Пошук дав 95 результатів

Коля Рибковський
02 грудня 2018 17:43
Форум: Рейтинги. Спортивні звання та розряди. Судді.
Тема: Спінінг берег
Відповіді: 54
Перегляди: 41659

Re: Спінінг берег

Є помилки у підрахунках.
Муха: Немає 7 місце за кубок Вінниці(Заозерне) 05-07.10.2018р (24,14балла)
Бардась: Не вірне місце за кубок Рівненської обл 21.10.2018р. Є 48місце, а має бути 37місце (45,68балла)
Рибковський: Немає 48 місце за кубок Рівненської обл 21.10.2018р (59,26балла)
Коля Рибковський
25 серпня 2017 22:15
Форум: Рейтинги. Спортивні звання та розряди. Судді.
Тема: Спінінг берег
Відповіді: 54
Перегляди: 41659

Re: Спінінг берег

У випадку невідповідностей - прохання повідомити. (Микола Рибковський)
Коля Рибковський
22 серпня 2017 19:33
Форум: Береговий спінінг
Тема: Кубок Волинської обл. берег-спін, 20.08.17
Відповіді: 31
Перегляди: 32071

Re: Кубок Волинської обл. берег-спін, 20.08.17

Приз за Біг Фіш - Роман Попілевич - Щука вагою 656грам.
Коля Рибковський
22 серпня 2017 19:27
Форум: Береговий спінінг
Тема: Кубок Волинської обл. берег-спін, 20.08.17
Відповіді: 31
Перегляди: 32071

Re: Кубок Волинської обл. берег-спін, 20.08.17

Знайшов вільну хвилинку та традиційно думаю звіт напишу...
Як колись говорив відомий політичний діяч: "Я і мая маладая каманда...дєлаєм штота важнає" mayachok: . Тому ми, команда "Пірати Crazy Fish", прийняли важливе рішення приймати участь у домашньому кубку Волинської області.
Все почалось як завжди з тернистої дороги на змагання, а точніше на тренування, в суботу. В 2х словах рибка показала що вона є. На практиці 4-5 покльовок і місце вмирає на пару хвилин. Зрозумів, що окунь швидко, невеликими групками переміщається по водоймі. Проте все ж були місця де були табуни більші, і клювали майже з кожної проводки. Минулого року на фестивалі на цій водоймі добре працював поляріс всім відомої марки "Crazy Fish". Але на тренуванні це не спрацювало. Наноміноу тієї ж марки - саме це оживило окуня та дало повноцінно відчути блискавичні, потужні клюваки, хоч не великого, але окуня! Влітала і біла рибка.
Пробив місця та зробив для себе висновки. Настав вечір багато приїхало з ночівлею, відповідно старий добрий звичай ввечері поседіти біля вогника не став винятком. Також в гості до нас завітав неочікуваний маленький гість... palatka:
Отож ранок, реєстрація. Учасників виявилось не мало. Поборотись за кубок приїхало 38 учасників.
Вихід в зони...випадає С В А. Ще й стартую на диво та на щастя 1й...стаю на точку, розхід учасників...ГУДОК!
Тренування не підвели. В першому турі вдається виловити окунів, загальною вагою 924грама, що дає змогу стати 3м в першому турі...Хижак виявився гурманом та іноді "включався" в гру шаленим темпом, чому я і радів підібравши правильну приманку.
Командою йдем 4ті. Не погано.
Тримаючи курс в зону яка для мене була найважчою - зона В. На диво була дуже цікавою. Через камиш чув не раз всплески риби яку тягнуть, потім виявилось що це була біла риба, та всього відловилось не так багато людей після першого старту. Але Перебігаючи я знайшов точку де встиг виловити основу туру, що дала мені змогу посісти 2ге місце в ньому.
Після 2го туру я йду перший з 5ма балами. Стільки ж іще в 2х учасників та я їх обловлював більше ніж на 400грам.
Зона А - мертва зона, де багато трави. Туди я відправився з доброю думкою про те що знаю що робити. Але риба запресована. Вирішую перебігати по секторам і шукати окуня. І вдається його знайти! Все той же наноміноу від Crazy Fish приймає удари ротової порожнини нахабного окуня! lol: . Проте доля грає в злу шутку та ставить мене на 4те місце в зоні. Відставши від 3го на один, та всього на 4 грами від другого місця! afiget: .Таким чином в мене стає за 3 тури 9 балів. А у першого місця всього 7. Всього 4 грами відділило мене від кубка. Та все ж я в призах, а це вже приємно.
Фініш...нагородження...оплески.
В підсумку зайняли командою 3тє місце та мені вдалось зайняти 3 почесне місце серед чудових спортсменів та друзів.
Також хочу висловити щиру подяку:
Друзям та учасникам змагань за чесну боротьбу.
Окремо друзям з Рівного(призерам), Івану Щевичу та Олександру Міхненку за чудовий виступ.
Колегам по команді Руслану Гаврилюку та Олегу Бардасю за командну роботу.
Спонсорам змагань за чудові призи.
Окрема подяка спонсору "Crazy Fish" за те, що знають свою роботу та виробляють чудові приманки.
Організатору Віталію Віжанському та суддям за хорошу роботу.
Святославу Халєєву за чудовий обід.
Та людям які бажали "удачі" lol:
Також ще раз вітаю володаря кубка, титулованого чемпіона світу - Івана Павловича Щевича!
Коля Рибковський
08 травня 2017 17:44
Форум: Змагання, що проводять обласні федерації риболовного спорту України
Тема: Чемпіонат Рівненської області спінінг берег 29-30,04,17
Відповіді: 12
Перегляди: 6401

Re: Чемпіонат Рівненської області спінінг берег 29-30,04,17

Ось і закінчився очікуваний чемпіонат Рівненської області, який проводився на Хріницькому водосховищі у с. Набережне. У змаганні прийняло участь 23 команди, що тільки додало конкурентного духу учасникам. Наша команда Пірати Crazy Fish у складі Рибковського Миколи, Домана Вадима та Бардася Олега, не стала винятком. В загальному передбачалась ловля окуня, що й довели цих 2 дні.
Отже по традиції приїхали суботнього, ясного ранку. Настрій у суперників бойовий. Хтось вже тренується поза зоною, не маючи змоги «пощупати» водойму раніше, хтось тільки складає свою зброю, а хтось тільки заряджається душевними розмовами=). Діло до реєстрації, і мені випадає (А, С, В). Перша випала саме зона «А», де найменше тренувався і не мав точного розуміння де стоїть риба. Імпровізація – перше що прийшло на думку. Нажаль вона мене підвела. Колупаючи окуня в одному кінці, в березі, суперники почали вириватись в перед в іншому кінці дальняком. Зрозумівши тему я доловив пару штук, проте було вже пізно. Ранковий кльов закінчився і прийшлось до фінішу першого туру прийти аж 15м. Невдалий старт, чого найбільше і боявся. Колеги по команді відловились краще і після першого туру ми посіли 11 місце.
Плотно пообідавши стартую в «С» зоні. Відійшов від нуля майже відразу, але суперники не сплять і досидь швидко перегнали мене бонусами. Тут ловля була в березі, проте під кінець 3го старту, ввечері навіть порадував дальняк своїми бонусами, але нажаль не мене. Фініш показав що мене обійшли 10 людей. Але нашій команді приніс 1 місце в зоні Дорман Вадим. Олег Бардась трохи гірше але не критично. Не проста ловля окуня змушує людей посунутись. В результаті після 2го туру наша команда Пірати Crazy Fish стала на 4 місце поступаючись третьому аж 12 балів, і перемагаючи 6, 7 та 8 місця на 3 бали. Плотно…
Обдумавши, обговоривши всі помилки, ми поїхали до будиночку де мали ночувати. Погрузились в душевну атмосферу. Теплий, весняний вечір на відпочинку, в колі друзів приносить тільки приємні спогади…Переважно заради таких моментів хочеться приймати участь на таких заходах.
Прокинувшись ранок нас зустрів чудовою, теплою погодою. Те що доктор прописав! Бойовий настрій нікуди не пропав, з ним же і вирушив в зону «В». І тут…наступила ранкова роздача окуня на дальняку! Тримаючи ситуацію під контролем вдається зловити окунця на 331грам і пару менших, що принесло мені основу результату. Невідомий монстрик також завів в траву і надіючись що він виплутається хотів його витягнути та укріпити результат. Проте не захотів він важитись і зійшов. В другому старті зміщуюсь та доловлююсь. І знову впевнена клювака монстра. Дотягнув за 5-7метрів до берега і досадний схід. У підсумку не вистачило всього 17 грам догнати 2ге місце. В загальному підтягнув команду.
Інтрига результатів зберігалась до самого кінця, адже всі йшли плотно. В результаті команда Пірати Crazy Fish зберегла своє 4 місце поступившись 3му всього 4,5бала. В особистому заліку нажаль не так все добре в мене було з 27м місцем. Заякорив команду. Проте є до чого прагнути! Радий за колег з 11 та 15м місцями оскільки при такій кількості учасників вийти на такий рівень не просто.
Також хочу висловити подяку нашому спонсору «Crazy Fish»! Та учасникам ,які гідно приймали участь у змаганні! Надіюсь ще не раз зустрінемось на водоймах рідного краю!
Коля Рибковський
22 квітня 2017 09:33
Форум: Змагання, що проводять обласні федерації риболовного спорту України
Тема: Чемпіонат Житомирської області 2017 (спінінг-берег)
Відповіді: 3
Перегляди: 2297

Re: Чемпіонат Житомирської області 2017 (спінінг-берег)

Пірати "Crazy Fish" (Луцьк)
Рибковсьий Микола ФРСВО кап. (099 716 16 95, 073 074 53 98)
Дорман Вадим
Бардась Олег

Розширений пошук