних куточків України козацьким кулішем.
А от за атмосферу на фесті хочеться сказати тільки приємні речі. Гарні краєвиди - природа знову нас порадували неповторним сходом сонця, який додав бадьорості і радості на цілий день.
Весела компанія бувалих рибацюг і початківців, різних вікових категорій.
Приймали нас прекрасно, залишилось багато приємних спогадів.
Все було чудово. І куліш вийшов вдалий, хоч і готувався трохи за іншою технологією, як зазвичай.
Юшка у виконані мого нового знайомого і колеги кашовара - Вадима, була дуже смачною і зігріваючою.
Та й кльов у хлопців хоч і був важким, проте результативним і з сюрпризом у виконані Віжанського Віталіка.
Дорога теж була хорошою, нерівною, з ямами, але з гарною музикою.
Були нові місця, нові люди, нові враження. Все, все було чудово за, що всім величезна подяка...
allladinlibra
01 лютого 2016 11:56
Форум: Інші змагання, фестивалі
Тема: Ювілейний "XXV Волинський зимовий спінінг", 30.01.16
Відповіді: 30
Перегляди: 15775

Re: Ювілейний

І вода жива
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
А при такій природі і в такій компанії і життя щасливе...
allladinlibra
01 лютого 2016 11:51
Форум: Інші змагання, фестивалі
Тема: Ювілейний "XXV Волинський зимовий спінінг", 30.01.16
Відповіді: 30
Перегляди: 15775

Re: Ювілейний

Хороший був день, хороший фестиваль. І природа порадувала гарною погодою і мальовничим сходом і заходом сонця.Зображення
Компанія теж зібралась хороша, особливо запамятались хлопці з Червонограда, в перервах постійно було чути їхній сміх. Веселі добрі хлопаки.
Я особисто зробив лише кілька закидів адже цього разу я кашоварив. Проте в учасників кльов був не поганий.
А ми з Русланом(нашим перевізником) куліш та юшку варили, допомагав і Олег(наш фотограф), він щоразу прибігав на аромат.Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
Варили, а тоді їли.
Зображення
Зображення
Я давно не був в Малево, більше року. Сподобалось як місцеві облагородили територію біля річки, молодці, особливо за яму для сміття. Минулого року я багато подорожував по озерах і на багатьох ситуація з сміттям дуже погана. Причому бував на глухих маленьких озерцях де в основному відпочивають місцеві. Ну, і де відпочивають там і "гадять".
Краєвиди в Малево, як завжди гарні
Зображення
Зображення
allladinlibra
29 січня 2016 21:26
Форум: Інші змагання, фестивалі
Тема: Ювілейний "XXV Волинський зимовий спінінг", 30.01.16
Відповіді: 30
Перегляди: 15775

Re: Ювілейний "XXV Волинський зимовий спінінг", 30.01.16

Не забудьте миски, ложки, черпаки і стопки))) буде куліш...
allladinlibra
12 січня 2016 11:33
Форум: Звіти
Тема: Новомосирське водосховище
Відповіді: 11
Перегляди: 13664

Re: Новомосирське водосховище

Підкажіть, будь-ласка, телефон, а то старий, до власника, 050...03, не відповідає.

Розширений пошук