Пошук дав 319 результатів

Lyc'kuy_Ruba4ok
01 лютого 2016 00:42
Форум: Інші змагання, фестивалі
Тема: Ювілейний "XXV Волинський зимовий спінінг", 30.01.16
Відповіді: 30
Перегляди: 15811

Re: Ювілейний "XXV Волинський зимовий спінінг", 30.01.16

Перш за все хочу подякувати нашим спонсорам Ювілейного "XXV Волинського зимового спінінгу", за те що обновили мій риболовний арсенал lol: luks:
- Олександра Марченко
- ТМ «Fishup»
- магазину «Рибач’ок» (м. Луцьк)
- ТМ “Crazy Fish”
- інтернет-магазину “Percas”
- компанії "ІБІС"

Самі змагання для мене розпочалися дуже навіть неочікувано... Пізно ввечері перед змаганнями я вирішив запитатися в Толіка Литвинюка де зараз можна половити рибку на спінінг, на що почув у відповідь - "Привіт! Завтра в Малево фест!" Довго не вагаючись я вже збирав потроху снасті (приблизно в час ночі rzhach: ) і вже думав як то мені буде добратися до місця ловлі. Вирішив зранку подзвонити до Віталіка і він забронював мені місце в Руслана в машині, за що дякую цим людям!
Так сталося що я вже й не лягав спати, бажання рибалити було сильніше всякого сну.
Перші два етапи я щось не міг зібратися і ловити рибу як інші учасникі. Чи то холоднувато було, чи риба в малево мене ще не впізнала.. незнаю.. nebrit: Але сталося так що вже в третьому етапові я вирішив з того відчаю поставити щось більш менш на крупнішу рибу. Вибір впав на 2-х дюймову Тіогу кольору морквинкі на грузі 4гр. До кінця етапу залишалось приблизно хвилин 20. І тут в мене клювака по середині річки.. Думав щука, але риба не довго давала жару і я виводжу ї на берег. Виявилось що це жерех вагою 462 гр. І я зразу допетрав що це буде бігфіш цих змагань.
ЗображенняЗображення

До кінця змагань хвилин 10, я перебігаю на інше місце і витягую ще одного такого ж жерешка.
Зображення
Знімаю з гачка, фото на память і відразу біжу на базу. Виявляється я 1-ший в 3-тьому турі, ну і в загальному заліку 8 місце.
Всім дякую за такий фест, за призи, за уху і куліш, все було на найкращому рівні! luks:
Lyc'kuy_Ruba4ok
20 червня 2015 06:21
Форум: Звіти
Тема: Ставок в с.Копачівка
Відповіді: 36
Перегляди: 26458

Re: Ставок в с.Копачівка

Те орендують......... там вибивають..... скоро бл* в параші в дома прийдеться ловити... буде ноу-хау!
Lyc'kuy_Ruba4ok
11 червня 2015 03:16
Форум: Звіти
Тема: Ставок в с.Копачівка
Відповіді: 36
Перегляди: 26458

Re: Ставок в с.Копачівка

Як там зараз ситуація з ставком хто підскаже?
Lyc'kuy_Ruba4ok
31 серпня 2014 23:05
Форум: Звіти
Тема: Риболовля на р.Стир (без меж та кордонів)
Відповіді: 770
Перегляди: 450087

Re: РИБАЛКА НА р.СТИР (без меж та кордонів)

Вирішив вирватися на рибалку , тим більше неділя, погодка супер. Надумав на Стир, на набережну. Ходив кідав, а толку 0! Впирався на щуку, потім пробував окуня, але результату не було. Так дійшовши до старичкі, думав там відловлюсь, але не тут то було - вся стариця в рясці.... вже сонце майже сіло за горизонт, стало темнувато.. бачу жерех валить на розвилці. Раніше ніколи ще не ловив жереха на спінінг, тому навіть не знав що йому поставити. Вирішив використати оснастку векі. Нацепив лакі джона S-Shad кислотного кольору ( тим більше темно вже стало тому колір в самий раз ) І почав проводити приманку по поверхні, проти течії приманку зносило догори і вона там заманчиво чвакала. Підводячи до берега бачу як атакує її жерех..... і почалось!!! Блубьордом тягнути жереха проти течії стира я вам скажу це щось з чимось! Не дарма кажуть що жерех дуже бійцівський, але я його переміг і плавно з великими зусиллями засунув на пологий берег.. Ось така рибалочка получилася. Вдома важив на старих ссср'івських вагах то показали 2 кг. trofei:
Зображення
ЗображенняЗображення
Lyc'kuy_Ruba4ok
28 січня 2014 19:43
Форум: Звіти
Тема: Рибалка на "секретних" місцях
Відповіді: 43
Перегляди: 29128

Re: Рибалка на "секретних" місцях

Здається Вишків..
Lyc'kuy_Ruba4ok
18 січня 2014 19:44
Форум: Звіти
Тема: Риболовля на р.Стир (без меж та кордонів)
Відповіді: 770
Перегляди: 450087

Re: РИБАЛКА НА р.СТИР (без меж та кордонів)

Сьогодні пройшовся по вишківському стиру.. Природа досить красива, жаль там болото з глиною, ходити не зручно. Але місця на річці радували око, різні завали дерев повороти річки..ммм... Вдалося зловити 2 щупакабри. Одна взяла на течії (7 грам чебураха + Лаки джон ) друга в прибрежній зоні в заплаві. Рибалка видалась супер! всім НХНЛ!
Зображення
Зображення
Зображення
Lyc'kuy_Ruba4ok
03 січня 2014 21:19
Форум: Звіти
Тема: Рибалка на "секретних" місцях
Відповіді: 214
Перегляди: 145196

Re: Рибалка на "секретних" місцях

Сьогодні побував на одному цікавенькому місці. Вирішив відкрити сезон 2014 року і взявши в рукі спінінг в 10 годині вирушив на рибалочку! Прибувши на крапку побачив як окунь табуном ганяв малька по поверхні води. Хоч була й така висока активність окуня, але я ніяк не зміг зловити хоч одного.. Коли був черговий вихід окуня я кидав приманку в самий центр і по суті діла покльовка побинна бути відразу але такого не було. І так приблизно з 2 години. Картина така: вода "кишить" а я підбираючи різні приманки і пасивну і активну і меншу вагу і більшу але реакції ноль! Тільки пізніше, незнаю по якій причині, я зловив першого окушка який був досить непоганим в розмірі. І тут як то кажуть почалося! І активне виважування і обрізи щукою і ні одного зацепу. Рибалка просто супер! Впідсумку я впіймав близько 30 окунів. З яких 10 солідніших забрав на свята на юшку а інші відправив у рідну стихію. Всім НХНЛ і не сидіть вдома поки є ще можливість ловити спінінгом виходьте на відкриту воду і насолоджуйтесь рибалкою сповна!
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
Lyc'kuy_Ruba4ok
23 грудня 2013 01:00
Форум: На привалі
Тема: Рыбацкие фото-видео приколы
Відповіді: 154
Перегляди: 154765

Re: Рыбацкие фото-видео приколы

DRAKULKA писав:Зображення
там перчатка не поможе rzhach:
Lyc'kuy_Ruba4ok
25 серпня 2013 22:12
Форум: Звіти
Тема: Залив у нашому Луцьку (р. Стир)
Відповіді: 291
Перегляди: 145169

Re: Залив у нашому Луцьку (р. Стир)

Bodya2222 писав:Ех.... Як би я всю виняту рибу з сетки фоткав то геть мене за брака мали:))
Діма линок видн що з сетки.
Спалився Бодя rozgi:

Розширений пошук