Пошук дав 4 результатів

Син рибалки
09 травня 2009 00:16
Форум: Життя федерації
Тема: Обсуждение вопросов связанных с работой рыбинспекции
Відповіді: 56
Перегляди: 71691

Re: Обсуждение вопросов связанных с работой рыбинспекции

Шановні інспектори рибної охорони! Наголошу на 2 конкретних випадки із того що бачив сам:
1. 2005р. відпочинок в ЗАПОВІДНИКУ!!!!!!! озеро Славутич. Люди, на човні з написом РЯТУВАЛЬНИЙ на очах у відпочиваючих ВДЕНЬ вибирали вугрів з ятерів. Ятера (я перевірив це особисто) залишились стояти на місці, в очікуванні нового улову для місцевої влади, мать би її... Коли я різав ці сіті (7-8м. глибина) довжиною 50-60м, отримував моральне задоволення. Алеж ті чи інші ВИРОДКИ поставлять нові...
2. 2008р. відпочинок в ЗАПОВІДНИКУ!!!!!!! озеро Славутич зі сторони круглого озерця, куди часто рибацюги ходять на плотву: ВСЯ ПРИБЕРЕЖНА АКВАТОРІЯ ЗАСТАВЛЕНА СІТЯМИ НА ПОСТІЙНІЙ ОСНОВІ, ЯТЕРІВ ТАМ СОТНІ !!!!!!!!!!!!!!!! СОТНІ!!!!!!! Це КІЛОМЕТРИ СІТОК!!!!! Дійшло до того, що на ятерах стоять таблички, щоб між власниками не було "непоняток". Про це не знає обласна рибінспекція? Знають. А вугрика жрать хоцця... Кришує сволота "своїх". Значить начальничок на "своєму" місці сидить, справедливий він наш. А тепер давайте поговоримо про те, чи морально ловити в нерест з однією вудкою на два гачки, наприклад.
Пропоную ВСІМ написати ПРАВДУ про випадки несправедливості тих, хто мав би бути ВЗІРЦЕМ. А ще було б добре при можливості підкріпити їх фото та відеоматеріалом. Можливо хтось із владоймущих сидить не на своєму місці? Як гадає вельмишановне товариство?
P.S. В цьому році поїду відпочивать в заповідник (озеро Славутич), взявши з собою підводну форокамеру, то ж зможу аргументувати дану інформацію документально. Але готовий поспорить будь з ким, що якщо хтось мені не вірить наслово, поїдьте просто тепер на початок озера, в район притоку Славутичу, зі сторони однойменного села (можна з фотокамерою), та переконайтесь самі.
Син рибалки
08 травня 2009 23:28
Форум: Сезон 2009 року
Тема: КАРП-Открытый чемпионат Ровенской области 2009(30.04.-03.05)
Відповіді: 17
Перегляди: 15884

Re: КАРП-Открытый чемпионат Ровенской области 2009(30.04.-03.05)

P.S. Останнє фото це короп 10,940 "Помаранч" Луцьк сектор А-15. Я свідок.

Розширений пошук